Juzzam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yargıtay, Fethullah Gülen hakkında “Şeriat devleti kurmak amacıyla yasadışı örgüt oluşturmak” suçundan verilen “beraat” kararını onayladı. Yargıtay 9’uncu Ceza Dairesi, bu kararı verirken Gülen Cemati’nin örgütlenmesinde “cebir ve şiddet” unsurlarına rastlanmamasını gerekçe gösterdi. Yargıtay’ın oybirliğiyle verdiği kararda, Terörle Mücadele Kanunu’nun (TMK) “terör örgütlerini” tanımlayan 7’nci maddesinde 2003 yılında yapılan değişiklik etkili oldu. TMK’da yapılan değişiklikle, “terör örgütü” tanımı için “cebir ve şiddet” unsuru şartı getirilmişti. www.haberturk.com Uğrunda terörle ilgili kanunu bile değiştirdikleri hocaları türkiyeye gelir. Mesih gibi karşılanır. Cumhurbaşkanı ile başbakan dahil herkes ağlaya ağlaya elini eteğini öpmeye koşar. Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 oleyy fetocan abide beraat etti sırada ne kaldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Humeynide Amerikada yasaklıydı zamanında değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Terör=şiddet ilk başta çok mantıklı geliyor, ama şiddetin amaç değil de araç olduğunu düşündüğünüz zaman ne kadar sığ olduğu ortaya çıkıyor. Amaç ülke bölmek, rejim değiştirmek vs olduğunda bir örgütün illa ki teröre, korkutmaya, silaha başvurması gerekmez. Her türlü fikir aşılamayla, mali destek sağlamayla da içten ele geçirerek bir örgüt amacına ulaşmaya çalışabilir. Fetocan'ın yaptığı da bu, mahalle mahalle abiler-ablalar yerleştirmek, öğrenci yurtlarını ele geçirmek, basını kullanmak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Umarım en kısa zamanda ölür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Feto yarın gelir o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 benım bıldıgım feto yargıdan deıl bazı orgutlerden korktugu ıcın Turkıye ye gelemıyor gelse dırek ınderecekler adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Çokakıllıadam said: Umarım en kısa zamanda ölür. Merak etme ölse de yerine geçecek kişiyi belirlemişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 terör için illa cebir ve şiddet olması lazımmış demek ki. hmm iyiymiş. ben hazırlıklara başlarım. biri karşıma çıkıp "hebele hübele" ederse de fetullah hocamızı örnek gösteririm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Fethullah Gülen bir yana biraz objektif düşünürseniz gerçekten şiddet eylemi yapıldığına veya planlandığına dair ortada kanıt olmadan terör örgütü suçlaması saçma kaçıyor. Yanılmıyorsam AB uyum değişikliklerinin sonucu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Abi Eğer Deniz Gezmişi, Mahiri Çayanı savunurken; 'Amaç eylemi mubah kılar' diyorsak. Bu adamında ideolojisine bakarak hain olduğunu söyleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phy Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 o tip biyigi olan herkesin bu ulkede sirti yere gelmiyor. Mesela fettocuk biyiksiz olsa vatandisliktan cikarilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Holey! Halifemiz ülkemize girebilecek artık! Bugünü bayram ilan edelim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Allah'ım bizi fetullah'ın şeerinden koru AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 vefaat etti diye okuyup sevindim önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Fetho ölür mü hiç hepimizi götürür valla.. Kötüye birşey olmuyor malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 dokuz canlıdır o şerefsiz ölmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ya adam ölse ne olucak ölmese nolucak istanbulun göbeğinde koca örgütleri var.. Sizi isteseler Dağa kaldirlar.. anlamasiniz bile. bildiğimi söylüyorum. yanliş anlamayin. neyse vatana millete hayırlı olsun.. mesut yılmaz'in beraat ettiği bi ülkede fetillah Gülenin beraat etmesini ben Garipsemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 *cinsel organ*ımı dağa kaldırsın onlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eviLturk Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 ben bildiğimi söyledim gerçekci oldum. artik oranimi başka biyerinimi kaldirlar bilmem ama yapmak isterlerse yapicak kadar güclüler :) neyse konu beni alakadar etmez.. se yo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Yapacak kadar güçlü oldukları doğru da,kolay kolay yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Öldürme yetkisine sahip olupda öldürmüyorsan güçlüsündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 LOLFAG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Milletvekili bi dahaki secime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2008 Millet vekili olacağını sanmam, bazı insanlar kuklaların iplerini çekmeyi daha kolay bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar