thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Boğaz geçiş projesi tamamlanan Melen suyu, Avrupa yakasına da taşındı. Hattın açılış töreninde konuşan Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, “Susuzluk konusunda işimiz tabii ki Allah’a kaldı, çünkü biz onun yolunda devam ediyoruz” dedi. Bakan Eroğlu, yaşanan su sıkıntısına yönelik medyada çıkan eleştirileri ise şöyle yorumladı: “Biz Cenab-ı Allah’a güveniyoruz. İşimiz tabii ki Allah’a kaldı, Rabbimizin yardımını her zaman hissettik, çünkü biz onun yolunda devam ediyoruz.” sıradaki ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Engineer Ardıç said: (Allah dedi, gerici bu herif, gerici!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 sam dikkat ediyorsan her 2 kelimeden birisi Allah, kitap. başkası gelir ben böyle konuşmadan bu işi hallederim der olay biter. boş savunmalar yapma bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Tabi oldu sen hiç bişi yapma yay bi tarafını otur orda sıkıştığında Allah kurtarır Allah büyük.Allah senin gibileri kurtarmıycak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 o dediğiniz eğer icraat yapılmadan sadece lafta kalınıyorsa öyle, ama durum öyle değil. haberin kendisini bulup okusaydınız keşke önce. ayrıca sadece iki lafı seçip onları koyarsan tabii ki "her iki laftan birisi" olur ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 yahu pozitif bilimlerden haberdar olmasak adama hak verecez. bakana bak yahu. be adam, bilimde o kadar ilerleme boşuna mı yapılıyo. yıllık ne kadar yağmur düşeceğini hesaplayabiliyosun. yıllık su ihtiyacını hesaplayabiliyorsun. bunun nesi allah a kalmış ? su miktarı yetersizse denizsuyunu distile et. bunları çıkarmak için bakan olmaya gerek yok. simcity oynadık çocukken hepimiz yapabilirdik 10 yaşımızda. “Susuzluk konusunda işimiz tabii ki Allah’a kaldı, çünkü biz onun yolunda devam ediyoruz” ama roma döneminde gibiyiz. denizde giderken "poseidon bizimle olursa" diye yola çıkacaz artık. gerçi onu demek de yasaktır bu ülkede. "allah bizimle olursa" diyecez. trt nin sunduğu denizlerde rüzgar da kalkacakmış yayından, allah ın esintileri konacakmış; sadece "allah izin verirse bugün vapur seferleri yapılacak" denecekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 ahaha lan sanki cami açılışı yapıo hırto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 bu tayyip ve tayfası 14 15 senedir istanbulun belediye başkanı değilmiydi. sen göz yum çarpık yapılaşmaya, sen talan et orman arazilerini, sen oy alıcam die ses çıkarma ormanı kesip ev yapanlara, sen 3 köprü yapacam diye istanbulu su havzalarının olduğu yere otoyol yapmaya çalış, sen parayı görünce dubai kuleleri dahil gökdelen tarzı yapılara izin ver ( bu yapılar istanbulun hava akımını bozmaktadır hiç bunları düşünmeden gecekondu tarzı yapılıyor kuleler ayrıca new york ta prag'ta vb şehirlerde öyle kafana göre gökdelen yapamıyosun uyman gereken şartlar var.)( bu saydıklarımdan tabi %100 sorumlu değiller ama başrolde oldukları açık ) sonra niye yağmur yağmıyor ahh küresel ısınma. sonrada biz allaha güveniyoruz. bırak kardeşim ya sen bu kadar zarar ziyan yap ilimi bilimi ipleme sonra allahtan yağmur bekle o da aa bu kullarım bana güveniyor hemen yağmur yağdırım demez. öyle olsaydı bu kadar müslüman aç açık savaşta ve buna benzer ortamda kalmazdı yoksa onlar kofti müslüman mı yoksa onlar allaha güvenmiyolarmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 allah allah diye bağırtacan bunları aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 allah allah kontesi kim skti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sen hazırlığını yaparsın, altyapın tamamdır, depoların bakımlıdır ondan sonra Allaha kalır gerisi ama sen bi bok yapmadan yiyip durursan sonra Allahın isminin ardına saklanırsan nasılsa immune herşeye karşı diye sonunda Allah bile kurtaramaz seni susuz kalmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 pis kafirler Allah derken (c.c.) kullanmamislar siddetle kiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Geçene sene için yapılan açıklamalarda şu vardı hala gülüyorum 1 Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu'nun, "Bana göre, küresel ısınma Türkiye'yi tehdit etmiyor" 2 Allah yağmur yağdırmadı biz ne yapalım [Susuzluk sorunu için] din din din din diye o kadar kendilerini kaptırmışlar ki nerede kalmış pozitif bilimler vs o kadar adam deneyi fln boşuna yapıo aga yağmur plx diyip yağmur duasına çıkarız susuzluk fln sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 kendine gel bu ulkenin %99.666 si musluman herkes namazina niyazina gider islamin ve islam hukukunun gerekelrini yerine egtirirse tum dunyayi su kaplasa turkiye tek basina ada olarak kalir inanmiyan 0,0444 un yasadigi bolgelerede soyle guzel bir deprem tamamdir allahin isine akil ermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Laiklik ilkesini kaldırıp yerine Kadercilik ilkesini getireceğiz Allah'ın izniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Sam said: Engineer Ardıç said: (Allah dedi, gerici bu herif, gerici!) olay "Allah" diyip dememesinde değil. Türk olduğun sürece Ateist hatta Nihilist olsan bile "allah" dersin sonuçta, Arapçadan dilimize inşallah gibi kelimeler geçmiştir. Ancak burda Bakan'ın dediği sadece "allah dedi gerici bu herif" kadar basite indirgenemez. İdaricilerin görevi, her türlü zorluğun üstesinden gelip durumu yönetmektir. Eğer herşeyi Allah yapsaydı zaten o bakana ihtiyacımız olmazdı. Bunların yaptıkları tam anlamıyla şerefsizlik. Görevlerini beceremiyorlar, herşeyi ellerine bulaştırıyorlar, sonra da "nasılsa halkımızın çoğu müslüman, Allaaaah dedik mi hemen kanarlar" taktiğiyle hareket edip suçu Allah'a atıyor. Hayır Kuran'da "siz yatın uyuyun, herşeyi bana havale edin, sizin yerinize ben yaparım" mı yazıyor, "Madem Allah oldurmadı, biz de yapamayız" gibi saçma salak şeyler diyorlar. Bunlar da biliyor halk koyun, bunlar ne dese halk da "meee" diycek, olay kapancak biticek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Yuh kere yuh adamın dediği laf şu: "allah yolunda gidiyoruz" yani bir hükümetin başarılı olması için gereken şartlardan birini allah yolunda gitmek olarak niteliyor. Bunu İranlı bir bakan dese gülüp geçerdim Türkiye'nin çevre bakanı deyince ağlamak geliyor içimden. Sam bey de allah dedi ya hemen saldırıyorsunuza getirmiş lafı, bu bakana kalsa allah'ın takdiri deyip barajı marajı bir kenara bırakır. Öyle ya eğer Allah yolunda iyi gidiyorsak yağmur yağacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 tebrik ediyorum cidden, herhalde hiçbiriniz zahmet edip de haberin gerçek içeriğini okumadınız. günlük akp'ye laf atma kotasını doldurmak dururken ne gerek var öyle ya. adam icraatı yapmış, "şimdi gerisi takdir-i ilahi" diyor. yoksa benim de en kızdığım olaylardan biridir yağmur duası gibi olaylar ya da kadercilik. ama eşeği sağlam kazığa bağladıktan sonra kime yalvarmış kime yakarmış bana ne? burada yapılan olay aynen "allah dedi bu, gerici!" yaklaşımı. eleştirinin kaynağında "icraat yapmadan konuşuyor" var ama yapılan icraat görmezden gelinmiş tümüyle. alın gözünüze sokayım bari haberi: said: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Melen suyunun 20 Ekim 16.59’da İstanbul’a akmaya başlayacağını söylemişti. Topbaş, “Adım adım İstanbul’un su kaynağı geliyor. İstanbulluları suyuna kavuşturacağız. 