Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Volkan'a 4 Maç Ceza

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

fb nin itiraz etmesine laf edilmez edilmemeli. 4 maç çok diyenlere itiraz edilir. gs geçen sene yaptıklarına aldığı cezaya itiraz etti. bide fenerliler yapmıştı demişti.

fb klübü itiraz eder normaldir çünkü oyuncusunu oynatmak ister ama da 4 maç normal bir ceza yani. hemen taraftarın gs ye yardım ediliyor bu kadar ceza mı verilir kararı komik.

1. sayfada dedim gene diyorum. kapı gibi serdar'ınız var kaleci sorununuz yok neden yolunuza taş konulduğunu düşünüyosunuz. Alex olsa anlicamda volkan yani. sezon başında yedek olan kaleci (sonradan kendini sevilla maçında kanıtlamış kaleci).
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir takimin taraftari kendi takimi aleyhine olan bir şeyi kabul etmez neden etsinki ? Kapatalim gs'in sahasini 4 maç bakalim gs'lilar napicak ? Normal diyorum bunlar. Tabiki taraftar'da takiminin cikarini düşünür. Çok verdin be hocam 3 maç olsun der..
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
Hiçbir takimin taraftari kendi takimi aleyhine olan bir şeyi kabul etmez neden etsinki ? Kapatalim gs'in sahasini 4 maç bakalim gs'lilar napicak ? Normal diyorum bunlar. Tabiki taraftar'da takiminin cikarini düşünür. Çok verdin be hocam 3 maç olsun der..

itiraz olayında benim bildiğim 1 istisna var. inönü stadında bıçaklanan çocuktan sonra bjk yönetimi cezaya itiraz etmemişti.
tabiki istisnalar kaideyi bozmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bLackcha0s said:
Volkana 4 maç az. Zaten Hakemi dövsen 4maç yiyosun Ben daha fazlasını görmedim bu ülkede. İtalyada İngilterede adamlar 10-15maç ceza alıyorlar.

Fenerde itiraz edecek tabi niye etmeyecek.

Hagi 7veya 8 maç almıştı sen izlemiyorsun heralde ligi
Sosyal ağlarda paylaş

Kararı tartışmayacağım.
Aynı şeyi Zidane'da yaptı zamanında. Tahrik kötü şey. Adını anmak istemediğim Galatasaray SK'ya dahil oyuncuya yakıştıramadım bu tahrik olayını.
Volkan'da yapmamalıydı tabii ki.
Neticede o soysuz, kişiliksiz ve futbolu sadece ayak oyunu sanıyor olabilir. Onun isteği doğrultusunda hareket etmemek lazım diye düşünüyorum.

Ben bir spor adamıyım.
Bu tarz davranışlarda tahrik edilenden çok tahrik edene ceza verilmesi taraftarıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biri çikar, 90+2 de golü yedi, kupa gitti felan bundan iyi tahrik mi olur diyebilir :D Ben once soylemek istedim.. :D

Bence de tahrik olup olmadigini volkan'in pozisyonda bilmek zordur, ama tabiki şahsi fikrim bir tahrik vardir. Hem lincoln'ün volkanla işi ne ki ona konuşuyor. Sen oyna topunu arkadas. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Baluu said:
yahu sistemde yanlişlik var zaten, biz klup olarak yanlişlik yaşadigimizda tabi yaygara koparcaz, tabi hak aricaz.. Aramayalim mi ? Eger hakkini aramak bir tür kendini üstün görme ise vay halimize..

Fenerbahçe itiraz eder karara, neden etmesin ? Fenerbahçe karara itiraz etti diye kötü mü oluyor ? Bir başkan takiminin çikarlarini gözetmek zorunda, onun için var. İtiraz edipde volkan'a 3 mac ceza aldirabilecekse, neden itiraz etmesin ?

Sen 100 milyon kazanabileceksen, neden kazanmayasin ?

Afedersiniz ama, saçma olur yani kabullenmek. Ne koparabiliyorsan koparacaksin. Bu iş böyle. Galatasaray macindaki hakem'e oOo süper hakemsin, çok güzel yönetimdi, tebrikler mi diyelim ? Tabi konuşcaz eleştircez kötü hakemlik yaptin diyecez. Neden demiyelim ? Yahu bunu baykal bile yapiyor yani, hergün televizyonda, o dami kötü ? Eleştiri gelir, her zaman gelir. Bir ana muhalefet vardir her karara her harekete ve bu olacaktir. Önemli olan bir takimin hakkini aramayi kendini üstün görme olarak algilamamak.. Çünkü bu bariz kendini alçak görme olayidir ve vay haline durumudur..

Resmi itirazda haklısın tabii ki, ne koparabilsen kardır, önemli olan kulübün çıkarlarıysa her yolu denersin falan.

Benim bahsettiğim olay o değil ama. Hakem kötü eleştirisi de değil. Bu durum başka bir takıma da oluyor sırf Fener'e değil. Ama hiçbir zaman bu kadar şiddetli eleştiriler hakeme hakaretler gelmiyor. GS'nin 4 kırmızı kart gördüğü FB maçını hatırlayın. Kartların yarısı haksız olduğu FB'de 2 kırmızı esgeçildiği halde bu son kupa maçının yarısı kadar tartışılmamıştı.

Sadece itiraz da değil ki olay, ne zaman FB aleyhine bir hata olsa anında hemen artniyet aramalar, "Herkes bize düşman"lar, hemen komplo teorileri çıkıyor ortaya. "Hakem kötüydü" ya da "şanssızdık" olmuyor. Hemen hakem federasyon ne bulduysa veriştiriyor insanlar.

Bunu böyle şiddetle yapan, bu yolla herkesi manipüle edip de haksız yere kazanç arayan tek takım FB.

Üstün görmeden kastım da bu. Bi fenerbahçeliye sorsan kendi takımı asla yenilmez asla kötü olmaz. Hep süperdir canavardır, yok eğer kazara yenilirse kesin ya hakem federasyon çomak sokmuştur ya da FB rakibini küçümsemiştir. Yoksa bileğinin hakkıyla dünya karması gelse yenemez. Bugün bir Chelsea, bir Barcelona, bir Inter bile böyle bir iddiayla ortada gezemezken geziyorlar bu iddiayla. FB malubiyetiyle sonuçlanan maçlar sonrası forumdaki herhangi başka bir ortamdaki yorumları biraz dikkatli okursanız demek istediğimi anlayacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerde zaten ligin en centilmen takımı ya haklısınız hepsinde peygamber sabrı var.

Beşiktaş maçında gördük Mehmetçik auerlio yu.
Tahrik vardır yoktur tartışılır ama Volkan saldırdıysa kesin tahrik var diye bi olay yok yani.

Küfür ettiyse Lincoln ben 10 saha kovalardım volkanın yerinde olsam helal olsun yani volkana

ama böyle çözülmez sonuçta Azerbaycan ligi değil burası.
Sosyal ağlarda paylaş

İsterse 10 maç alsın , sezonu kapasın... Serdar'a daha çok güveniyorum ben , volkan acayip kurtarışlar yapıyor tamamda yenmeyecek golleri yiyor , serdar daha çok güven veriyor bana..
Ligdeki 3 maç boyunca Serdar umarım iyi bir performans gösterir , kaleyi geri alır..
Sosyal ağlarda paylaş

serdar sanırım sakatlanmıştı ilkyarı o zamandan beri şans bulamıyor bence bu büyük bir fırsat umarım iyi kullanır bu şansı ve milli takımın da kalesine geçer volkana da oh olsun 4 maç az bile sahada sadece futbol oynansın ama aynı olay ilerde olursa aynı şekilde bjkli ya da gsli bir oyuncuya da bu kadar ceza verilmesini isterim sahada top oynicaklar ne demekmiş kavga fln oh olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerin bir sonraki Şampiyonlar ligi maçı ne zaman bilmiyorum ama şöyle bir soru var kafamda:

Farzedelim ki Serdar 3 hafta gayet başarılı hatasız oynadı,

Ceza bitince kaleci Serdar mı kalacak? Volkan yediği golleri sadece penaltılarla telafi edebilecek mi?
Ve şamp ligi maçı eğer 3 - 4 hafta içindeyse diyorum bunu :
Kaleye Serdar ın yerine 3 haftadır oynamamış Volkan ı koyabilecek mi Zico?
Sosyal ağlarda paylaş

Federasyonu bir Fenerli olarak tebrik ediyorum Volkan'a verdiği 4 maçlık cezadan dolayı.

Ve ümit ediyorum inşallah Fenerbahçe Spor Klübü bu cezaya itiraz etmez çünkü Volkan ne olursa olsun Fenerbahçe kalecisi ve futbol fairy play'ine yakışmayacak bir hareket yaptı ve cezası gayet makldür hatta 5 maçta olsa gam yemezdim haketti.

Şimdi bir kaç kişi çıkacak saçmalama Lincoln tahrik etti olur mu öyle şey diye ama bende şöle bir cevap vereceğim;başkasının hatasını üstlenmek ve tahrik olmak zorunda mısın ve Volkan profösyonel değil mi?diyerek cevaplayacağım.

Saygılar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...