Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

God of War 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

• 5 hafta sonra ...
cevaplarsanız çok sevinirim. god of war 3 flame of olymposta piyanoyu çalmak için akord yapılıyorya;ben yukarı çıkıyorum tuşları çevirmek istediğimde tuşlar tam dönmüyor ne yaptıysam olmuyor. yani kılıç resmini bir türlü tamamlayamadım. youtube dan en az 3 farklı izledim ancak adamlar çevirince tam çevriliyor ancak ben çevirdiğimde taşlar tam dönüp yerine oturmuyor. acaba oyundamı sorun bendemi 3 bölüm geriye dönüp herşeyi denedim olmadı lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
  • 6 ay sonra ...
remaster olayinin bokunu cikarmakta israr ediyorlar...

neyse gow 3, xbox'tan ps4 ile playstation'a gecenlerin icinde hep bir ukte olarak kalacakti. tlou oynadilar buda geliyor geriye UC serisi kaliyor onunda buyuk ihtimal remasteri gelecek. generation of remasters toppest of keks

umarim buna 60 dolar fiyat cekmezler.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çıkmadan elime geçmişti, titan'da açıp bitirmiştim hatta trophy'leri kaydeden bi site vardı orada sıralamaya girmiştim dünya'da. ilk 20'ye sanırım. ama yine de serinin en iyisi gow2'ydi. gow2'yi ps3'de bitiren biri olarak söylüyorum. gow2>gow1>gow3. ascension direkt çöp bence hiç gerek yokmuş yapmalarına.
Sosyal ağlarda paylaş

abi gaming tanrıları son zamanlarda bana çok iyi davranıyor ya

oynamayı istediğim fakat konsol olduğu için mahrum kaldığım, kaçırdığım serilerden biridir god of war. ps4 alıyorum ve this. daha bugün store'da girdim baktım eski oyunlara, alsam oynasam mı diye şey ederken... (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...