Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AVEA KIRMIZI KUŞAK

AveaGencKusak

Öne çıkan mesajlar

İlk aşamada 13 Aralık - 29 Şubat tarihleri arasında web üzerinden öğrencilerin başvuruları alınacak. Başvurular, Avea yöneticileri tarafından yapılacak mülakatlarla gençleri birebir tanıyarak değerlendirilecek. Ön değerlendirme olan ilk aşamada yaklaşık 500 öğrenci "Kırmızı Kuşak" programında yer almaya hak kazanacak.

İkinci aşama olan ve aday öğrenciler için Şubat ayında düzenlenecek Şirket Günleri kapsamında ise öğrenciler Avea ve GSM sektörünü tanıma ve Avea yöneticileri ile tanışma fırsatı bulacak. Öte yandan programın ana projeleri olan olan "İDEAVEA" ve "KAMPAVEA" hakkında detaylar gençler ile paylaşılacak.

Şubat ayının sonunda ise üçüncü aşama olarak projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanacak. Dördüncü aşama ise ulusal çapta başarı kazanan öğrencilere ödüllerin verilmesi ve sürecin başında seçilen 500 genç için iş ve staj olanaklarının Avea ve iş ortakları tarafından sunulacaktır.

Ayrıntılar ve Daha Fazla Bilgi;

http://www.avea.com.tr/sta/hakkinda/ik/kirmizi_kusak.shtml?pagemenu=ik.kirmizikusak
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:
odiflame said:
forumda reklam olayı ha

çok sevindim lan öyle böyle değil.

burda da başlamış reklam botları :P

avea bari direk reklam koysa yukarıya da, biz de para kazansak :P

(her 3 madalyalı üyeye günde 1 dolar felan)

madalya bazında avcumuzu yalayacaz, bu arada iyiymiş günde 1 dolar fena değil hani.
Sosyal ağlarda paylaş

vodafone un reklamlarından 1 tanesi, hani dansöz bir kız babasını arıyor, baba ben üniversiteyi bıraktım dansöz oldum diyor ve babasıda mantıklı diyip telefonu kısa kesmeyin vodafone lu olun diyordu ya işte o reklam gelen tepkiler üstüne yayından kalkmış. ne alaka diyeceksiniz avea kırmızı diyince vodafone geldi aklıma :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...