tom Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 araldan sacred almıştım içinden cdkey çıkmamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Viktor said: istiyen istedigini desin isterseniz yuzyilin en kotu oyunu diyin son 5 yildir oynadigim en iyi oyundu, direk beni dusunurek yapmis adamalr lan dedigim bile oldu actim boyle bir seneryoya omrumde en cok begendigim ilk 10 oyunun arasina girdi direk veteranda bitirmistim simdi daha zor bir seviyede gene bitiryim :D Sam said: evet doğrusunu söylemek gerekirse ben de kendi kendime "bana özel hazırlamışlar sanki senaryoyu" dedim birkaç kere. belki de bazı arkadaşlara bilim-kurgu hitap etmedi. çünkü senaryo ve karakterimin üstlenebildiği rolün beni bu kadar tatmin ettiği rpg düşünüyorum da.. hmm.. hiç oynamadım herhalde? her böyle abuk gubuk derbeder, bilmemkimin chosen'ı filan, birisinin emir eri, serbest meslek modeli maceracı rollerinden sonra ilaç gibi geldi kumendır şepırd bana. Sam ve Viktor cok begenmisler oyunu. Oyunun daha basindayim, ama uzay temasini yansitmalari cok guzel olmus. Hep boyle uzayda kovboyculuk oynayabilecegimiz birseyler ariyordum. Bu acidan benim de cok hosuma gitti. Daha ilk sehirdeyim, ama surekli yan quest cikiyor, bir turlu bitmedi :P O degil de ben seyi sorcam. Bu bizim yanimiza gelen npclerden hangilerini seciyorsunuz? Boyle cok onemli bir npc var mi? Paladin tarzi onurlu, disiplinli savasci triplerinde gidiyorum. Paragon kasmaya calisiyorum. Sniper oldum. Boyle bir karakterin yanina kimleri alsam bilemiyorum. Turian var, eski polis olarak ilgimi cekti adam. Oyunun basinda gelen adama pek isinamadim, Ashley onun yaninda cok daha iyi muhabbet yapiyor. Ancak diger adamlar da iyi gibi sanki. Boyle "bu olmadan oyun oynanmaz" denecek bir karakter var mi? Yoksa kafama gore rasgele secicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kafana göre seç ama öğrendiğim kadarıyla wrex kotor'daki mandaolarian npc gibi daha sert takılan parti liderini tutuyormuş sanırım. farketmez ama keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 renegade puanı veren 1-2 hareketimden sonra wrex'den onay cümlesi gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 salak bi soru, medikit kullanma olayi, en cok medikit skilline sahip olana gore ayarlaniyorsa, electronic skilli gerektiren kasalar da en cok electronic skilline sahip olan kisiye gore mi ayarlaniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ekipteki aktif bütün karakterlerin first aid skilleri stackleniyor, tek istisna skill bunu yapan. diğerlerinin hepsi sadece en yükseği sayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oha nasıl stackleniyor? birinin skilli 50, birinin skilli 100 veriyorsa, toplamda herkese 150 health mi veriyor skill? diğerlerinde ben kasa açarken illa skillin bende olması gerekmiyor di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet 150 vermesi lazım faq'a göre, kendim bir kere kullanmadım first aid ama. :P evet sende olması gerekmez. yanındaki adamda olsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oha hiç first aid kullanmadın mı. Ben bir yerde hata ediyorum sanırım hehe. Dün oynarken bir bölüme geldim. Şu kızı kurtarcağımız gezegen. Orda maymun gibi yaratıklarla karşılaştığımız bölüm. Üstten robot düştü böyle kocaman birşey. Tek vuruşta bir adamı öldürebiliyor. En kötü yanı, yaratıklar etrafta dolaşırken bize oyunu oynama hakkı tanımıyor, tam yaratıklar yerleşiyor, bize ateş ediyor, işte orada devreye giriyoruz, tüm ateşi üstümüze yiyoruz. 10 kere save load yaptım orayı geçmek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 regen skill + heavy armor + shield addon >>>>>>>> first aid :P beni oyunda tek load ettiren yer ay'daki üsteki roketatarlı robotlar oldu çöl solucanları hariç. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hem cap hem cd var üstüne bir de malzeme istiyor. * > first aid alan anca benim gibi rp hesabına alır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 çok zor durumlarda kalınca pat diye doldurup geri saldırma imkanı tanıyor. sniper olunca heavy armor yok tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ihtiyacın da yok bence colossus un lightı diğerlerinin heavysi maşallah ayrıca heavy de ynaılmıyorsam biotic/tech koruması light ve mediuma kıyasla daha az. medigel en azından main questte zibille geliyor , bitme durumu yok ve gemidende direk fullluyorsun ne zaman istersen (citadel med clinic dede ) . bombaları doldurmayı bulamamıstım ben..(varsa eğer) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 abi pat diye neyi dolduruyorsun ehe, oyunu 748hp ile bitirdim ki first aid max skill 180hp filan veriyor. ayrıca light armor colossus da süper ancak heavy armor colossus ile sandworm'ları arabadan inip tokatlıyorum diyorum. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 150hp şu an adamlar, first aid çok daha fazla dolduruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Oyun geldi sonunda. Ayarları yaptım girdim. 5 dakka ilerledim. Grafikler ve konuşmalar falan çok etkileyici. Yalnız dynamic shadows açınca şuna benzer grafik hataları oluyor. Nedendir? Nasıl çözülür bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 yastık izi gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bu arada giriş ekranı ve müziği red alert'ı hatırlattı. İçim bir garip oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Oyunla alakalı bir grafik bugı değil herhalde, sistemsel gibi. Bende olmamıştı öyle birşey. 7600GT ve 169.21 di herhalde zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Bende de olmuştu o ancak üzerinde hiç kafa yormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu kadar ufak şeylere nasıl dikkat edip farkedebiliyorsunuz yav =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 farkedilmeyecek gibi değil, yüzlerdeki tiril tiril gölgeler beni grafik açısından rahatsız eden tek olay oldu maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 O koyduğum resimde pek anlaşılmıyor. Hem o resimdekinden çok daha büyük olabiliyorlar hem de kıpırdadıkları için çok göze batıyor. Ama dynamic shadows'u kapayınca düzeliyor ama ne anladım yani. Aynı sorun kısmen Crysis'te de olmuştu. Belki hakkaten karttandır. 8800GT var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bende de 8800 var ve aynı sorun bende de vardı. cidden fark edilmeyecek gibi deil hatta bazı yerlerde baya göze batıyo bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 aynen bende de 8800gts var, maalesef tiril tiril kıpraşıyordu yüzlerdeki zigzaglı gölgeler hep herşey max'ta olduğu halde. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar