AveaGencKusak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 İlk aşamada 13 Aralık - 29 Şubat tarihleri arasında web üzerinden öğrencilerin başvuruları alınacak. Başvurular, Avea yöneticileri tarafından yapılacak mülakatlarla gençleri birebir tanıyarak değerlendirilecek. Ön değerlendirme olan ilk aşamada yaklaşık 500 öğrenci "Kırmızı Kuşak" programında yer almaya hak kazanacak. İkinci aşama olan ve aday öğrenciler için Şubat ayında düzenlenecek Şirket Günleri kapsamında ise öğrenciler Avea ve GSM sektörünü tanıma ve Avea yöneticileri ile tanışma fırsatı bulacak. Öte yandan programın ana projeleri olan olan "İDEAVEA" ve "KAMPAVEA" hakkında detaylar gençler ile paylaşılacak. Şubat ayının sonunda ise üçüncü aşama olarak projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlanacak. Dördüncü aşama ise ulusal çapta başarı kazanan öğrencilere ödüllerin verilmesi ve sürecin başında seçilen 500 genç için iş ve staj olanaklarının Avea ve iş ortakları tarafından sunulacaktır. Ayrıntılar ve Daha Fazla Bilgi; http://www.avea.com.tr/sta/hakkinda/ik/kirmizi_kusak.shtml?pagemenu=ik.kirmizikusak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Oha mantık süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bot musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bot değil direk ot.. söyledim kurtuldum OH BE ! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bu ne! kırmızı kuşak ne! gomonizm mi yayacaksınız!!!11111 tepkilerine hazır olun bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 forumda reklam olayı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yaratıcılık super hemen bende dip not avondan bişey isteyen varsa bana ulaşsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 nato yesil kusak var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Kırmızı kuşak falan diyince dedim "Red Light District" tarzı bişey mi kuruyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 erotik filmde mi oynıycaz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 ciddi ciddi cevap verenler var ofo f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Vay be büyük şirketler sağlam çalışan aramak için paticikten yararlanıyor haha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Patiye sayılı harfli onay şeysinden lazım. Botlar girmesin. Gerçi vardır belki bilemiyorum, feyk açıp bakmak lazım. :/ Newdonis ezberlemiştir o sayfayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Başvurular daha önce 14 şubata kadardı. Talep yok heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 fake dedigin boyle seylerle gelsin, başimin ustunde yeri var. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Avea yöneticileri reklam yapmak için paticiğe mi üye oluyolar artık. lollllzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 beni seç beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 peki ya tüm bunların altında paticik yönetimi yatıyorsa???? *ortaya bir komplo teorisi atar ve kaçar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Kuşağın boyutları nelerdir? Enine, boyuna...vs.vs. INSAYT O KIRMIZI NOKTAA! Pardonmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 seni sectim pikacu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 odiflame said: forumda reklam olayı ha çok sevindim lan öyle böyle değil. burda da başlamış reklam botları :P avea bari direk reklam koysa yukarıya da, biz de para kazansak :P (her 3 madalyalı üyeye günde 1 dolar felan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Bone said: odiflame said: forumda reklam olayı ha çok sevindim lan öyle böyle değil. burda da başlamış reklam botları :P avea bari direk reklam koysa yukarıya da, biz de para kazansak :P (her 3 madalyalı üyeye günde 1 dolar felan) madalya bazında avcumuzu yalayacaz, bu arada iyiymiş günde 1 dolar fena değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 ALL AREA MASTERZ ARE SON OF A BİCTH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 vodafone un reklamlarından 1 tanesi, hani dansöz bir kız babasını arıyor, baba ben üniversiteyi bıraktım dansöz oldum diyor ve babasıda mantıklı diyip telefonu kısa kesmeyin vodafone lu olun diyordu ya işte o reklam gelen tepkiler üstüne yayından kalkmış. ne alaka diyeceksiniz avea kırmızı diyince vodafone geldi aklıma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar