Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Max the Game

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Epey dandik. Film hype'ıyla saplayacağımızı saplayalım demişler de eylüle kadar o da kalmaz.

Carmageddon meets Shadow of Mordor fikri güzel aslında dışarıdan bakınca. Düzgün uygulanabilirse baya iyi bir şey de çıkabilme olasılığı var yalnız.
Mesaj tarihi:
Filmlerin hiçbirinde Max yok ki aslında.
İlk filmde Goose, ikinci filmde Wild Boy, üçüncüde Aunty, dördüncüde Furiosa. Filmlerin ismi Max ama adam hep yardımcı rolde gibi.
Çok önemli, farklı bi persona değil yani.
Setting daha önemli.
Mesaj tarihi:
filme gittim tom hardy, oyunun trailerına bakıyorum ismail yurtsevenkardeşler. görüldüğü üzere furiosa seçip oynayamıyorsun ki ona rağmen kötü bir bahane o.
Mesaj tarihi:
Gayet ilk filmdekinin aynısı aslında tip.

Ama benim üstünde durduğum olay farklı zaten.
Mad Max karakteri bir bypasser. Setting'i tamamlayan bir unsur sadece filmlerde. Fallout serisindeki karakterlerin birbirleriyle olan bağlantısızlığı gibi düşünün. Doğru dürüst background'u olmayan, hakkında söyleyebileceğin şeyler kısıtlı olan bir karakter. Yani "Mad Max'siz" bir film de olur oyun da olur, çünkü Mad Max'i bu konuma getiren şey setting.
Mesaj tarihi:
İstersen Hulusi karakteriyle oyna diyorum ben de, filmlerde de Hulusi olsun, değişen bir şey olmazdı. Bu oyunu oynayacak adam setting için oynayacak. Anahatları çizilmemiş, müphem bir karakter için değil.
O yüzden adam Hasan Ali Kaldırım'a da benzeyebilir, oyundan bir şey götürecek ya da ekstra bir şey yükleyecek bir özellik değil tipi.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...