souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Sokaktan 45 günlük iken aldığım 5 aylık bütün aşıları tam olan dişi tekir kedimizi sahiplendirmek istiyorum. Vardiyalı yeni bir işe başladım. Bu sebeple yavrucağız çok yalnız kalıyor. Tuvalet eğitimi var. Oyun ve kucak delisi. 2-3 kilo Acana maması, taşıma çantası, 2x10 kilo kum ve tuvalet kabını sahiplenecek arkadaş isterse verebilirim. Yavru dönem aşıların tamamı yapıldı. 3 aylık aşı periyodu başladı. Onların da ilki olan iç-dış parazit aşısı yapıldı 2 hafta önce. İzmir içi ilgilenenler iletişime geçebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 https://www.facebook.com/bilge.kalfa Dünya tatlısı bir yavru var, kadın alerjisi olduğu için yuva arıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 sahiplenilmiş ya. öyle olmasa bi girişimde bulunabilirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 merhaba 4 gün önce fırtınada yağmurun altında ıslanıp, yıldırımlardan korkan bir golden kırması buldum, akşam eve aldım fırtına geçsin diye, veterinere götürdüm sokağa atılmış oldugunu öğrendik belediye kulağına küpe takmış 15 gün önce yaklaşık 1 ay önce atılmış sokağa kısırlaştırmış onlar da. 6 aylık oldugunu söyledi veteriner istanbulda buldum her hangi bir sağlık sorunu yok pire kene vs, uysal havlamıyor sesi çıkmadı hiç, kuru mama yiyor. tuvalet eğitimi var gibi 4 günde eve işemedi sıçmadı dışarı çıkarttıgımda 5 dakika sonra yapıyor tutabiliyor tuvaletini. günde 3 kere çıkartıyorum 15'er dakika sabah akşam üstü geceye doğru. resimlerini koyuyorum; yuva arıyorum. haftaya cumaya kadar bulmam gerekiyor aksi taktirde sokağa geri atamıyacagıma göre okul mokul yalan olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 İsmi Omlet, dişi sokak kedisi. tahminen 12-13 haftalık. Kuru mama yiyor, ilk tur aşıları, iç/dış parazit yapıldı, aşı karnesi var. ikinci tur aşılarını olacak. yapılanlar: 29.09.2014 Kedi Rhinotracheitis-Calici-Panleukopenia Aşısı 29.09.2014 Kuduz Aşısı 29.09.2014 Droncit - İç parazit 29.09.2014 Fibroline - Dış Parazit sokakta yatıyor kalkıyor ancak insana korkunç alışkın. aynı zamanda çok iyi huylu bir kedi. Ciddi soyluyorum, hayatımda bu kadar iyi huylu ve sakin karakterli bir hayvan sadece kendi kedim jelibon u gördüm. içim parçalanıyor çünkü büyüdükçe sokakta kalırsa karakteri değişecek. İstanbul koşuyolu taraflarında, ancak "sahipleniyorum" deyin, üşenmem ayagınıza kadar atlar arabaya çekinmeden getiririm. bunlar da resimleri: omlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 çok tatlı, umarım içimizden bakabilecek biri çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 5. fotoğraf her şeyi anlatıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Namessar said: İsmi Omlet, dişi sokak kedisi. tahminen 12-13 haftalık. Kuru mama yiyor, ilk tur aşıları, iç/dış parazit yapıldı, aşı karnesi var. ikinci tur aşılarını olacak. yapılanlar: 29.09.2014 Kedi Rhinotracheitis-Calici-Panleukopenia Aşısı 29.09.2014 Kuduz Aşısı 29.09.2014 Droncit - İç parazit 29.09.2014 Fibroline - Dış Parazit sokakta yatıyor kalkıyor ancak insana korkunç alışkın. aynı zamanda çok iyi huylu bir kedi. Ciddi soyluyorum, hayatımda bu kadar iyi huylu ve sakin karakterli bir hayvan sadece kendi kedim jelibon u gördüm. içim parçalanıyor çünkü büyüdükçe sokakta kalırsa karakteri değişecek. İstanbul koşuyolu taraflarında, ancak "sahipleniyorum" deyin, üşenmem ayagınıza kadar atlar arabaya çekinmeden getiririm. bunlar da resimleri: omlet Ah ya içim gitti, ben çok isterdim ama tek yaşıyorum ilgisiz kalır, bizimkilere bıraksam başımıza bıraktın kedini diyecekler sdf Umarım iyi birilerine gider kısa zamanda:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Evde duramıyorum. Zamanım olsa düşünmeden alırım. Çok sevimli zaar. Off iş yüküm felaket şu sıralarda. Hayvan yalnızlıktan bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 vaperon said: Evde duramıyorum. Zamanım olsa düşünmeden