naziler zamanında paranormal şeylere karşı ilgi duyduklarından olsa gerek..
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Call of Duty: World at War
Zaten her türlü zombi modları çıkıyor. CoD 4 veya CS:S de olduğu gibi adamlarda başkalarına bırakmadan direk kendileri yapmışlar ama Left 4 Dead varken başka zombili oyun yalan olur :)
yok yok guzel olmus guzel.. zombie mod deli gibi oynanirdi, adamlar kendileri yapmis iste.. adamlar bilio ne yapacaklarını, oyuncular ne isterse onu vereceksin
gariban modcuya rep gideceğine biz yapalım demişler.
hiç deilse bundaki zombie modellemeleri güzel. modlardaki zombieler gayet kötü duruyorlardı.
Oyunun single player campaigni bitirince 4 player co-op zombi modu açılacakmış ve üstümüze dalga dalga gelen nazi zombilere karşı hayatta kalmaya çalışacakmışız. Modun bir sonu yokmuş. Yapımcılarda en fazla 23 dalga dayanabilmişler. GametrailersTV de vardı zombi modu görüntüleri.
yok artık ciddi mi bu
[video]http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=43&ch=4&sd=0?feature=oembed" width="459">
bence cok ırkçılık nedir nazi zombiler fln ya sacmalik
Ne alaka ırkçılıkla ya? Adam japon zombi yapsa ırkçılık olmayacak ama nazi zombi olunca ırkçılık oluyor. Şöyle basit ilkokul mantıkları yasaklansın, öküz altında buzağı aramışsın polemik yaratmak için sırf.
Bu arada seslendirenler arasında Kiefer Sutherland ve Gary Oldman da varmış, videodan öğrendik.
Call of Duty MMORPG'ye kadar gider bu seri:)
Valla ben artik ciksin istiyorum. Level atlamak, yeni silahlari kesfetmek, en iyi silah ve upgrade'ini bulmak, perk'leri kesfetmek falan istiyorum artik.
Bu arada Xaenin, bugun COD4 oynadin mi HQ sunucusunda?
COD 5 beta bugun cıktı. hayırlısı olsun
key bekliyorum yollamadılar hala :(
key bekliyorum yollamadılar hala :(
Valla ben artik ciksin istiyorum. Level atlamak, yeni silahlari kesfetmek, en iyi silah ve upgrade'ini bulmak, perk'leri kesfetmek falan istiyorum artik.
Abi ben oynamadım da oda arkadaşım benim bilgisayardan girip oynamıştır ben yokken. Noldu ki?
cok tırt oynamış sonuncu olmuş, sonra küfretmiş acc'ı banlamışlar.
callofduty.com'a üye olan herkese beta key gelecekmiş.
Abi ben oynamadım da oda arkadaşım benim bilgisayardan girip oynamıştır ben yokken. Noldu ki?
Yok gordumde, sen miydin diye sorayim dedim.
Bana 3 gun once mail geldi, iste "beta key'iniz" diye. Heyecan yaptim hemen aktive ettim, bir baktim X-Box versiyonunun key'iymis.
Oyunun cikmasinada 10-11 gun kaldi zaten, beta anlamsiz artik.
Öne çıkan mesajlar