Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

hl2 ve yeni falloutlar bende baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor, hamile olmadığıma eminim ama bu ne o zaman asdfs

Shadow tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bir ara (bu konsol pazarının pc'yi öldürmek üzere olduğu dönemler) o kadar konsol oriented yaptılar ki oyunları, pc'ciler konsoldaki fixed 60 fov'a mecbur bırakıldı çünkü beyinsiz developerlar pc portuna bir fov slider koymayı çok gördüler. pc'de 95-105 arası fov'la oynamaya alışık insanlar olarak 60-70 fov'a mahkum bırakılınca o rezalet baş dönmeleri ve bulantılar geldi. Neyse ki sonra akıllandılar.

Bazı oyunlarda malesef hala in-game fov ayarı olmuyor. konsol komutuyla falan yapılıyor. HL2'de de yoktu sanırım ama konsol komutuyla ayarlanıyordu.

• Like 1
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:
Shadow, 7.05.2025 12:16 tarihinde dedi ki:

hl2 ve yeni falloutlar bende baş dönmesi ve mide bulantısı yapıyor, hamile olmadığıma eminim ama bu ne o zaman asdfs

Buna benzer birşey bendede vardı bazı oyunları saatlerce oynarken (mesela cs) bazı oyunları oynarken garip hissediyordum. Burnum tıkanıyor deli gibi su içiyordum genede susuzluğum geçmiyor ve başım midem bie garip oluyordu. Çok şey denedim farketmedi en sonunda odamın ışığını değiştirdim ve herşey düzeldi. Çok uyuyorum diye yıllar önce beyaz ışık kullanmaya geçmiştim meğer hayatımı çok etkiliyormuş sarı ışığa geçince düzeldi. Eğer beyaz ışık varsa dene😀

Mesaj tarihi:

hiçbir oyunda bu dediğin şey başıma gelmemişti. ama bir oyunda ciddi ciddi yaşamıştım bunu. hiçbir oyunda FoV ayarlama gereği duymazken, o oyunda mecburen ayarlamak zorunda kalmıştım. hangi oyundu hatırlamıyorum ama.

• Yeni Oluştur...