alırım. Çok sevimli zaar. Off iş yüküm felaket şu sıralarda. Hayvan yalnızlıktan bayar. onumuzdeki aydan itibaren uyumak disinda eve gelememe ihtimalim var. kediyi sokaga atayim o zaman? abartmayalim :) gunde 15-20 dk oynayabildiginiz surece kedi idare eder. ayrica bir de uyurken kapiyi acik birakir, sizinle uyumasini saglarsaniz tepkisi azalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Bunun alışma evresi var, suyu var yemeği var onun bile sıkılmaya hakkı var yani... Bir canlı. Bunu da unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 of ben isterim aslında. bu aralar hep evdeyim zaten. ama daha önce hiç kedi bakmadığım için korkuyorum ya beceremezsem diye, hayvancağıza bişey olsa kendimi affedemem :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2014 izmirde bir sürü kedi var, isteyene veririm üçer beşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Namessar said: vaperon said: Evde duramıyorum. Zamanım olsa düşünmeden alırım. Çok sevimli zaar. Off iş yüküm felaket şu sıralarda. Hayvan yalnızlıktan bayar. onumuzdeki aydan itibaren uyumak disinda eve gelememe ihtimalim var. kediyi sokaga atayim o zaman? abartmayalim :) gunde 15-20 dk oynayabildiginiz surece kedi idare eder. ayrica bir de uyurken kapiyi acik birakir, sizinle uyumasini saglarsaniz tepkisi azalir. Abi yalama işini nasıl hallediyorsun odaya alınca? Benimkisi komple saçımı, kaşlarımı, sakalımı falan yalıyor; arada da götünü yüzüme sürtüyor... Hayvan sapık çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ginaly said: of ben isterim aslında. bu aralar hep evdeyim zaten. ama daha önce hiç kedi bakmadığım için korkuyorum ya beceremezsem diye, hayvancağıza bişey olsa kendimi affedemem :/ Abi yemini suyunu verip, tuvaletini temiz tuttun mu ve cama kapıya dikkat ettin mi hayvanın başına bir şey gelmez. Gerisi ilgi ve sevgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 mesela benim evde cam yok, boydan boya cam kapı var balkona açılan. havalandırma için sürekli açık tutuyorum (1+1 zaten boğuluyom sdfsd). nabar buradan kendini aşağı mı atar? valla cehaletimden soruyorum ya, bilgim sıfır. ama kedi severim çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 atmaz da, kuş görür, atlar, oyuncağı kaçar, atlar. yazık hayvana dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Kapı pencere açık tutuyorsan o iş sıkıntılı cidden, affetmiyorlar. Geçen bir anlık dalgınlığına gelmiş kız arkadaşımın (öyle umuyorum), mutfağın kapısını ve penceresini aynı anda açık unutup başka odaya geçmiş. 5dk sonra bir çığlık geldi; benim kedi camın dışına çıkmış oradan karşı balkonu seyrediyor... Cam kapı açıyorsan işte sağlam bir sineklik yaptırmak gerekiyor. Öyle idare edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 omlet in talibi yok anladigim kadariyla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Ben bi kardeşime sorayım. Kedi istiyor ama evde yaşlı olduğu için korkuyoruz gece ayaklarına dolanıp düşürür, bir şey olur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 İkna edemedim. Ben aslında arkadaş olsun diye eve alayım diyeceğim de, biri erkek biri dişi nasıl olur bilmiyorum. Bir de 2+1 zaten evim yıkarlar başıma oynıycam derken sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Erkek ve dişi daha iyi anlaşıyorlar. Evdekinin kabullenmesi daha kolay oluyor. Ama tabi kısırlaştırman lazım bir tanesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Peki birini kısırlaştırdım diyelim, diğeri takılabiliyor mu rahatça yoksa kısır olan "ben artık top oldum banane" diyip kaçıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 kisir disi, aktif erkegi evire cevire dover. kisir erkek aktif disi olayini ise bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2014 @Namessar, abi mesaj kutun dolmuş. Omlet için ikna etmiş kardeşim ailemi. İletişim bilgilerini falan paylaşalım hala yuva arıyorsanız :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar