lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 ne olursa olsun cod 3'ü bilmiyorum ama COD = Captain Price pasifik cepesi genellikle Amerikan ordusu ile ilgili idi umarım yeniden çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 şerefsiz herifler gas'ı öldürdü ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 ssler http://www.shacknews.com/screenshots.x?gallery=10100&game_id=5286&id=121416 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Pacific Theatre olması iyi olmuş lan, WW2 pasifik ya da vietnam temalı oyun zaten çok nadir bulunuyor, bulunanlarda da kalitelisi çok çok az. Bir de baydım şu heroism, biraderhuğud, geyiklerinden, az film tadında dramatik oyun istiyor insan artık. 18+ yapsınlar, şiddet, gore, birsürü savaş ve yıkım bazlı kaotik olaylar olsun, cinnet geçiren askerler, ne bileyim bir kahramandan ziyade bildiğin "cannon fodder" olan er rütbesinde bir piyade gözünden bakalım, ortalıkta elimde hafif makineli ile 3575 adamın ortasına koşup "ALLAHMISINIZ ULAN" mantığıyla etrafı dağıtmaktan gına geldi açıkçası. Atıyorum apokalipznav'daki Kilgore gibi sıyırmış bir komutan, bu gibi karakterlerin bizarre sarkastik yorumları, esirler ile esirlerin başında duran piyadelerin atışmaları, squad'ınızdaki askerlerin belli bir geçmişi olması, muhabbetler, savunmadayken çukurun içinde rize çayı falan(evet abes kaçtı biraz sdfs). Ha hayır, taşlamıyorum kolofdüti serisini, paşa paşa da zevkini çıkararak oynuyorum, da herkes artık farklı birşeyler bekliyor yani. Berkay WW1 falan demiş, klas olur cidden, WW1 oyunu ortalıkta bildiğiniz YOK, ya allah bismillah edasıyla karşı siperlere charge atası geliyor insanın, önde memur şapkalı dandiğinden tabancalı officer, dütdürüdüt diye düdüğü öttürecek misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2008 bu arada arac kullanimini da entegre ediyorlar diye bir bilgiye ula$mi$tim cod 5 icin.. cod 4 gayet $ahane bir oyun. uzun zamandir boylesine zevk aldigim bir multi hatirlamiyorum, ozellikle hardcore mukemmel. Ho$ bu aralar yine css ye dondum ama, cod 4 esasen cok kaliteli bir oyun. ama mapler hafif ayarsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Çıkış tarihi ABD için Kasım 11, Avrupa için Kasım 14. Bir de şu topikin adını değiştirip Call of Duty : World at War yapsak güzel olucak.:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 evet adı öyleymiş, editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Co-Op Collaboration Trailer http://www.youtube.com/watch?v=9Rju1ZnD8xU http://www.gametrailers.com/player/40104.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Xbox 360 için beta CD-Key'i kazandim isteyenler benimle bağlantıya geçebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ilk verilen trailerda gözüme çarpan çok iyi bir kaç sahne var. biri askerin tekinin ağaca tırmanıyor olmasıydı ki baya hoş bir şey bence. ikincisi koskoca bir pırpırlının düşüş sahnesi.üç battlefielddaki gibi patlama sonucu uçma meselesi, adamları bıçaklama, tekmeleme. ww2'den sıkıldık evet ama baya iyi bir oyun geliyor sanki. bir de son sahnedeki bina yıkılma olayı baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 e benim pc kaldirmiyicak bu oyunu ne anladim ben fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 cod4ün başarısının kaynağı modern savaş değildi.. oyunun yenilikçi kavramı, atmosferi ve senaryosuydu.. pek çok cod fanı(bende dahil) oyunun ww2 değil de modern savaş içermesinden rahatsız olmuşdu.. yapımcılarda bunun farkında olduğu için başta söylediğim 3 olayı ww2 ile gerçekleştirmeyi düşünmüşler, iyi de etmişler.. sabırsızlıkla bekliyoruz, sahalara dönecem tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 pek çoğu da ww2'den artık bıktığı için mutlu olmuştu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o bıkanlar eminim ki yeni oyundan büyük keyif alacaklardır (aynı kalitede çıkacağını varsayıyoruz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cod 4 saçma ve gayet kötü bir oyun tek hs olmayan silah dengesi olmayan tamamen mantıksızlık üzerine kurulu bir oyun umarım bir kez daha aynı saçmalıklarla dolu bir oyunla karşılaşmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 cod iyi ve mükemmel bir oyun. baymaz rahat olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 cod4 e kötü diyende ilk defa görüyorum. enterasan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 aw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ilk defa gördüm kötü diyen hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 ufak detaylara takılmak yersiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Eeht said: cod 4 saçma ve gayet kötü bir oyun tek hs olmayan silah dengesi olmayan tamamen mantıksızlık üzerine kurulu bir oyun umarım bir kez daha aynı saçmalıklarla dolu bir oyunla karşılaşmayız. CoD 4'de 14 farklı noktadan headshot vurabiliyordun, sen oyunu nerenle oynamışın bilemem ama böyle çıkıntılıklar yapmak için önce bir adam gibi oynamak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 oha cod 4 e mantıksız demiş... oyunu oynamamamış olsam inanacam ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Xaenin said: Eeht said: cod 4 saçma ve gayet kötü bir oyun tek hs olmayan silah dengesi olmayan tamamen mantıksızlık üzerine kurulu bir oyun umarım bir kez daha aynı saçmalıklarla dolu bir oyunla karşılaşmayız. CoD 4'de 14 farklı noktadan headshot vurabiliyordun, sen oyunu nerenle oynamışın bilemem ama böyle çıkıntılıklar yapmak için önce bir adam gibi oynamak gerekiyor. oyunu adam gibi oynadım valla fikrim aynı kötü oyun ama eğlenceli oyunu algılamak için adam gibi oynamanın yanı sıra senin gibilere bir az da beyin lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 biraz birleşik yazılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 cod2 den sonra gayet kötü bi oyun bencede cod4. yani dibimde duran adamı tek kurşunla öldüremiosam mantıklı olabilir mi o oyun? hatta 15-20 kurşun adam öldüremezken tek ayağa atılan bir bıçak darbesi bile adamı öldürebilior. single ı güzeldi evet ama multisi başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar