Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 said: ABD’deki UFO konferansında konuşan “Türk UFO bilimci” Farah Yurdözü, Türk medeniyetinin uzaylılar tarafından kurulduğunu, Göktürkler’in de uzaylı olduğu ileri sürdü. Yurdözü’ne göre uzaylılar Türkler’le ortak bir ırk kurdu... Tüm dünyadan binlerce uzay ve UFO meraklısını Los Angeles’ta bir araya getiren Uluslararası UFO Konferansı’nın en çok merak edilen konuşmacılarının başında “Türk UFO bilimci” Farah Yurdözü geliyor. Türkiye topraklarındaki medeniyetlerin 5 bin yıl önce dünya dışından gelen varlıklar tarafından kurulduğunu iddia ettiği “Bir Türk Ufoloğun İtirafları” adlı kitabıyla ses getiren Yurdözü, bu iddiasını yarın yapacağı konuşmada katılımcılara anlatacak. Yurdözü’nün kitapta savunduğu iddialardan bazıları şöyle: Nemrut heykelleri uzaylıların eseri Başka gezegenlerden gelen ziyaretçiler Türkiye’nin gizemli yerlerine inerek, gelecek nesillere kalacak ölümsüz eserler yaptı. Bunlardan biri de Nemrut Dağı’nda yer alan heykeller. Yeni bir ırk yarattılar Uzaylılar şu an Tükriye dediğimiz bölgede yaşayan Türk medeniyetiyle ilişkiye girerek “melez” bir ırk yarattı. Bugün hala Türkiye’ye ilgileri devam ediyor. Göktürkler uzaylıydı Türk medeniyeti için UFO tarihi 5 bin yıl önce başladı. İsimlerinden de belli olduğu gibi Göktürkler uzaylıydı. Gökten gelen insanlar olarak biliniyorlardı. Kapadokya da onların Uzaylılar Anadolu’nun birçok noktasına yer altı şehirleri kurdu. Bunların en önemlileri Kapadokya’da yer alıyor. Böyle 20’den fazla şehir var. Hala dünyayı karıştırıyorlar Dünya dışı yaratıklar hala insanları gözlemliyor ve istediklerinde kargaşa yaratabiliyorlar. Bunun en iyi örneği Ortadoğu. ABD’de UFO’yu anlatacak Konferansın 1 Mart programında ise bir diğer Türk UFO bilimci Haktan Akdoğan, Kumburgaz’da çekildiği öne sürülen 20 dakikalık UFO görüntüleri eşliğinde bir konuşma yapacak. serefsizim daha onceden milyon defa soylemsitim aha bilim dunyasindan destek geldi UFO nun aciliminin "Ulu Fatihler Otukenden" oldugunu bilmiyen kalmiycak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mustafa topaloğlunu şimdi daha iyi anlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bence çarpıtmışlar, asıl uzaylılar türktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 5bin yıl önce Göktürkler mi vardı?Daha yeni bir devlet diil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fatih kelimesi arapça yalnız, zaten türkçede f yoktur. UFO türkçe olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 f de türkmüş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 eldar said: Bence çarpıtmışlar, asıl uzaylılar türktür. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ginaly said: f de türkmüş o zaman hee. ben türküm noldu ki? uzaylıyım ayrıca. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bilim adına bişeler yapalım dedikçe saçmalıyoruz kızılderili dediler hadi eyvallah bide uzaylı olduk şimdi kendimi öldürüp intihar süsü vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 eldar said: Bence çarpıtmışlar, asıl uzaylılar türktür. bunu ben daha önce foruma yazmıştım rica ediyorum fikirlerimi çalmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hehe... yeni uyanmış olmasam daha çok gülerdim eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Hepimiz uzaylıyız Hepimiz türküz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 inanmam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ercik uzaylıysa ben uzaylı olmak istemiom pauhuausdffsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 amca ne içtiysen ben de istiyorum ya adam uçmuş resmen=) Bir gece ansızın 9837853 Andromeda, 9837854 Sirius! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 biliyordum be!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 pahuzuhuahua abi o değil uzaylı dedinizde son derece sakıncalı ercik ufoları fln anlatıyo phuauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 -1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 hani orta asyadan gelmıstık butun tarıh yalan mı oldu sımdı nersı benım anavatanım lannnnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 mantıklı,bu yeni bilgi "bütün dünya türktür" iddiasını kanıtlıyor.türkler uzaylı olduğuna ve dünya uzayda olduğuna göre dünyalılar uzaylıdır.dünyalı=uzaylı uzaylı=türk o zaman dünyadaki tüm insanlar türktür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 İşte bu be... B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 O zaman ben uzaylı vatandaşlığına geçmek istiyorum. Vizesiz geziyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 bsgçk derler bu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 türkleri uzaylılar yaratıysa kızılderiler belçikalılar ve değişik bir sürü ırkta uzaylı yani dünyanın %40ı uzaylı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ercik ufo lar yeryüzüne antenler koyup bizi izliyorlar demiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar