BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Ben killzone2 gibi sixaxis özelliğini kullanıyoruz sanıyordum hehe :) saolasın Bu arada oyun bitti aşırı kısa oyun ya 6 saat falan sürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Naptin abi hic mi secret chest felan bakmadin. 6 saatte bitmez be oyun 16 saat desen tamamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yok abi secret falan kasmadım boss fight merağımdan,bildiğin 6 saatte bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 ulan ps3 ümün çipi bozulmuş şansa bak tamda gow 3 aldığım gün bozuldu :( ulan ps3 de çipmi var dote getirmesinler ps3 ümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalikEkmek3Lira Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Çip değildir lenstir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2010 very hard oyna hacı, zeus tek çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dorin2006 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 cevaplarsanız çok sevinirim. god of war 3 flame of olymposta piyanoyu çalmak için akord yapılıyorya;ben yukarı çıkıyorum tuşları çevirmek istediğimde tuşlar tam dönmüyor ne yaptıysam olmuyor. yani kılıç resmini bir türlü tamamlayamadım. youtube dan en az 3 farklı izledim ancak adamlar çevirince tam çevriliyor ancak ben çevirdiğimde taşlar tam dönüp yerine oturmuyor. acaba oyundamı sorun bendemi 3 bölüm geriye dönüp herşeyi denedim olmadı lütfen yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Yanlış sırayla yapıyorsunudr belki yada randomdır kılıcın yönü falan. Ben ilk denemede yaptım, ki sahte oyunu olmadığına göre oyundan kaynaklı böyle bir sorun olacağını snamıyorum. Varsa da değiştir oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 yanlış hatırlamıyorsam 2 tane kılıç figürü vardı o bölümde 2 kılıcın parçalarını birbirine karıştırıyor olabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 shopto'da star buy'a düsürmüsler 28.5 euroya. Nası alınır mı ikinci el piyasası vs ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Baya iyi fiyata düşmüş, 2. eli bundan pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2012 up.... ya oyunu bitiremiyorum, credits de takılıyor, müzikten belli loop a alıyor bir yeri dıdıdın dıdıdın dıdıdn, ama yazılar akıyor hatta son cinematic de geliyor sonra siyah ekran, ach. da gelmiyor, kapatıp açınca da bitirmemişim görünüyor var mı duyan gören yaşayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 evet tam olarak senin karşılaştığın yerde değil ama oyunun random yerde siyah ekran problemini hatırlıyorum,çözümü updateleri silip update etmeden oynamak bende işe yaramıştı zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 yemedi, cd yi değiştiricem bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2014 bunun kadar iyi bir girise sahip bir oyun gelemedi ya http://www.youtube.com/watch?v=l9AcOMJDEig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 PS4'e 1080p remastered geliyormuş http://www.eurogamer.net/articles/2015-03-20-god-of-war-3-remastered-announced-for-ps4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 remaster olayinin bokunu cikarmakta israr ediyorlar... neyse gow 3, xbox'tan ps4 ile playstation'a gecenlerin icinde hep bir ukte olarak kalacakti. tlou oynadilar buda geliyor geriye UC serisi kaliyor onunda buyuk ihtimal remasteri gelecek. generation of remasters toppest of keks umarim buna 60 dolar fiyat cekmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hiç gerek yoktu bence gw3 neyse ascension ile bundle yaparlar. uncharted remastered 3 oyun tek pakette olabilir ama. üç oyun tek oyun full price çekersin satılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 titan mi god miydi en zoru orda hadesi kesicem derken gözlerim kanamisti ya hatirladim simdi. efsane oyun harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 oyun çıkmadan elime geçmişti, titan'da açıp bitirmiştim hatta trophy'leri kaydeden bi site vardı orada sıralamaya girmiştim dünya'da. ilk 20'ye sanırım. ama yine de serinin en iyisi gow2'ydi. gow2'yi ps3'de bitiren biri olarak söylüyorum. gow2>gow1>gow3. ascension direkt çöp bence hiç gerek yokmuş yapmalarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Grafikler cakma remastered olmazsa cok keyifli olur. http://www.youtube.com/watch?v=WiVk9EKdjq4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 abi gaming tanrıları son zamanlarda bana çok iyi davranıyor ya oynamayı istediğim fakat konsol olduğu için mahrum kaldığım, kaçırdığım serilerden biridir god of war. ps4 alıyorum ve this. daha bugün store'da girdim baktım eski oyunlara, alsam oynasam mı diye şey ederken... (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 süper saçma bir haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar