BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 maskedeki objelerde hayatından bir parça mı hep? kral maske :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 3 saat izledikten sonra film hakkinda yapacagim tek yorum... Mavi penis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben de sonunu begenmedim yanicizgi romanda nasil sonu bilmiyorum da boyle manhattanin geri vites yapmasi bir anda hic inandirici degil, yani inandirici gelmedi sonu filmin bana, bilmiyorum sonuyle batirmislar filmi bu ozyi dovseler daha iyi olabilirmis edit: evet ayrica gereksiz bir ayrinti ama gerektiginden fazla penis gosterilmis filmde yani, gereksiz bir karakter olmus bu manhattan mal ortada geziyor flm ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kadın olsaydı karekter bunları dicek miydiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dr Manhattan bence gereginden fazla imbatronix olmus. Ben bir cok super hero gordum de, bu ne arkadas... istese mars'a terraform basar kimse bisi diyemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 güneşte yürüdüm dedi mars ne kelime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 çükünü sallaya sallaya hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi powerpuff girls bile güneşte yürüyo, bırakında Dr.Manhattan da yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Azmodai said: 3 saat izledikten sonra film hakkinda yapacagim tek yorum... Mavi penis. haha bide altyazıların oraya denk geliyor sürekli göz kayması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 arkadaş içinizde varmış,bende izledim niye hiç fark etmedim adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 O zaman aksine senin içinde varmış bence, alışmışsın artık kanıksamıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ne alaka oğlum meraklısı değilim nondanın sadfasd sizde varsa bir merak bilelim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 DarKRideR said: arkadaş içinizde varmış,bende izledim niye hiç fark etmedim adsfds abi bu ayaklara yatma. yemezler. 1. alet normal bir penis degil, boru kadar 2. alet MAVI... fosforlu mavi hem de. Bana filmi izleyip dr manhattanin penisini hic farketmedim derseniz korsunuz arkadasim, baska aciklamasi olamaz. Herif bazi sahnelerde utanmis ta don giymis. Valla filmin directors cutinda adam kesin saga sola ceker aleti. ben biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Adam reklamını yapmış abi, gece gezmelerine çıktı mı hatunlar sıraya girecek artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 abi valla fark etmedim yalnız adsfsd yani bir daha izleyecem zaten filmi başka bir arkadaş grubuyla da sizi kırmam dikkat ederim adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 3D izlemeye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 zuahaha 3d izlemeyin gozunuze kacar flm mazallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 3D yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 loll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 imax yok mu bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 film direk fail, filmden akillarda kalan tek sey mavi penis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben beğendim lan.. hepi topu 2 kere gördüm mavi penisi.. mkelanjın adem heyeklinde ne kadar penis varsa o kadardı bu da.. benimki daha büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 eldar said: imax yok mu bu film? 3D mi görmek istiyosun mavi çükü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 gözlük takmadığım için farketmedim sanırım ben de şu barbie ken bebekleri tandansında, orada bişey var ama açıkça göstermiyoruz şeklindeydi benim hatırladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya hep erkekler dikkat etmiş, ne ben ne de sürüyle kız arkadaşım karakterin penisini hatırlamıyoruz bile. nerenizle izlediniz filmi lan djfhsdh ayrıca şöyle böyle laflar etmişsiniz film hakkında, kınım kınım kınıyorum a dostlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar