Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Anonymous 04/15/2008(Tue)01:50 No.666666Not funny. My brother died this way. Ben de bahsedilen türbeye gitdim. Üç arkadaşımla. Kardeşimin bahsetdiği nurları ben de farkettim. Biri yeşil diğeri gül pembesi idi. Dönüb dönüb duruyordular. Önce onları ruhlar diye sandım lakin bir an sonra üstümüze doğru gelmeye başladılar. Sonra anladık ki o beş gözlü dedenin dörd gözüydü. Çok korkmuşduk. O gece uyuyamamışdık. Bazen hala dedenin beşinci gözünü gördüğümü sanır dururum. İşde bizi kovalayan dedenin dörd gözü. Dedenin bu dörd gözünün Resimi yukarıda.Not: Burda yazılan hiçbi şey doğru diildir. Thumbnail'ı verilen gif dosyası harbi 1mb'dir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Sam said: ŞOK! ŞOK! ŞOK! BEŞ GÖZLÜ DEDE BULUNDU! Olay fotoğraflar için tıklayın! oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 iyi bes gozlu dede yerine yanlislika yedi cuklu amcanin turbesine gitmemisler, cunku bi alt sokakta onun ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 tecrübe konuşuyo dicem yersiz bi espri ve gereksiz ayar çabası olarak algılanıcak en iyisi demiyim ama dedim bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 de anam icinde kalmasin, amac gelecek nesilleri uyarmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 BUNA INANMAYAN BIR IS ADAMI BIR HAFTA ICINDE BUTUN SERVETINI KAYBETTI INANAN BIR ARKADAŞIM SAYISAL LOTOYU TUTTURDU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hahahaha rekormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 SUKRU mu lan bu yoksa?!?!? frpyi birakip fantezi hikayeleri yazmaya baslamis olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Yok yahu ŞÜKRÜ'ye uzaktan benzese de çok daha kıtı, yandan yemişi, çakması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 CaNNi said: adam miami de bu arada :D aksamlara yemege gelir :D bu arada gecen eve gittim bi baktim odamdan isiklar gelio... bi kiz gordum fenerle sos yapiodu... zati garez ve halka gibi filmlerden tirsan biriim... direk kafa kas daldim... sonra anladim o uzun saclarin altinda pamela anderson yatiomus gittim yanina bende yattim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 olmamis, hikayenin sonunda tam kurtulduk diye sevinecekken kucuk kizin 5 gozlu dedeye donusup cocugu yemesi gerekirdi gerci boyle olunca dedenin creture typei degisiyor beholder degil doppelganger olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ONLAR VAR reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dominic said: arkadasım kemal korkudan tır tır tıtrıyordu ve sonunda "hepımız burda olecegızzzz" dıye bagırdı lolo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 daha çok "Ağaçtaki yaratık.." reloaded. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 dominic said: uc kuluvallak bır elham okuyarak onu defettık beni koparan an budur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 korkunç bi masal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 of, tunca'nın yolladığı cidden hayatı sorgulattı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 artık bes gozlu dedeye dur demenın vaktı gelmıs de gecıyordu. AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 abi siz manyaksınız bunelan ahahahaha keyfim kötüydü yerine geldi vallaha bütün repler sizin abi :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 hehe :D baya güzel yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 said: gecenlerde buna benzer bir olayda benim basıma geldi sekiz bacaklı dede beni kacırdı yedi kollu nene ile birlikte 11 kulaklı ogullarına götürdüler zor kactım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 sucuklu tost yiyosa kesin gerçektir... +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar