vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 bone den kaçmaz abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 axedice said: Wow rmahın açıklandığı gün oynayacak adam gibi mmo kalmayacak =/ Belki çaresizlikten ToR'e bakarım... Ama yok yok, o kadar da çaresiz kalacağımı sanmıyorum. Hello kitty online falan var daha sdf Oynayarak hak ve edilen ve oyuncuya bedava verilmesi gereken şeylere para verip bide zamanım az param var o zaman niye almayayım lolol demenin dayanılmaz bi hafifliği olmalı. hmmm i was wrong i admit it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bugun rmahla ilgili bisey yazmamis eksdays, onun yerine ben yaziim dedim. rmah balbalbalblalba, reoroeroeoroeor, blizz blublublublbu guguguguugug. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Seni mi kırıcam akila. PC gaming topiğine yazmıştım ordan yabıştırıyorum axedice said: Bizim bildiğimiz anlamıyla pc gaming zekasızlığa kayarak ölüyor zaten. Diablo3 tarzı RMAH sistemleri yaygınlaştıkça oyunlarda para zekadan daha önemli bir girdi haline gelecek. Micro transaction kar marjları sayesinde pc gaming sektör olarak konsolun önüne geçebilir, ama bu büyüyen "bizim" pc gaming sektörümüz değil bugün beğenmeyip aşağıladığımız konsol sektörünün çarpık bir kopyası olacak. Bu çöküşün lokomotofi de blizz-acti iştirakinde Diablo3'ün RMAH sistemi. Oyunların gittiği yer zeki insanların değil babaların masterkartlarının konuştuğu bir distopya. Bu karanlık lokomatifin kömürü de koşa koşa gidip diablo3 alan, RMAH nedir lololol beni etkilemez diyen ve içten içe hem oyunları hem de kendinizi yakarak tüketen sizlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 rahat uyuyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yabış yabış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 devamı youtube kanalında. Barbar bu barbar! kardeeeşiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 nasıl diyor, siz türkler çok barbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 barbar çarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Arkadaş almancı falan mı? Bazı terimleri türkçeleştirmeye çalışmış falan güzel olmuş da, lipatak diyince baya saçma oluyor doğal olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 barbar charı demek komik olmuş gerçekten ama yinede eğlenceli sıkılmadım izlerken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 diablo gibi oyunun beta incelemesi için türkçe kaynak aramak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bence terimleri turkcelestirmek yeni oyuncular için iyi, eskilere komik gelmesi normal ama insan ister istemez garipsiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 gene aynı saçma muhabbete doğru gidecek konu ama orjinal dilinde oynayabilme opsiyonu olduğu sürece istedikleri kadar türkçeleştirsinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 türkçeden büyük tehlike RMAH var arkadaşlar. bu hain plana ses çıkarın. blizzard oyun dünyasına büyük kötülük edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 battle.net hesabındaki tüm oyunları başka bir hesaba aktarmak diye bir olay var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 PC Gaming dünyanın en ucuz eğlencesi olmak zorunda değil. İnsanlar hobilerine binlerce lira harcıyor. İsteyen RMAH'da para harcar, isteyen harcamaz. Ben fazla oyun oynayan bir adam değilim, yani oynadığım 1-2 oyun için binlerce lira para verip bilgisayar diziyorsam, oynayacağım oyuna da para harcayabilirim. İlla 50TL verip 20 sene beleş oyun oynayacağım diye bir kaide yok. Neyin kafasındasınız. Sinemaya gidiyorsun 20TL para veriyorsun, yemekte ye, evden çıkıp eve girmen 50TL en az. Saçmalayacam diye zorluyorsunuz, sinir bozucu oldu cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 aylık ödeme olsun ama rmah olmasın. bunun sebebini anlayamıyorsan tartışmaya gerek yok insanlar oyuna aylık para ödemekten falan kaçınma derdinde değil. bugün sadece rmah ile başlayan saçmalığın yarın biraz daha büyüyüp oyun içi itemların blizzard tarafından satılmasına dönüşmesini istemiyoruz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 oyun çıktıktan 2 ay sonra gelmeyin ya o kadar aksıyoruz bu itemlarda ahde var veririm parasını alırım, 1 hafta sonra da çok sıkıldım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 satilmasini destekliyorum.. zaten aliyordum cinliden kildan tuyden benim oyun keyfime etkisi arti yonde. babamdan kulce kulce altin kalmis hero rp si yapacam ne biliyim. en azindan kredi akrtim calindi mal geldimi gelecekmi, levellendikmi ne oldu banlandikmi derdi yok. kendimiz ettik cinlileri destekleyerek simdi el koyuyorlar kendilerince. iyi olur .. benim adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 -Nae said: battle.net hesabındaki tüm oyunları başka bir hesaba aktarmak diye bir olay var mı acaba? peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok abi. privacy hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sunthewhich said: PC Gaming dünyanın en ucuz eğlencesi olmak zorunda değil. İnsanlar hobilerine binlerce lira harcıyor. İsteyen RMAH'da para harcar, isteyen harcamaz. Ben fazla oyun oynayan bir adam değilim, yani oynadığım 1-2 oyun için binlerce lira para verip bilgisayar diziyorsam, oynayacağım oyuna da para harcayabilirim. İlla 50TL verip 20 sene beleş oyun oynayacağım diye bir kaide yok. Neyin kafasındasınız. Sinemaya gidiyorsun 20TL para veriyorsun, yemekte ye, evden çıkıp eve girmen 50TL en az. Saçmalayacam diye zorluyorsunuz, sinir bozucu oldu cidden. oyuna para vermekle oyun içindeki eşyaya para vermek BAMBAŞKA olaylar. iskambil destesine para veririm ama desteden papaz çekmek için para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Sen vermezsin, ama verecek olan var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar