abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Saeros said: şu oyunu biraz daha kaliteli yapamazlar mıydı ya, 3. kez trial açtım yine dakikalar içinde sıkıldım lol hele bi ok atışı vardı benim hatunun, bacakları açmış iki yana sanki earthbending yapıyo evet animasyonlar felaket ama dünyayı questleri felan çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 shadow of angmarı aldım rune keeper açacaktım moria yı istiyo vay babagun kemügüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Evet, Rune-keeper ve Warden classları Moria ile geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 İnternette aradım ama satan yer bulamadım... Box almaya kalksak nereden alırız ve tüm expansion lar ile birlikte bir battle chest tarzı bir paketi varmıdır varsa fiyatı,eğerki yoksa kendisi ve expansion ların fiyatını bilen gören varsa ve paylaşabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 gamer markete bi göz at istersen hepsinin dahil oldugu paket varmı bilmiyorumda tek tek sattıgını biliyorum sen bak yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 DNR , Vatan, MediaMark ta felan Angmar + Moria boxları satılıyordu ama aral artık getirmiyordur yani şansına stokta kalmış ise alabilirsin yada netten digital alacaksın direk sitesinden. Summer Festival başlamış. Shire a koşun millet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 client kaç gb totalde, trial deneyelim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 10gb, patch de çekti ama ne kadar çekmiş bakmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 bugün 14 gün free time gelmesi bi tesadüf olabilir mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Masquerade said: client kaç gb totalde, trial deneyelim. :p Trial low graphic quality olan versiyonu 6.5,7 gb olması lazım, patch çok kısa belki 100 mb dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 ultra highda oynayın oyunun hakkını verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 evet SoA ve MoM ıda aldım rune keeperimle ortamlara akmaya hazırım:) nickim:Isilmariel pm atın kaynaşalım.yalnız bir sorum var runekeeper ile ilgili; -RK leri dps olarakmı alıyolar instancelere genelde healer olarak mı?Healer olarak alıyolarsa yolun basındayken minstrel oynarım daha iyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Onu zaten o anki combat a göre belirliyorsun. Rune-keeper da DPS gidersen DPS tarafının runeları artıyor heal rune u isteyen heal skillerini kullanamıyorsun. Heal tarafına gidince de DPS yapamıyorsun. Tabi bunu traitlerle de desteklemende fayda var desteklemesen de çok sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Rune keeper kastım biraz beğenmedim ya animasyonlar çok kötü bi de elf hoşuma gitmedi hiç Champ / burglar ya da healer bişey açabilirim. Healerlar rahat solo yapıyor mu minstrel captain felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 nickler ne söylesenize oyundayım farinthir benim level 31 champion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 isilmaviel-rune keeper lvl 24:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Hangi saatler arasında oynuyorsunuz. Oyuna girip tell atıyorum offline diyor. Bir türlü denk getiremedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 isim ne jonq? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Tysre Freewave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 rune keeper healde baya kötü herhalde quest yaparken 1 tane adamı ayakta tutamadım paso hot hot gitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Rune-keeper en über class naptın. :) Skillerin hepsini train ettin mi? DEED LOG dan ( shift + L yada Ctrl + L ikisinden biri idi ) class deedlerine bak skillerini güçlendiren deedler olmalı. Ayrıca kullandığın virtueler senin char için işe yarar şeyler mi görmek lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 olm size hiç denk gelmiorm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Asgard ı aldım kinship e takılıyoz :) seni de friendlist e ekledim de pek yoksun. Birde ben bu aralar subcharla takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 ne kinshipi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2010 Kaç yıldır oynuyorum bu oyunu Kinshipsiz olur mu! Ama öyle büyük bir kinship degil Türkler var sadece 5-6 kisi kendi havamızda takılıyoruz hepsi online olursa tabe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar