Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne bicin dugun ama

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamlarda silahlı örgüt kuracak kadar silah var
uçaksavar
makinalı
ağır makinalı
keskin nişancı tüfenkleri
tabanca

uçaksavar
uçaksavar

yuh. videoyu haberlerde de izledim. aklıma direkt afrika'da "gelişmiş medeni" devletlerin verdiği silahlarla birbirini öldüren topluluklar geldi. bi de filistin de falan sevinen insanlar böyle.

değişik.

ilkellik böyle bişi.
Mesaj tarihi:
ben bu kadar gülmemiştim ama =) bu arada takı çok az fiyattaymış . 390 bin ytl . o kadar gelen insana göre , 70 koyun falan kesilmiş vs .çok az yani.
Mesaj tarihi:
Soruşturma açıcaklarmış, koruma amaçlı silahları kendi zevkleri için kullanan korucular hakkında. Adamlar aşiret, milletvekili vardır bir sürü destekledikleri. Soruşturma açılsa nooluuuuuuuuuuuuuuuuuuur açılmasa noluuuuur?
Mesaj tarihi:
Bir haber sitesi başlık atmış zaten , iyiki nükleer silah yok diye. Olsa onu da atacaklar. Anlamadığım şu hadi 3-5 sıktın anladık , o harcanan mermiler kullanılan silahlar ne öyle ?

Dün haberde dinlediğime göre ordakilerin çoğu korucu , yani devletin ordunun verdiği silahlar ile bunu yapıyorlar. Madem bukadar heveslisiniz gidin pkk lılara sıkın. Veya gidin atış talimi yapın o mermilerle.
Mesaj tarihi:
Aslında öyle bi düğüne dışardan giriceksin sanki gelinle damadı tanıyormuş gibi. alcaksın eline bi uçaksavar sağ baştan tarıcaksın RÖHÖHÖHÖHÖHÖHÖ diye.
yada en basitinden alayının köküne nükleer atık suyu sıkacaksın türeyemesinler
  • Yeni Oluştur...