Damncore Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 1 ay dene catacalysm e geç senden satın alayim o account'ı %60 discount ile.Ben fakir adamım arkadaş kusura bakmazsın demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 kurban bayramıda geliyo fitre niyetine veririm asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 sevinirim.Fakire sadaka niyetine cennet kapılarını aralarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ohoo yine instanced pvp, yok 5v5 8v8 hold the bilmemne, join scenario bok püsür. Gameplay videolarına baktım bu scenarioların, herhalde yapım aşamasında falan olduğu için baya boktan görselleri vardı. Combat çok durağan değil ama tatmin edemedi beni. Birileri de yapımcıları çok pro wow oyuncuları falan yazmış, direk pve oyunu olacak ağır şekilde. Süper kahraman olup villain olup faction savaşına falan giremeyeceksek ben anladım süper kahraman olmaktan? Erkenden yatırdım bunu, gw2 bekliycez mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ASdfahhasdfh :D Liseli kurtarcam ben ya Çıksın kesin oynayacam görselliği nası tatmine tmedi? ben hala black and white 2 nin ful grafiklerine hastayım yuh ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Senin standardın sapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok standartım sapmamış, Gerçekçi gelmiyor bana hiç bu yeni cıkan oyunların grafikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Gerçekçi grafik istiyorsan bir MP5 bul (bu aralar bulması kolay görünene göre) metal slug tadında ilerle caddelerde işte. IRL PvP YARRR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konsol platformunda da oynanabiliyor olması biraz fiyasko yaratacak gibi geldi bana. Diğer alternatifleri gibi çok Casual bir MMO olacak ve Amerikalı teenage'lerin koltuklarına yayılıp marijuana çekerek günde iki saat takılacakları bir oyun olacak gibi... İlk haberi yayıldığında başka bir forumda rehber hazırlamıştım DCUO hk. grafikler, atmosfer ve bazı yaratıcı fikirler dahilinde hoş ama fazla oyuncu çekmeyecek casual bir yapısı var. Geçiniz diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 otorite konustu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 GameSpot Beta Key dağıtıyor koş koş geç kalma vatandaş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 "Thanks for your interest. Unfortunately, this offer is not available in your region." http://www.pixfans.com/wp-content/uploads/2009/03/ffuuuu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 bitmis =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 :/ Grafikler iyi duruyor, oyun moturu guzel ( zaten unreal3 motoru ), çok başarılı kullanmışlar. Hareketlerdeki estetik, pelerinlerin serbest şekilde hareket etmesi vs. hoşuma gitti. Tonla quest var. Seçtiğiniz tarafa ( Superman, Batman, vs.) göre sürekli ondan yada yandaşlarından questler geliyor. Bitince de olduğunuz yerde bitirip rewardı alıyorsunuz. Açıkçası UI si kullanım açısından kötü.Muhtemelen BETA dan sonra düzenlerler. COH u az çok andırıyor. Aynı şekilde sokaktaki masum insanları koruyorsunuz ama bir yerden sonra monotona bağlayacak gibi geliyor bana. 2 server var. Biri PVM biri PVP olmak üzere. PVP yi adam gibi deneyemedim. Daha kapıdan çıkar çıkmaz max level Villains ler tarafından 1 saat boyunca farmlanınca insanın şevki kırılıyor. Arada kenardan kaçıp gidiyorsunuz ama adamlar orda da bulup öldürüyorlar questte yaptırmıyorlar. Fazla oynamadım sistemi çözdükçe anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2010 Fileplanet de KEY veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Sikintidan preorderladim bakalim ne olacak sonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_VSrnkiWaqSQ/TMdBQsCZScI/AAAAAAAAAZI/r7M0LAXkxW0/s1600/forever+alone+face.png :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Beta'da level limiti 20, 18 de baydım bıraktım. Superman'i bile dövdüm artık bu oyunda yapacak başka birşeyim kalmadı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Cancel preorder kartimi sakli tutuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 mmoların %99u gibi bu da patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 En sonunda sıkıtnıdan wow hesabımı cancelladım yine. Buna başlayasım var çıkınca. Birde ps3 ten oynayanlarla pc den oynayanlar ayrı serverlerda olacak değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 2-3 gün sonra cıkıyo oynayacak var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ben baktım cıx. APB çıkacak hem başka oyuna bulaşma sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 rift cikana kadar zaman gecirmek icin deneyebilirim ama emin degilim pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Gerçekten kötü mü ya? Ümitliydim halbuki böyle bir konudan güzel bir mmo çıkacağından :( Gameplay izlemedim gerçi hiç. edit : çok da kötü durmuyor aslında, denemeye değer gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar