fenris Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ha bak ben orayı kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 divxplanette ve yedincigei de alt yazı mevcut zaten de, türkiyede gösterime girdi ki bu film şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 benx diye aratınca altyazıyı göstermiyor bende divxplanette ,bir link koyabilecek var mı ?< orjinal isimle falan mi araticaz nedir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Girdi gösterime bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Benx: Adventures of a NoLifer. Bence archlord dünyasından iblisler çıksın bunları da sadece ben durdurabilsin desinler hacı gel dünyayı kurtar alsın shotgun ı dağıtsın iblisleri. Kızı da götürsün filmin sonunda. Film dediğin böyle olmalı ya da Hollywood böyle versiyonu çeksin oskar da alır bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 GEd said: benx diye aratınca altyazıyı göstermiyor bende divxplanette ,bir link koyabilecek var mı ?< orjinal isimle falan mi araticaz nedir olay.http://www.divxplanet.com/sub/m/15494/Ben-X.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Filmin orjinal adı BenX değil aslıda,Ben X :) ondan bulunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 hocam ozaman konunun başlığını değiştirin :) 30 saniye kaybettim bakın bu olay yüzünden hakkımı isterim :p ben benx diye ariyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Harika bir film mutlaka izlenmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 yau ben hiç beğenmemiştim izlediğimde (allahtan sinemada izlememişim). 2. sınıf bir film gibi gelmişti. biraz da emo x tadı sezmiştim. hayat acımasız falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 beğenmeyen dövülüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ya o herif nasil o oyunda en üst seviye oluyo okadar kastim 35ten sora baydi biraktim dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Biriniz özelden torrent linki yollayın lütfen, bulamıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ben rapidshareden cekmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 google'dan bulmuştum ben,duruyor hala.Özelden mail veya msn verirsen atayım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 bu filmi begenmeyen cidden gitsin olsun bi kosede yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 şimdi tvde ras geldim gidip izliye bilirim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 film anlatmak istediğini oldukça başarılı bir şekilde ortaya koymuş bence. güzel bir de finali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 guzel film harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Thraine_Numeheru said: ya o herif nasil o oyunda en üst seviye oluyo okadar kastim 35ten sora baydi biraktim dfgdfg ömer direk sen aklıma geldin filmi izlerken. tıpatıp benziyo sana hareketleri davranışları fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 film güzel, sadece tarzım değil, o yüzden ben beğenmedim, bana göre olmadığı için. yoksa konu işleyiş ve oyunculuk konusunda çok iyiler, kamera da epey başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 şimdi izlicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 gerçekmi ya bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 film çok güzel valla oldukça güzel ama sonunda kız ya hiçmi yoktu vardıda sonra trendemi yok oldu orayı anlıyamadım yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben 10 diye cizgi film var, bu konuyu gordukce aklima o geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar