Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emre Belözoğlu Fener'de

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Herkese iyi öğlenler,

Çok şey konuşulmuş hatta olay hafiften galatasaray-fenerbahçe sidik yarışına bile girmiş bu nedenle nereden başlasam bilmiyorum.

Tüm satırları tek tek okudum üşenmeden ve şunu gördüm ki, hiç birimiz daha teknik direktör belirsizlikleri varken takımlarımızın transfer yapmasına değinmemişiz.

Malesef ne kadar çok yada az para olursa olsun hala daha futbol klüpleri yönetimlerimiz ders almamışcasına kendi başlarına transfer programları yapmakta ve biz taraftarlar da başkanların cafcaflı sözlerine göre sidik yarışlarına sürüklenmekteyiz.

neden hala daha bu oyunun bir takım oyunu olduğunu öğrenemedik, neden hala daha yıldızlar yıldızını alsak da takım stratejisine uymadığında başarısızlığın bir gerçek olacağını öğrenemiyoru anlamış değilim.

hadi bizim takımlarımın yöneticileri popülüst yaklaşımlar ile bazılarını uyutabiliyorsa da, bu forumlarda yer alan ve en az özel lise de öğrencisi olan sizlerin de bu uyuşmaya destek vermesini de anlamıyorum.

bu oyun bir sistem oyunudur, bireysel yeteneklilik sonrasında gelir. aynı nasıl iyi bir yemekte yağ-tuz-su dengesi sistemin temellini oluşuturyor ve üzerine eklenen baharat çeşni sağlıyorsa, futbolda da öyledir.

Bilinçli tarafrat olalım ve bu tarz kendi kafasına göre transfer yapan yöneticilerin karşısında duralım.

gelelim emre transferine,

bence en makul seçeneği seçti, ingiltere ligi gibi zor bir lig yerine bizim super! ligimizi tercih etti. ayrıca newcastle'ın kadrosunda göremeyeceği şampiyonlar ligini şimdi fenerbahçe kadrosunda görecek bence bu da kendisi için ve fenerbahçe için de önemli.

kendisi fenerbahçe'ye katkı sağlayacak mı sorusuna şimdiden net bir cevap vermek zor, çünkü bu kendisinden çok fenerbahçe'yi yönetecek teknik direktörün kendisini nasıl kullanacağı ile ilintili.

son olarak, bir galatasaray taraftarı olarak, bize yapmış olduğu hizmetler için kendisine teşekkür eder, fenerbahçe kadrosunda başarılar dilerim.

unutmayalım bizler taraftarız ve onlar futbolcu, biz karşılıksız seviyoruz takımımızı onlar ise dolarlar karşılığında.

bu nedenle üzmeye değmez kendinizi ve başkalarını.

not: eğer parasını veriyorsa fenerbahçe bence arda'yı bile satmamızda bir sorun yok, hasan şaş'ı satmadık ne olduğu ortada. Yine tüm galatasaray'lı arkadaşlar lütfen 2008 sezonu hariç son 3 sezonun paf ligi şampiyonu olan takımımızda başka genç yeteneklerin olduğunu unutmasınlar.

Kan değişimi iyidir.

Kumadam
Sosyal ağlarda paylaş

Kumadam az ama öz konusuyorsun gerçekten
said:
Emre için kampanya

Galatasarayımızda uzun yıllar forma giydikten sonra yurt dışına açılan ve uzun süre Avrupa’nın önde gelen kulüplerinde top koşturan Emre Belözoğlu’nun son tercihini Fenerbahçe’den yana kullanması, taraftarlarımızı çileden çıkarmıştı.

Sanal ortamdaki forumlarda bir araya gelen Cim Bomlular’ın, şimdi çarpıcı bir organizasyonun startını verdiği öğrenildi. Buna göre Galatasaraylılar, Newcastle’da oynadığı dönemde düzenlenen yardım kampanyasına katılıp 50 bin dolar veren milli futbolcuya parasını iade etmek için organize olacak. Eğer hedeflenen çoğunluk sağlanırsa düğmeye basılacak.

Çok güldüm buna. Ondan yardım isteyendeymiş kabahat.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...