Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda gördüğün birisiyle tanışmak

Drall

Öne çıkan mesajlar

hadi bakalım çıkıcam birazdan. umarım karşılaşabilirim. ammavelakin karşılaşamazsamda eğer içimdeki o ilk kıpırtı söndü artık nerdeyse, oyüzden çok fazla üzüleceğimi sanmıyorum.

ama yinede gönül isterki karşılaşmak, güzel bişeyler başlatmak =(
Sosyal ağlarda paylaş

pes ediyorum

cidden pes ediyorum

karşılaşamıcam tekrar bu gidişle =/

gidiyoruz, 2 tur attık yine oralarda, sonra döndük bi gezindik, sonra tam döncez arkadaşın tekeri patladı. pes yani cidden pes

neyse belki bigün dolmuşta falan karşılaşırım, yada her bisiklete bindiğimde yine oralardan bi geçerim, karşılaşırsam artık tekrar...
Sosyal ağlarda paylaş

Sen o kadar takildin ki bu kiza, yanindan baska kizlar gecsede farketmemisindir.

Yolda gordugun herhangi biriyle tanismak olarak degistir topicin ismini, sonra tekrar cik sokaga. Gozune kestirdiginle git tanis kiz erkek farketmez. Sonra kizlara gecersin.

En son olarakta guzel kizlara gecersin..

Hadi kocum inaniyorum sana :P

sdfsdf..
Sosyal ağlarda paylaş

dur bakalım vazgeçtik bu sevdadan nilepin dediği gibi bu sene gaza getircek bi kız buliyim, yarın dersanede alıcı gözüyle geziyim =P

neyse hadi bakalım bu macera da burda sona erer, gerisi şansa bağlı artık karşılaşırsam karşılaşırım biyerde. yalnız kızın yüzünü bile hatırlamıyorum bi sarışın oluşunu bi dişlerinin beyaz oluşunu hatırlıyorum :D görsem hatırlarım ama =P
Sosyal ağlarda paylaş

yeniden karsilasirsan bunu anlat direk gidip

ilk gordugumde cok etkilendim gulumsemenden, sirf seni gorebilmek icin haftalardir burada geziyorum, sirf sana merhaba diyebilmenin iyi bir yolunu bulabilmek icin bir forumda sayfalardir tartisiyorum, hala bir yontem gelistiremedim ama bir daha gorememe riskini goze almak istemedim de
Sosyal ağlarda paylaş

Nefr said:
yeniden karsilasirsan bunu anlat direk gidip

ilk gordugumde cok etkilendim gulumsemenden, sirf seni gorebilmek icin haftalardir burada geziyorum, sirf sana merhaba diyebilmenin iyi bir yolunu bulabilmek icin bir forumda sayfalardir tartisiyorum, hala bir yontem gelistiremedim ama bir daha gorememe riskini goze almak istemedim de

inanmıyolar denedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
boşver abi takma dünyada kızdan bol ne var ^_^

bak 1 ay sonra yeni dönem başlıyor. kampüse gidicen yepyeni insanlarla tanışıcan belki, nice güzeller görücen. o zamana hazırla kendini. aratopuna fırlamaya hazır sprinter santrafor gibi ol, gelen pasları gol yap xD

lise sona geçti drall =)
Sosyal ağlarda paylaş

bu topic için canımı hiçe saydım ve denedim
şimdi efendim yolda yürüyorum aklıma bu vidyo geldi, haliyle yolda yürürken koptum. normalde pek somurtkan yürüyen bi adamımdır oysaki. neyse ben farkında diyildim ama karşıdanda kızın biri geçiyomuş, kızda bana bakıp gülümsedi.
neyse diyeceğim şudur ki böyle bir durumda merhaba ben körs diyip tanışılabilir.

niye bunlara kafa yoruyorum ehah okuldan dolaştığım adamlar gibi 3-5 şişe bira iç git merhaba tanışabilirmiyiz de, onlarda günün birinde karşıdakilerin evet diyeceğini umuyor sdfd.
Sosyal ağlarda paylaş

bi karşılaşsam kitap yazıcam yemin ediyorum :D

neyse vazgeçtim ben bu sevdadan artık, karşılaşmak uğruna 10 tur atamıcam hiç bidaha evlerinin orda sıcağın altında, karşılaşamıyorum nasılsa :D hem öss dönemi gereği yok hede hödö =/

derken dersanede çok güzel bi kız gördüm layn bugün :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...