Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fringe (2008) - Fox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Dakika 14 civarında Walter'ın laboratuvarında çalan müziği hatırlayana kadar canım çıktı ya.
Merak eden varsa Quincy Jones & Herbie Hancock - Take Five.

Dave Brubeck - Take Five
Mesaj tarihi:
Bu saçmalıkları bırakıp ana hikaye ile devam etseler ratingleri düzelecek ama bu kafayla o iş biraz zor.

Anna Torv ağzında birşey varmış gibi ses çıkarmasa belki katlanabilirdim, berbat bir bölüm oldu benim için.
Mesaj tarihi:
Şaşırtıcı geldi açıkçası çünkü 10 iyi bölümün yanına 14 tane kötü bölüm koyup pazarlamak bir diziyi iyi yapmıyor. Ben Fox sözleşmeyi uzatmaz diye düşünüyordum çünkü cuma gününe kaydırılan dizilerin geleceği olmuyor. Büyük ihtimalle DVR ratinglerinden gelen artış bu konuda epey etkili oldu. Eh JJ Abrams faktörü de vardır tabi.
Mesaj tarihi:
bu dizinin amaç ne ya

3. sezonun 2. bölümünde falan bırakmıstım.neyse 18 bölümüde izledim

14-17 arası atlaya atlaya izledim.artık filler bölümlerden sıkılıyorum hep aynı şey.son 1 dakkada bişi oluo onu izlemek yeterli

3 sezondur bir sürü şey oluyor ama ortada bişi yok ahah

18. bölüm yine biraz daha iyi gibiydi ama her bölüm sonunda eee? diosun o kadar.öteki bölümde yine aynı :)
Mesaj tarihi:
Ya biz ablamla izledik bugün 18. bölümü bi sorum var.

Alternatif Olivia

Ya şimdi bu Olivia'nın hamile olduğunu anladıkları sahne falan açılışta gösterildi ya... Hangi bölümde çıktı bu ya? Kesinlikle hatırlamıyoruz ve bi arandım eski bölümlerde bulamadım ben bu olayı?

Mesaj tarihi:

ya hastanede cıktı ya.hatta nişanlısı geldi cocugun babasını seviomusun falan dedi.

böcekçi eleman oliviyayı rehin aldıgı zaman cıktı ortada.adam bişi içirmedi ama kustu filan.hatunda böcek cıkıcak paniğiyle götürdüler hamileymiş

• Yeni Oluştur...