df Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 son sahnede gider kurtuluruz dedim o sesten ama daha karmaşık olacak dedi. şimdi 2 hafta daha böle olur Allah bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Kojiroh said: Dakika 14 civarında Walter'ın laboratuvarında çalan müziği hatırlayana kadar canım çıktı ya. Merak eden varsa Quincy Jones & Herbie Hancock - Take Five. Dave Brubeck - Take Five Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Geçen hafta son sahne nasıl soğutmuşsa bu hafta izlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Burda çalanı Quincy Jones versiyonu gibi geldi bana, o yüzden öyle yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 arcane said: Geçen hafta son sahne nasıl soğutmuşsa bu hafta izlemedim. aynen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Bu saçmalıkları bırakıp ana hikaye ile devam etseler ratingleri düzelecek ama bu kafayla o iş biraz zor. Anna Torv ağzında birşey varmış gibi ses çıkarmasa belki katlanabilirdim, berbat bir bölüm oldu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 en azından olivia ile peter'ın itici aşk hiyakelerine biraz ara gelmiş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Fringe Renewed for Season 4 http://uk.tv.ign.com/articles/115/1157641p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Pieh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Şaşırtıcı geldi açıkçası çünkü 10 iyi bölümün yanına 14 tane kötü bölüm koyup pazarlamak bir diziyi iyi yapmıyor. Ben Fox sözleşmeyi uzatmaz diye düşünüyordum çünkü cuma gününe kaydırılan dizilerin geleceği olmuyor. Büyük ihtimalle DVR ratinglerinden gelen artış bu konuda epey etkili oldu. Eh JJ Abrams faktörü de vardır tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2011 sonunda ana konu ile alakalı bir bölüm geldi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 bu bölüm annesinden şüphelenmiştim bişey çıkmadı, walternate aştı http://www.youtube.com/watch?v=ucN5byW5hEk&feature=player_embedded ccc inception ccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2011 Ahah harbi Inception Reyis. Bu arada bu 18. bölümü pek sevmedim. Sanki diğer tarafıda bi hatırlatalım, bu haftada böyle geçsin gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 evet boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 aha inception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 AHAH harbi insepşın olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 bu hafta da mı yok yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu dizinin amaç ne ya 3. sezonun 2. bölümünde falan bırakmıstım.neyse 18 bölümüde izledim 14-17 arası atlaya atlaya izledim.artık filler bölümlerden sıkılıyorum hep aynı şey.son 1 dakkada bişi oluo onu izlemek yeterli 3 sezondur bir sürü şey oluyor ama ortada bişi yok ahah 18. bölüm yine biraz daha iyi gibiydi ama her bölüm sonunda eee? diosun o kadar.öteki bölümde yine aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 said: bu dizinin amaç ne ya amaç şu abi.. "ayda ortalama 1,13bölüm yayınlayarak diziyi iptal ettirmeden götürebilir miyiz acaba?" deneyi sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8Xy4zB0JrZY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Ya biz ablamla izledik bugün 18. bölümü bi sorum var. Alternatif Olivia Ya şimdi bu Olivia'nın hamile olduğunu anladıkları sahne falan açılışta gösterildi ya... Hangi bölümde çıktı bu ya? Kesinlikle hatırlamıyoruz ve bi arandım eski bölümlerde bulamadım ben bu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ya hastanede cıktı ya.hatta nişanlısı geldi cocugun babasını seviomusun falan dedi. böcekçi eleman oliviyayı rehin aldıgı zaman cıktı ortada.adam bişi içirmedi ama kustu filan.hatunda böcek cıkıcak paniğiyle götürdüler hamileymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Red hangi bölümdü o hatırlıyormusun? Atladık galiba biz bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar