Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Saeros said:

şu oyunu biraz daha kaliteli yapamazlar mıydı ya, 3. kez trial açtım yine dakikalar içinde sıkıldım lol

hele bi ok atışı vardı benim hatunun, bacakları açmış iki yana sanki earthbending yapıyo

evet animasyonlar felaket
ama dünyayı questleri felan çok güzel yapmışlar.
Mesaj tarihi:
İnternette aradım ama satan yer bulamadım... Box almaya kalksak nereden alırız ve tüm expansion lar ile birlikte bir battle chest tarzı bir paketi varmıdır varsa fiyatı,eğerki yoksa kendisi ve expansion ların fiyatını bilen gören varsa ve paylaşabilirse sevinirim.
Mesaj tarihi:
DNR , Vatan, MediaMark ta felan Angmar + Moria boxları satılıyordu ama aral artık getirmiyordur yani şansına stokta kalmış ise alabilirsin yada netten digital alacaksın direk sitesinden.

Summer Festival başlamış. Shire a koşun millet :)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

client kaç gb totalde, trial deneyelim. :p

Trial low graphic quality olan versiyonu 6.5,7 gb olması lazım, patch çok kısa belki 100 mb dır.
Mesaj tarihi:
evet SoA ve MoM ıda aldım rune keeperimle ortamlara akmaya hazırım:) nickim:Isilmariel pm atın kaynaşalım.yalnız bir sorum var runekeeper ile ilgili;
-RK leri dps olarakmı alıyolar instancelere genelde healer olarak mı?Healer olarak alıyolarsa yolun basındayken minstrel oynarım daha iyi:)
Mesaj tarihi:
Onu zaten o anki combat a göre belirliyorsun. Rune-keeper da DPS gidersen DPS tarafının runeları artıyor heal rune u isteyen heal skillerini kullanamıyorsun. Heal tarafına gidince de DPS yapamıyorsun. Tabi bunu traitlerle de desteklemende fayda var desteklemesen de çok sorun olmuyor.
Mesaj tarihi:
Rune-keeper en über class naptın. :) Skillerin hepsini train ettin mi? DEED LOG dan ( shift + L yada Ctrl + L ikisinden biri idi ) class deedlerine bak skillerini güçlendiren deedler olmalı. Ayrıca kullandığın virtueler senin char için işe yarar şeyler mi görmek lazım :)
Mesaj tarihi:
Kaç yıldır oynuyorum bu oyunu Kinshipsiz olur mu! Ama öyle büyük bir kinship degil Türkler var sadece 5-6 kisi kendi havamızda takılıyoruz hepsi online olursa tabe :)
  • Yeni Oluştur...