Istari Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 yalnız karakter çok kel alaka olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Cidden karakter tek alakasız şey oyunda. Reskin falan yapmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2015 rezil birşey gelecek sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Olm trailer çok dandik değil mi lan? Film hypeına rağmen baya kötü göründü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Epey dandik. Film hype'ıyla saplayacağımızı saplayalım demişler de eylüle kadar o da kalmaz. Carmageddon meets Shadow of Mordor fikri güzel aslında dışarıdan bakınca. Düzgün uygulanabilirse baya iyi bir şey de çıkabilme olasılığı var yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 max'siz mad max oyunu. tebrikler. hayaller max, hayatlar mustafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Filmlerin hiçbirinde Max yok ki aslında. İlk filmde Goose, ikinci filmde Wild Boy, üçüncüde Aunty, dördüncüde Furiosa. Filmlerin ismi Max ama adam hep yardımcı rolde gibi. Çok önemli, farklı bi persona değil yani. Setting daha önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 benzerlikten bahsediyor insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 filme gittim tom hardy, oyunun trailerına bakıyorum ismail yurtsevenkardeşler. görüldüğü üzere furiosa seçip oynayamıyorsun ki ona rağmen kötü bir bahane o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Gayet ilk filmdekinin aynısı aslında tip. Ama benim üstünde durduğum olay farklı zaten. Mad Max karakteri bir bypasser. Setting'i tamamlayan bir unsur sadece filmlerde. Fallout serisindeki karakterlerin birbirleriyle olan bağlantısızlığı gibi düşünün. Doğru dürüst background'u olmayan, hakkında söyleyebileceğin şeyler kısıtlı olan bir karakter. Yani "Mad Max'siz" bir film de olur oyun da olur, çünkü Mad Max'i bu konuma getiren şey setting. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 max karakteriyle oynuyoruz maxsiz bişey yok yani ortada. max yancı karakter degil bu oyunda, alakasız biyerden konuşuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 İstersen Hulusi karakteriyle oyna diyorum ben de, filmlerde de Hulusi olsun, değişen bir şey olmazdı. Bu oyunu oynayacak adam setting için oynayacak. Anahatları çizilmemiş, müphem bir karakter için değil. O yüzden adam Hasan Ali Kaldırım'a da benzeyebilir, oyundan bir şey götürecek ya da ekstra bir şey yükleyecek bir özellik değil tipi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2015 Katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=1suYdGmns5E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2015 sonunda cutsceneler ust uste kesip yapistirilmamis gercek gameplay, ui falan: http://www.youtube.com/watch?v=qqqSLJhgisw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 araba modifiyeli nasil olcak acaba ya? carmageddon tarzi sapikca seyler eklense muthis olur aslinda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 grafikler ii ya şu kalitede fo4 olsa bir an önce mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 baya oynicam ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 keşke 30 dolar çıksa asdasd ps yüzünden aylık oyuna harcadığım para çok arttı ya :( batman ve bu 120 dolara anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 bingildak said: keşke 30 dolar çıksa asdasd ps yüzünden aylık oyuna harcadığım para çok arttı ya :( batman ve bu 120 dolara anasını satayım. beni kim summonladi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 psn tr ve ameriga hesaplarındaki oyunları ortak kullanabiliyor muyuz 2 hesabı da ekleyince alete. baya fiyat farkı varmış arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 ben us kurdum başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 buda warner bros di mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2015 denemeye değer duruyor hmmmfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=raUMYZioBBw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar