Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinirlerim bozuldu.


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

Bilen vardır bilmeyen vardır,ben bundan bisüre önce wowu bırakmıştım,1 yıl fln uzak kaldıktan sonra kısa bir süre öncede geri döndüm,arkadaşlarla oynuyabilmek için.
bi yandan arkadaşlarla bir realmde levelladım,arada frostmanede uğradım,gezdim dolandım derken t4 gearlı hunterımı MH/BT guildine soktum bitane,binbir dereden su getirip 10 saat application yazıp.
girdik,adamlar son 2 haftadır meğer archy de takılmış.

bilmeyen arkadaşalr için,arcimonde aslında tank dışında hiç kimseye vurmuyor raidde,ateş cıkarıyor kıçından,sağ sol yapmadan kaçacaksın.fırlatıyor havaya,paraşütünü açacaksın.
ya bunu yapmak ne kadar zor olur kardeşim...ben 600 latencyle oynayan bir türk evladı olarak bir kere düşerken ölmedim bir kere ateşlerde yanmadım,ama özellikle gridle onla bunla heal spamlaya alışmış mal heallerlar götlerini kaldırmaya alışamadından her akşam raid yemeye başladık

ben sinirledim

sinirlendim

dahada sinirledindim,sonucta 1 ay arcide wipe yendi.

eli sopalı bir GM nin eksikliğini cekiyordu guild.
küfür etcek,baaracak bir gm lazımdı

olmadı olamadı

dün gece guil dağıldı


LAN O KADAR DKP BİRİKTİRDİM
LAN 1 AY DAHA RAID YAPSANIZ BEN BARI 3-5 T6 ALIRDIM

kalbim kırık
ama sıcarım hunterdan baydım zaten
rogue levellıyorum
öle içimi döküyorum
ve guildmasterlara sesleniyorum
üyelerinizi dövünüz,sora kötü oluyor.
hajnal'ın bodusu,en dogrusunu yapıyormus
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rikkie said:
Ya baba adamlar Archimonde, bt falan yapıp da t4-karazhan gearlı hunter alıyolarsa kusura bakma da hiç girmiyecektin, onlardan hayır gelmiceği zaten belliymiş =P

Edit: Yerme amacıyla söylemedim, yani bence öyle :P Yanlış mıyım :)



yanlissin
zaten bt the eye hyjal farm statusde guildin
iyi gearli adam almasina ihtiyac yok
iyi oyuncu almasina war

sonucta en kotu gearli adam 1 2 haftada full gear donaniyo bu derece farm statuste bi adam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

olur öyle dkp olayları, bir defasında futbol kupasında paydos eden guildden çıktım öyle 200dkp mi ne gitti, bir defa tbc'ye geçişte guild yıkıldı öyle 100dkp mi ne gitti, en son da raiding bırakınca gitti 200dkp filan. hepsini toplasan gıcır gıcır en yeni seti donanırsın bütün aksesuarıyla beraber. (:P)

kısmet meselesi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben katılmıyorum dediğine. Yani düz mantık, eee bu adam iyi oyuncuymuş, ssc,tk, hyjal yapmış, e bu herif o zaman niye hala karazhan droplarla geziyor diye düşünülmez mi guilde alınırken.

Valla sizin guildde işler nasıl gidiyor ben bilmiyorum artık "bu adam yeni guilde katıldı, haydi bütün düşen itemleri ona verelim, yaaay1" mi diyosunuz :P Donanmaz abi nereye donanıyor dkp falan olmadan? Healerları tankları geçtim dps classlar bile kimsenin almadığı itemleri offspecleri için alıyolar. Onu geçtim 2 haftada bi adamı donatıcak kadar drop nereye düşüyor, cloth düşer, plate düşer, wand düşer, relic düşer.

Ha benim 500 badge'im hazırda var dersen 2 haftada diğil 2 dakikada donat :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Raid leader dediğin Last Resortun raid leader i gibi olucak. Bağıracak, çağıracak, küfredicek, gerekirse dkp düşürecek veya guildden atıcak. Eğer hardcore guildde oynamayı beceremiyorsa insanlar, milyon tane casual guild var gitsinler orada takılsınlar yine raidlerini yaparlar sadece progress biraz zaman alır, e bunu da dert etmeyen insanlarla oynuyorsan sorun yok. Ama afedersin amele gibi oynuyorsan, diğer 24 kişinin zevkinin ırzına geçiyorsun, sopayı da hakediyorsun TBH.

Biraz agresif bir yaklaşım olabilir ama kusura bakmayın bu sunwell sinirlerimi fena yıprattı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

riki
t4 gearıyla bt/mh guldine girdim
şimdide SP guildine gireceğim
cünkü oyundan son 6-7 ayrdur uzak oldugum için gear up olmamıs olabilirim ama
oynadığım realmde tanınan bir oyuncuyum.
ayrıca yazdığım applcationları görmek istersne koyarım buraya
gercekten bir guilde app yazıcaksam saatlerimi geçiriyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dogmeat, bilen bilir magtheridonda saints of the city diye bi guild vardı ben orda human rogue oynuyodum. guildin çoğu türk, kalanın çoğu da ispanyoldu. ispanyol kısmından herhangi problem çıkmıyodu ama türklerde noob oranı inanılmaz fazlaydı. Mesela Anub'rekhan da tam 56 wipe saydım kendim bulunduğum. Yani oluyo öyle, aradan öyle mallar çıkıyoki herşeyi mahvediyo bi de o bossda bi kişinin ölmesi zincirleme reaksiyon gibi bişey yapıyodu falan. Archimonde için de şey diycem, arkadaş geri döndü işte BT/MH guildine onlar yapıyodu, eleman kafede kırmızı ping barla bi kere düşüp ölmezken elemanlar patır patır ölüyodu. Geç basacağına erken bas biraz damage ye madem laglıysan dimi? Ama mal çok oyunda, sabırlı olmak gerek:P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...