Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

DeadSkinMask said:

adamınbiri said:

bide niye aang'in o şaklaban halleri hiç gösterilmedi
dizide bu ciddi halini alması nerdeyse 3. sezonun ortalarında oluşuyodu
nerde o penguenle kaymalar :(

aang'i 7-8 yaşındaki serseri tiplere benzetmişler. böle heran cebinden kelebek çakı çıkartcak gibi bi duruşu var asdf

mauhuahau nası bi yorum bu be.. bildiğin güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

birileri türkçe dublajlı izlemiş, yorumlamış koptum. simpsons u türkçe dublajla severek izleyen/izlettiren zihniyet olsa gerek :D

"en bombasi: appa'yi apa, aba, abao seklinde degisik sekillerde duyduk, cizgi filmi daha once izlemeyen arkadas appa'yi apo seklinde duyup hakli olarak "hayvanin adi abdullah mi lan?" diye sordu, ne diyim ki ben" said:

Sosyal ağlarda paylaş

avatar gibi son derece başarılı bir anime/çizgi film serisini sinema dünyasına çok muhteşem olmasa da güzel görsel efektler, güzel müzikler ve kareografiler ile yansıtmış shaymalan ve efekti. film kısa, ama bana göre 6.5 / 10'luk bir filmdi.

her şeyden önce çocukların ön planda olduğu bir film ve doğal olarak başrollerdeki oyuncular sırıtıyor. gene de ellerinden geleni yapmışlar. aang, katara, sue, az da olsa sokka çizgi filmdeki tiplerin hemen hemen aynısı. makyaj, kostüm olarak başarılıydı film. zuko rolündeki milyoner eleman ise pek uymamış o role, hatta hiç nerdeyse. fena oyunculuğu yok, ama zuko için daha karizma biri seçilebilirdi. iroh ve firelord ozai için seçilen oyuncular ise tam bir fail. hele ozai'ı oynayan adama iki tane bitchslap atasım geldi.

kareografiler son derece başarılıydı, her ne kadar breakdance, haka gibi şeyleri ben de düşünüp sırıtmış olsam da. sonuçta asıl seride de bu şekilde bend yapılıyordu, çizgi film olduğu için pek de dikkat etmiyorduk bunlara.

birinci kitap 20 bölümden oluşuyordu ve hemen hemen en önemli kısımlar seçilerek filme konulmuş. buna rağmen böyle bir film için 1.5 saat son derece kısa. 2 saat yapıp belli yerler daha uzun tutulabilirdi, ya da başka önemli sahneler eklenebilirdi. sağlık olsun, diğer booklara diyoruz.

öneririm, gidiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

kareografiler son derece başarılıydı, her ne kadar breakdance, haka gibi şeyleri ben de düşünüp sırıtmış olsam da. sonuçta asıl seride de bu şekilde bend yapılıyordu, çizgi film olduğu için pek de dikkat etmiyorduk bunlara.

Asıl seride bu şekilde bend yapmıyorlardı. Asıl seride yumruk atar gibi yapıp elinden ateş çıkarırdı direk. Yada bi kolunu sallamasıyla suyu bükerdi. Burdaki gibi halay çekip bir tane kaya kaldırmıyorlardı. Çizgi filmdeki hareketler uyumluydu elementlerle. Filmde gereksiz derecede çok kollarını bacaklarını salladılar. Filmdeki aksiyon sahneleri turn based rpg gibi yavaş ve sıkıcıyken çizgi filmdekiler gayet normal bi şekilde dövüşürlerdi. İkinci sezonda Aang vs Zuko vs Azula sahnesi vardı hatta o baya efsaneydi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

eh, uzunluk kısmı var tabi. ama seride de her zaman şak yumruk yapınca bend yapmıyorlardı, bazen çeşitli hareketler de oluyordu. filmde bend sahnelerinin uzun olma sebebini ben de tam anlamış değilim, zaten kısa olan filmi daha da kısaltmaya mı çalışmışlar, yoksa kareografi derdi miydi bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

çizgi filmdeki bend sahneleri mükemmeldi ya. 1. sınıf aksiyon filmindeki dövüş sahnelerini aratmayan hareketlerle büküyolardı. ki gerçek martialart ustalarından filan yardım aldıklarını filan söylemişlerdi.

filmde halay çekiyolar el kol sallıyolar ancak. filmin beni en çok rahatsız eden kısmı koreografinin içine etmeleriydi(hala o grup halinde toprak bükme sahnesi aklıma geliyo sinirlerim bozuluyo ya). dövüş sanatı namına neredeyse hiçbir şey yok filmde. sanırım bi zuko vs aang kapışmışlardı ama o sahne hem vasat bi sahneydi, hem de element bükmemişlerdi sırf melee combat vardı.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Abi yapma gözünü seviyim. Bi üstteki sparkın vidlere ( (tu) ) bak bide filme:
http://www.youtube.com/watch?v=c9-PG2mADZw&feature=related
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelim soka'yı ne hale getirmişler ya, adam bir tane bile espri mi yapmaz. Filmde herkes ciddiyetten ölüyordu zaten. Oyunculuk adına hiçbir şey yoktu. Belki 1-2 tane komik olabilecek sahne vardı; ama onda bile arkaya giren hüzünlü müzik yüzünden gülemedim bile. Hele bir yerde Soka ile o beyaz saçlı kızın muhabbetinde, soka kıza "but i warn you" gibi bir şey diyor ve kız direkt gülüyor, ulan daha cümle bitmeden neden gülüyorsun be kadın? Bir bekle cümle bitsin, adam espri yapacak orada belli ki.

Avatar değil resmen bir Hint imparatorluğunun belgeselini izledik. Çizgi filmde yüzünü bir kaç kere gördüğümüz ateş ulusu kralının yüzünden başka bir şey görmedim ben filmde.

Hele Aang'le Katara'nın, üzerlerine küller düşmneden önceki dans edişi, o an gözlüğü atıp kaçasım geldi filmden; ama verdiğim paraya yazık dedim. Aang'in son su bükmesi resmen efelerin çökertmesinden alınmış.

Ben filme, herkes bu abartıyordur, bu kadar kötü olamaz diye gittim ama cidden film berbat ötesi.

Ama en büyük hayal kırıklığım, yıllardır Eng diye telafuz ettiğim Aang'in adı meğersem yazıldığı gibi okunuyormuş. Daha ne diyeyim?
Sosyal ağlarda paylaş

ona gerek yok abi, adamlar su büküyo.
kuzey su kabilesini kuşattıkları savaşta mancınıkla attıkları yanan topları söndürseler ateşbükücüler kalıcak orda mal gibi. adamlara su sallıycağına ateş kaynaklarına salla, olay bitti zaten.
hayır tamam kafama göre değişiklik yapıcam, ateş bükücüler ateş kaynağından bükücek bundan sonra dedin, hadi neyse eyvallah. ama bari mantık sınırları içerisinde yap şunu. kuşatmada böyle birşeye ihtiyacın olsa bu şekilde mi yaparsın? en azından saflarının gerisinde tut, o olmadı başına 2 nöbetçi dik di mi? hayır, o yanan toplar orda duruyo, millet yanında kapışıyo öyle. hiçbir su bükücünün aklına da ateşi söndürmek gelmiyo.

/bu arada:
dancebending hahahahahahahhahahahahahahahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...