Chastor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Oyunun durumu nasıl varmı oynayan?Ortam güzelse gelebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Oynayan veya başlamayı düşünen var mı ? ben brandywine serverındayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 bu arada yeni festival çok güzel ama turbine çok paracı olmuş, üç bilet vermiş gerisini parayla alın demiş. ayıp valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2012 snowbourn'da 65 yapıp bıraktım. rohan gelsin, isengard kampanyaları falan olur o zaman başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 laurelin'deyiz Turquoise kinship, yazın ara verip kışın deli gibi oynayan bir sürü kişiyiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kessell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 bildiğiniz uoloop gibi macro programı varmı skill deedlerini kasmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Skillerin günlük limiti var. Zaten oynarken doluyor. Boşuna macro ile uğraşmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Bıraktığımda her skill deedini günde maksimum limitin %10'u kadar kasabiliyodun(100 kere yapman gerekiyorsa günde 10 kere en fazla). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2012 halen var öyle bir limit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 pvp hala aynımı hiçbir iyileştirme yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Löl direk forumlarına girdim ve gördüğüm ilk mesaj: "More BA, that i can agree because many creepos rolled a Ba and put their main as sleep because BA could do something vs freeps, and it's nice to have during the months of Pew Pew we had lately. Spider i totally disagree, nearly all the middle and high rank spiders stopped play after they broke their class, just like reavers. Warleaders, if you don't have the luck to have good players to leech, you won't do anything (check the amount of inf do kashnakh, dobi, coilap hrukbash etc...) I see you also talk about defiler, i'm afraid you think Ettenmoors is spar area. When a defi can win nearly everyspars, they do very little infamy at the end because : - No one spar them when they pass r7 - out of GTA, a defiler don't kill anything solo. Because if the freep decide to run away, even without a sprint or anything, he can just cross the map from grams to GV without dying due to defiler dps. In real action, it will result by the defi dying cause he encounter more than one freep, or the freep running away cause the defi is getting upper hand. Even if you follow a zerg, the time you make an induction, the freep is dead. I don't see much your point in this arguement. Freeps having upperhand is just stating the obvious. Would you compare your Champ to your defiler? " Creepler ezilmeye mahkum. Freeplere buff üstüne buff gelir yeni expansionla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 İyide oyun PVP oyunu değil ki adamlar ona yönelik çalışma yapsınlar. Birşey beklemek anlamsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bi ara oynadım shopdan bi seylerde satın almıştım 2-3 ay girmedim e bi bakım ne olmuş diye acc duruyo charlar silinmiş fazlalık yaptı sanırım,kalite diplerde yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 karakterleri öyle cart diye sildiklerine ilk defa şahit oluyorum, ya hesabı biri ele geçirmiştir ya da başka bir şeyler olmuştur çünkü yıllarca kapalı kalan hesapları bile öyle boşaltmıyorlar yani hesap duruyosa karakterler niye silinsin bir kere orası mantıksız :) kalitesinden memnun olmadığımız yerler var elbette ama en azından bu tür şeyler değil ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 girdim yokdu charlar hacklencek bi tarafıda yoktu charın,bilemiyorum ne oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Bir kaç ay dediğin ne kadarlık bir süre. Migrationdan önceki charları migrate etmediyseniz EU'daki serverlar kapandığı için belli bir süre sonra silindiler. Migrationdan sonra ise support'a bir mesaj at sorunu çözerler. Bende ilk defa karşılaştım bu durumla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 rohan ne zmn cıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Önce 5 eylül dü sonra 15 Ekime ertelenmişti. Değiştimi bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 15 ekim hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 jonq said: Bir kaç ay dediğin ne kadarlık bir süre. Migrationdan önceki charları migrate etmediyseniz EU'daki serverlar kapandığı için belli bir süre sonra silindiler. Migrationdan sonra ise support'a bir mesaj at sorunu çözerler. Bende ilk defa karşılaştım bu durumla. olan bu demekki . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 f2p oldumu bu . olduysa tekrar girip oynıyayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Rides of rohan cıkmış ama kimseden çıt cıkmamış :) http://rohan.lotro.com/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2012 işte rohan o kadar şahane ki foruma yazmaya bile vakit bulamadan deliler gibi koşturuyoruz at üstünde ordan oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar