Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hadi bakalım çıkıcam birazdan. umarım karşılaşabilirim. ammavelakin karşılaşamazsamda eğer içimdeki o ilk kıpırtı söndü artık nerdeyse, oyüzden çok fazla üzüleceğimi sanmıyorum. ama yinede gönül isterki karşılaşmak, güzel bişeyler başlatmak =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 LasT_SuRviVoR said: 4 seneden sonra neden bitti ben onu merak ettim. Çünkü hayatımın kadınını buldum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 tenhada kıstır kaçır kızı sonra stockholm sendromuna döner zaten olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Evlendin yani vaay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Yok daha evlilik yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 pes ediyorum cidden pes ediyorum karşılaşamıcam tekrar bu gidişle =/ gidiyoruz, 2 tur attık yine oralarda, sonra döndük bi gezindik, sonra tam döncez arkadaşın tekeri patladı. pes yani cidden pes neyse belki bigün dolmuşta falan karşılaşırım, yada her bisiklete bindiğimde yine oralardan bi geçerim, karşılaşırsam artık tekrar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 şansın varken yapmalıydın bu tur fırsatlar ne yazık ki az oluyor o sure icinde degerlendirdin degerlendirdin yoksa olmuyor bizzat yasadım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Sen o kadar takildin ki bu kiza, yanindan baska kizlar gecsede farketmemisindir. Yolda gordugun herhangi biriyle tanismak olarak degistir topicin ismini, sonra tekrar cik sokaga. Gozune kestirdiginle git tanis kiz erkek farketmez. Sonra kizlara gecersin. En son olarakta guzel kizlara gecersin.. Hadi kocum inaniyorum sana :P sdfsdf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 From zero to hero yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Heh aynen ole yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 dur bakalım vazgeçtik bu sevdadan nilepin dediği gibi bu sene gaza getircek bi kız buliyim, yarın dersanede alıcı gözüyle geziyim =P neyse hadi bakalım bu macera da burda sona erer, gerisi şansa bağlı artık karşılaşırsam karşılaşırım biyerde. yalnız kızın yüzünü bile hatırlamıyorum bi sarışın oluşunu bi dişlerinin beyaz oluşunu hatırlıyorum :D görsem hatırlarım ama =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 boşver abi takma dünyada kızdan bol ne var ^_^ bak 1 ay sonra yeni dönem başlıyor. kampüse gidicen yepyeni insanlarla tanışıcan belki, nice güzeller görücen. o zamana hazırla kendini. aratopuna fırlamaya hazır sprinter santrafor gibi ol, gelen pasları gol yap xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yeniden karsilasirsan bunu anlat direk gidip ilk gordugumde cok etkilendim gulumsemenden, sirf seni gorebilmek icin haftalardir burada geziyorum, sirf sana merhaba diyebilmenin iyi bir yolunu bulabilmek icin bir forumda sayfalardir tartisiyorum, hala bir yontem gelistiremedim ama bir daha gorememe riskini goze almak istemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yetemenk said: bi kaç kez karşılaşın. sadece karşılaşın ama bişe yapmayın. 4-5 karşılaşma sonunda olaylar kendiliğinden gelişir sanırım. dediği gibi akışına bırak bence olcağı varsa olur.Olmassada üzülme dünyanın sonu degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Nefr said: yeniden karsilasirsan bunu anlat direk gidip ilk gordugumde cok etkilendim gulumsemenden, sirf seni gorebilmek icin haftalardir burada geziyorum, sirf sana merhaba diyebilmenin iyi bir yolunu bulabilmek icin bir forumda sayfalardir tartisiyorum, hala bir yontem gelistiremedim ama bir daha gorememe riskini goze almak istemedim de inanmıyolar denedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mr_crafty Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 teknik bu http://www.geyikoloji.com/karikatur/yigit_ozgur_8/frenle_gelen_trenle_gider_199.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 ben tanımadıklarımla tanışmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 -Cleglav- said: yolda gördüm birisiyle tanıştım geçen gün çok güzeldi sonra eve gidip seviştik. vücudu çok diriydi oha diyorum başka söz bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 merhaba, ben körs şifre giriniz... dışarı çıkıp denemeye kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Masquerade said: boşver abi takma dünyada kızdan bol ne var ^_^ bak 1 ay sonra yeni dönem başlıyor. kampüse gidicen yepyeni insanlarla tanışıcan belki, nice güzeller görücen. o zamana hazırla kendini. aratopuna fırlamaya hazır sprinter santrafor gibi ol, gelen pasları gol yap xD lise sona geçti drall =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 oyh :p olsun yeni kayıtlar gelecek okula adsfs pedo alert niyetlendiysen en kısa sürede açılman en doğrusu, ortamın sana sunduğu duruma/şartlara göre doğaçlama gir zaten. hiç kastırma ne söylesem, nasıl söylesem diye. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bu topic için canımı hiçe saydım ve denedim şimdi efendim yolda yürüyorum aklıma bu vidyo geldi, haliyle yolda yürürken koptum. normalde pek somurtkan yürüyen bi adamımdır oysaki. neyse ben farkında diyildim ama karşıdanda kızın biri geçiyomuş, kızda bana bakıp gülümsedi. neyse diyeceğim şudur ki böyle bir durumda merhaba ben körs diyip tanışılabilir. niye bunlara kafa yoruyorum ehah okuldan dolaştığım adamlar gibi 3-5 şişe bira iç git merhaba tanışabilirmiyiz de, onlarda günün birinde karşıdakilerin evet diyeceğini umuyor sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 14 sayfa olmuş tanışamadı mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 lol.. karşılaşamamış bi türlü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 bi karşılaşsam kitap yazıcam yemin ediyorum :D neyse vazgeçtim ben bu sevdadan artık, karşılaşmak uğruna 10 tur atamıcam hiç bidaha evlerinin orda sıcağın altında, karşılaşamıyorum nasılsa :D hem öss dönemi gereği yok hede hödö =/ derken dersanede çok güzel bi kız gördüm layn bugün :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar