abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Forumlara bakıyorum en son 5 gün önce post atılmış topic var en sevmediğim şey. Çok kararsızım su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Rohan ve F2P olayıyla akar yanlız popülasyon diye düşünüyorum. Ve skirmishlerde çok güzel eğer Mirkwood'dan önce bıraktıysan bilmiyorsundur inanılmaz zevkli instancelar. Housing, müzik ve outfit sistemi bile yeter lan aslında bu oyunu oynamaya arada girip atmosferi tadıp 1-2 takılıp çıkmak için bile olsa oynanır yani şuan kendi kendimi bu yazı ile gaza getirdim çok fena vede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 nickim lilyreth takılıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Snowbourndasın dimi? Ne açtın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Oha gözlerim yaşardı 850le çekiyorum 2 saate girerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 link versene bende cekeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 evet snowborndayım.bu arada ismimi lilynette olarak deiştirdim:)son kararım human champion açtım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Burglar nasıldır solosu felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Masticore said: link versene bende cekeyim :) lotro-europe'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 nerde kaldınız lvl 8 oldum bile:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 şimdi f2p oldu mu ? benim hesabım vardı kapalıydı o hesapla oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 f2p olmamış daha da ağalar bi sorum var lotro.com ile lotro-europe.com arasında fark varmı? lotro.com'dan indirdim. dediğiniz server yok buralarda :S http://i.imgur.com/IlDmB.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 us indirmişsin aynı hatayı bende yaptım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 :( üzüldüm 10 gb boşa gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 oh içimde patlamış... neyse başladık gene dl'ye :D iyi bari gene de 500 len indiriyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Arkadaşlar burglar veya runekeeper oynamak istiyorum hangisi grupta daha rahat yer bulur hangisinin solosu kolaydor etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 runekeeper bence çok rahat yer bulur tabi bende bugün başladım oynamaya ama biri dps diğeri healer sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 DPS değil gibi pek burglar daha çok cc/debuff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Burglar bildiğiniz Roque, ortamda cok yok az olmasından dolayı rahat yer bulurlar. Rune-keeper ister healer ister dps oldugundan onlarda rahat yer bulurlar. Biri range class biri melee.. Şimdi arkadaşlar, bir olay var ben anlatmayı unuttum. Lowlevel Fellowship ( grup ) isteyen questlerde instance a tek girdiginizde üzerinize sistem otomatik bir buff ( +hp , dmg vs. ) veriyor. Bu sayede Grup questlerini de tek basınıza yapma imkanınız var. Adam bulamayacağım diye tedirgin olmayın. Oyunu Lotro-Europe'den indiriyorsunuz. BETA için farklı bir client indiriyorsunuzdur. Normal serverlarda BETA oynayamazsınız. F2P BETA' nın serverları farklı. Snowbourn - /tell Tysre yapın kin ( guild ) e alayım sizi en azından birbirinizi rahat bulursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Abi olay questi yapmak değil ki maceradan macraya atılmak sdfsd. Yoksa powerplay için wow var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Yok yani 6 kişilik questi 3 kişide gidip yapıp maceraya atılabilirsiniz. 6 kişi toplayacaz diye kasmassınız onu diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 gençler nerdesiniz yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Farinal said: Masticore said: link versene bende cekeyim :) lotro-europe'dan cekemiyorum oyunu codemaster account'umu giriyorum Bana lifetime offer öneriyor Download yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Triali kurdukdan sonra yaklaşık ne kadarlık bir patch çekeceğiz ? 2 saat e trial geliyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 20 dk lık bi patch çekiyosun ne kadar olduguna bakmadımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar