Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mass Effect

arcane

Öne çıkan mesajlar

Viktor said:
istiyen istedigini desin
isterseniz yuzyilin en kotu oyunu diyin

son 5 yildir oynadigim en iyi oyundu, direk beni dusunurek yapmis adamalr lan dedigim bile oldu

actim boyle bir seneryoya

omrumde en cok begendigim ilk 10 oyunun arasina girdi direk

veteranda bitirmistim simdi daha zor bir seviyede gene bitiryim :D

Sam said:
evet doğrusunu söylemek gerekirse ben de kendi kendime "bana özel hazırlamışlar sanki senaryoyu" dedim birkaç kere. belki de bazı arkadaşlara bilim-kurgu hitap etmedi. çünkü senaryo ve karakterimin üstlenebildiği rolün beni bu kadar tatmin ettiği rpg düşünüyorum da.. hmm.. hiç oynamadım herhalde?

her böyle abuk gubuk derbeder, bilmemkimin chosen'ı filan, birisinin emir eri, serbest meslek modeli maceracı rollerinden sonra ilaç gibi geldi kumendır şepırd bana.

Sam ve Viktor cok begenmisler oyunu.

Oyunun daha basindayim, ama uzay temasini yansitmalari cok guzel olmus.

Hep boyle uzayda kovboyculuk oynayabilecegimiz birseyler ariyordum. Bu acidan benim de cok hosuma gitti.

Daha ilk sehirdeyim, ama surekli yan quest cikiyor, bir turlu bitmedi :P

O degil de ben seyi sorcam.
Bu bizim yanimiza gelen npclerden hangilerini seciyorsunuz? Boyle cok onemli bir npc var mi? Paladin tarzi onurlu, disiplinli savasci triplerinde gidiyorum. Paragon kasmaya calisiyorum. Sniper oldum. Boyle bir karakterin yanina kimleri alsam bilemiyorum. Turian var, eski polis olarak ilgimi cekti adam. Oyunun basinda gelen adama pek isinamadim, Ashley onun yaninda cok daha iyi muhabbet yapiyor. Ancak diger adamlar da iyi gibi sanki.
Boyle "bu olmadan oyun oynanmaz" denecek bir karakter var mi?
Yoksa kafama gore rasgele secicem :)
Sosyal ağlarda paylaş

oha hiç first aid kullanmadın mı. Ben bir yerde hata ediyorum sanırım hehe.

Dün oynarken bir bölüme geldim. Şu kızı kurtarcağımız gezegen. Orda maymun gibi yaratıklarla karşılaştığımız bölüm. Üstten robot düştü böyle kocaman birşey. Tek vuruşta bir adamı öldürebiliyor.
En kötü yanı, yaratıklar etrafta dolaşırken bize oyunu oynama hakkı tanımıyor, tam yaratıklar yerleşiyor, bize ateş ediyor, işte orada devreye giriyoruz, tüm ateşi üstümüze yiyoruz. 10 kere save load yaptım orayı geçmek için :D
Sosyal ağlarda paylaş

ihtiyacın da yok bence colossus un lightı diğerlerinin heavysi maşallah ayrıca heavy de ynaılmıyorsam biotic/tech koruması light ve mediuma kıyasla daha az.
medigel en azından main questte zibille geliyor , bitme durumu yok ve gemidende direk fullluyorsun ne zaman istersen (citadel med clinic dede ) .
bombaları doldurmayı bulamamıstım ben..(varsa eğer)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...