20 Ekimde saat 16.59’da Melen’den Ömerli’ye su akacak. Günde 750 bin metre küp su gelecek. DSİ 1. etabı tamamladığında İstanbul’a ilk aşamada yılda 268 milyon metre küp su verilecek. İkinci ve üçüncü aşamalar tamamlandığında da yılda 1 milyar 180 milyon metre küp su temin edilerek, kentin 2040 yılına kadar olan su ihtiyacı karşılanmış olacak” demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Devlet adamı sıfatı olanların verdikleri demeçlere dikkat etmelerini bekliyoruz. Tamam, camiye gitmesinler demiyoruz, ama üç sözünden biri de Allah, Muhammed, imam, arapça olmasın. Hoş, bahsettiğimiz adamların hepsi imam hatip mezunu, bizimki kediye "ciğer yeme" demeye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 "allah dedi, gerici bu gerici!" diyorsun yani sonuç olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Hayır, "dininin ne olduğunu zaten biliyoruz, bunu prim yapmakta kullanmasın, konumunu, mevkisini bilsin, sadece müslümanları temsilen orada olmadığını anlasın" diyorum. Bu memlekette laiklik, din işte bu şekilde istismar edilmesin diye var. İşine geleni anlamaya devam et üstad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 ne primi ya lol, her anıtkabir'e çelenk koyana da "atatürk üzerinden çıkar sağlamaya çalışıyor" demeye başlayalım mı? her türk bayrağını selamlayana "türk bayrağı üzerinden çıkar sağlıyor" diyelim mi? her çocuk öpene "çocuk sevgisinden faydalanıyor" diye çıkışalım mı? bu paranoyaklık nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 İstediğin gibi anlamaktan kastım buydu, işine geldiği gibi yorumluyorsun yazılanları. O mantıkla gidersek bir politikacının her hareketini prim çabası olarak görebiliriz. Ama din üzerinden siyaset yapmak, bu ülkede en olmasını istemediğimiz olaylardan biridir. Erbakan'ın 17 kez umreye gidişini unutmadık. Allah'ın adını olur olmadık her yere sokuşturmak en ucuz, bayağı ve adi prim yöntemidir. Unutma, bu ülkede "Allah dedi, gerici bu" diyenler kadar "Allah dedi, mübarek adam bu" diye düşünenler de var ve sayıları ilkinden kat kat fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 anket filan mı yaptın? (:P) neyse aman, benim için lakırdı edip icraat yapmayan her politikacı yaramaz. sabah akşam "bize oy vermeyenler cumhuriyet karşıtıdır, bizim arkamızda atatürk'ün mirası var" diye duygu sömürüsü yapan, iktidara gelince ekonominin dibine incir ağacı eken politikacılara laf edilmezken birşeyler yapmaya çalışanlara "din üzerinden geçiniyor" şeklinde çamur atılması komiğime gidiyor. sonra da "nasıl oldu da seçimde ezildik" diye merak ediliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sam said: anket filan mı yaptın? (:P) neyse aman, benim için lakırdı edip icraat yapmayan her politikacı yaramaz. sabah akşam "bize oy vermeyenler cumhuriyet karşıtıdır, bizim arkamızda atatürk'ün mirası var" diye duygu sömürüsü yapan, iktidara gelince ekonominin dibine incir ağacı eken politikacılara laf edilmezken birşeyler yapmaya çalışanlara "din üzerinden geçiniyor" şeklinde çamur atılması komiğime gidiyor. sonra da "nasıl oldu da seçimde ezildik" diye merak ediliyor ehe Duygu sömürüsü yapıp incir ağacı dikenlerede laf ediyoruz. Ama asıl komik olan şey senin bu adamın ve mensubu olduğu partinin "bişeyler yapmaya çalışan" insanlar olarak görmendir. Aynı zamanda körlüğün alasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar