Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: World at War

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Pacific Theatre olması iyi olmuş lan, WW2 pasifik ya da vietnam temalı oyun zaten çok nadir bulunuyor, bulunanlarda da kalitelisi çok çok az. Bir de baydım şu heroism, biraderhuğud, geyiklerinden, az film tadında dramatik oyun istiyor insan artık. 18+ yapsınlar, şiddet, gore, birsürü savaş ve yıkım bazlı kaotik olaylar olsun, cinnet geçiren askerler, ne bileyim bir kahramandan ziyade bildiğin "cannon fodder" olan er rütbesinde bir piyade gözünden bakalım, ortalıkta elimde hafif makineli ile 3575 adamın ortasına koşup "ALLAHMISINIZ ULAN" mantığıyla etrafı dağıtmaktan gına geldi açıkçası.

Atıyorum apokalipznav'daki Kilgore gibi sıyırmış bir komutan, bu gibi karakterlerin bizarre sarkastik yorumları, esirler ile esirlerin başında duran piyadelerin atışmaları, squad'ınızdaki askerlerin belli bir geçmişi olması, muhabbetler, savunmadayken çukurun içinde rize çayı falan(evet abes kaçtı biraz sdfs).

Ha hayır, taşlamıyorum kolofdüti serisini, paşa paşa da zevkini çıkararak oynuyorum, da herkes artık farklı birşeyler bekliyor yani.

Berkay WW1 falan demiş, klas olur cidden, WW1 oyunu ortalıkta bildiğiniz YOK, ya allah bismillah edasıyla karşı siperlere charge atası geliyor insanın, önde memur şapkalı dandiğinden tabancalı officer, dütdürüdüt diye düdüğü öttürecek misal.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada arac kullanimini da entegre ediyorlar diye bir bilgiye ula$mi$tim cod 5 icin..

cod 4 gayet $ahane bir oyun. uzun zamandir boylesine zevk aldigim bir multi hatirlamiyorum, ozellikle hardcore mukemmel. Ho$ bu aralar yine css ye dondum ama, cod 4 esasen cok kaliteli bir oyun. ama mapler hafif ayarsiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
ilk verilen trailerda gözüme çarpan çok iyi bir kaç sahne var. biri askerin tekinin ağaca tırmanıyor olmasıydı ki baya hoş bir şey bence. ikincisi koskoca bir pırpırlının düşüş sahnesi.üç battlefielddaki gibi patlama sonucu uçma meselesi, adamları bıçaklama, tekmeleme. ww2'den sıkıldık evet ama baya iyi bir oyun geliyor sanki.

bir de son sahnedeki bina yıkılma olayı baya iyiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

cod4ün başarısının kaynağı modern savaş değildi.. oyunun yenilikçi kavramı, atmosferi ve senaryosuydu.. pek çok cod fanı(bende dahil) oyunun ww2 değil de modern savaş içermesinden rahatsız olmuşdu.. yapımcılarda bunun farkında olduğu için başta söylediğim 3 olayı ww2 ile gerçekleştirmeyi düşünmüşler, iyi de etmişler.. sabırsızlıkla bekliyoruz, sahalara dönecem tekrardan
Sosyal ağlarda paylaş

Eeht said:
cod 4 saçma ve gayet kötü bir oyun tek hs olmayan silah dengesi olmayan tamamen mantıksızlık üzerine kurulu bir oyun umarım bir kez daha aynı saçmalıklarla dolu bir oyunla karşılaşmayız.

CoD 4'de 14 farklı noktadan headshot vurabiliyordun, sen oyunu nerenle oynamışın bilemem ama böyle çıkıntılıklar yapmak için önce bir adam gibi oynamak gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Eeht said:
cod 4 saçma ve gayet kötü bir oyun tek hs olmayan silah dengesi olmayan tamamen mantıksızlık üzerine kurulu bir oyun umarım bir kez daha aynı saçmalıklarla dolu bir oyunla karşılaşmayız.

CoD 4'de 14 farklı noktadan headshot vurabiliyordun, sen oyunu nerenle oynamışın bilemem ama böyle çıkıntılıklar yapmak için önce bir adam gibi oynamak gerekiyor.

oyunu adam gibi oynadım valla fikrim aynı kötü oyun ama eğlenceli oyunu algılamak için adam gibi oynamanın yanı sıra senin gibilere bir az da beyin lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...