Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fetullah Gülen beraat etti

Juzzam

Öne çıkan mesajlar

Yargıtay, Fethullah Gülen hakkında “Şeriat devleti kurmak amacıyla yasadışı örgüt oluşturmak” suçundan verilen “beraat” kararını onayladı. Yargıtay 9’uncu Ceza Dairesi, bu kararı verirken Gülen Cemati’nin örgütlenmesinde “cebir ve şiddet” unsurlarına rastlanmamasını gerekçe gösterdi.

Yargıtay’ın oybirliğiyle verdiği kararda, Terörle Mücadele Kanunu’nun (TMK) “terör örgütlerini” tanımlayan 7’nci maddesinde 2003 yılında yapılan değişiklik etkili oldu. TMK’da yapılan değişiklikle, “terör örgütü” tanımı için “cebir ve şiddet” unsuru şartı getirilmişti.

www.haberturk.com

Uğrunda terörle ilgili kanunu bile değiştirdikleri hocaları türkiyeye gelir.

Mesih gibi karşılanır.

Cumhurbaşkanı ile başbakan dahil herkes ağlaya ağlaya elini eteğini öpmeye koşar.

Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Terör=şiddet ilk başta çok mantıklı geliyor, ama şiddetin amaç değil de araç olduğunu düşündüğünüz zaman ne kadar sığ olduğu ortaya çıkıyor.
Amaç ülke bölmek, rejim değiştirmek vs olduğunda bir örgütün illa ki teröre, korkutmaya, silaha başvurması gerekmez. Her türlü fikir aşılamayla, mali destek sağlamayla da içten ele geçirerek bir örgüt amacına ulaşmaya çalışabilir.
Fetocan'ın yaptığı da bu, mahalle mahalle abiler-ablalar yerleştirmek, öğrenci yurtlarını ele geçirmek, basını kullanmak vs.
Sosyal ağlarda paylaş

ya adam ölse ne olucak ölmese nolucak istanbulun göbeğinde koca örgütleri var.. Sizi isteseler Dağa kaldirlar.. anlamasiniz bile.

bildiğimi söylüyorum. yanliş anlamayin.

neyse vatana millete hayırlı olsun..

mesut yılmaz'in beraat ettiği bi ülkede fetillah Gülenin beraat etmesini ben Garipsemiyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...