RRa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 pvp sevmeyebilirsinde pvp sevenlerede bu gözle bakıyorsanız yanlış yapıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Bende PVP severim ama bu oyun pvp olmasada diğer yönleriyle gayet başarılı ve keyifli oldugundan oynuyorum. SWG'de de çok aktif PVP yoktu mesela ama milyonlarca oynayan insan vardı. Oyunun diğer özellikleri pvp yoksunluğunu kapatıyordu. Burda da öyle.. Lotr aslında PVP destekli bir MMO yapmak için super içerik bulunduruyor ama napalım Turbine PVM yaptı oyunu. Yinede başarılı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 ne zaman geciyor bu sisteme simdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 16'sında Betası başlıyor. Sonbahar'da da çıkacak expansion ile ( Rohan ) beraber sisteme geçecekler. Free to Play Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 jonq said: Bende PVP severim ama bu oyun pvp olmasada diğer yönleriyle gayet başarılı ve keyifli oldugundan oynuyorum. SWG'de de çok aktif PVP yoktu mesela ama milyonlarca oynayan insan vardı. Oyunun diğer özellikleri pvp yoksunluğunu kapatıyordu. Burda da öyle.. Lotr aslında PVP destekli bir MMO yapmak için super içerik bulunduruyor ama napalım Turbine PVM yaptı oyunu. Yinede başarılı.. SWG ve milyonlarca mı? Oyun zaten 1 milyon civarında sattı aynı anda oynayan insan sayısı en fazla 500k falan olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Bu arada bu habere sevinsem mi üzülsem mi bilemedim elitist yanım üzülyor ama kalabalık olur diye de seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Ya milyonlarca derken abarttım belki ama kalabalık bir ortam vardı demek istedim :) Mission alıp hunt a çıkmak için saatlerce grup aramıyordun. Kantinler tıklım tıklımdı. FAQ kısmını okuyunca aslında oyunun zaten hali hazırda olan 14 gunluk trial i "unlimited trial" olmuş gibi geliyor bana. Çünkü kısıtlamalar seni oyunu alıp aylık ödeyerek oynaman konusunda baskın çıkıyor. Free oynayacam diyen adamlar Moria'nın kapısına kadar gelebilecekler. Ordan sonra expansion u almak zorundalar. Ha quest packleri almazlarda uzakdogu usulü paso grind takılırlar ona bisey diyemem ama nereye kadar... - Traitleri kısıtlı - Bankaları kısıtlı - Üzerlerinde taşıyacakları paraları bile kısıtlı. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 abi bi zahmet' az da olsa para verin yani... İstediğiniz full free olsun ama item satılsın,gold satılsın gibi bir sistem mi yoksa böyle bir sistem mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 bu sistemi f2p olarak değerlendirmemek lazım. Buradaki konuda da arkadaşlar konuşmalarında end game zonelarının tatminkar şekilde dolu olduğunu ancak başlangıç zonelarının son derece boş olduğunu bununda yeni başlayanlar için sıkıntı yarattığını muhtelif seferler dile getirdiler. Burada yapılmak istenen bence oyun üzerinde ciddi etkisi olmayan başlangıç kısmını free yapıp bu zoneları doldurup oyunu yaşar hale getirmek ve bir noktadan sonrada end game vs olarak devam etmek isteyen oyunculara istedikleri oranda content sağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Çok güzel özetlemişsin Mighty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 eline sağlık, gerçekten güzel özetlemişsin Mighty_THoR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ulen kullanıcı adını unuttum iyimi.bayadır oynamıyordum gaza geldim ama şifre hatırlattada illa kullanıcı adı istiyor yokmudur bir yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 https://cogaccounts.codemasters.com/forgotten-password.php Kayıtlı Email ve dogum tarihi yazınca sana gizli sorunu sorup cevapladığında da bilgilerini yollamaları lazım. Onları da hatırlamıyorsan Support a email atıp yardım isteyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 repini verdim =) lotro.com account managementten deniyordum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Beta için kayıt oldum bakalım hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 triala bakıyorumda dps olarak hangi classı onerirsiniz? ve minstrel nasıldır solo ve grplarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 en son hunter dps olarak çok iyiydi ama son durumu bilemiyorum minstrel'in gurup bulma sorunu olmaz havada kaparlar malum healer çünkü, solo olarak da gayet iyi iş yapıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Runekeeper tavsiye ederim. Healer olarak minstrel'i aratmıyor. DPS olarakta champion/burglar'ı aratmıyor. Tam über class olmuş her yola geliyor. En rahat solo takılabileceğin class RK'dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Peki pve si nasıl ? yani wow daki boss taktikleri gibi uğraştırıyor mu yoksa tank and spank mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bende başlıycam tekrar'dan önceden alınmış bir lotr account'um vardı ama moria exp fln yok. Kutusu mutusu evde duruyor. Beta bittiğinde bir avantajı olucak mı bunun ? Karakterler resetlencek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Beta sadece belirli bir lvl seviyesine kadar oyun free oluyor. Onun betası var şimdi. O beta bitincede ordaki sistem normal serverlardada işlemeye başlayacak. Sen şu an beta serverda char açmassan etkilemez seni hiç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 PVE si WOW daki gibi çok ayrıntılı değil. Tabi yerine/instance ına göre bazı classlar lazım olabiliyor ama genelde tank ve healer olması yeterli. Öyle WOW'daki gibi 3 tane şu class, 5 tane bu class diye ayrıntıya takılmıyorsun. Ama büyük raidlerde taktik olması şart ( WOW daki gibi terletmeyen taktikler ) patara kütere de raid boss kesmek olmaz :) Tank olarak Guardian ve Warden, Healer olarak minstrel ve Runekeeperlar iş görüyor. Bunun yanında Captain'ler buffer olarak yer alıyor. Geri kalan tüm classlar DPS oldugundan kafana göre dolduruyorsun. ( Tabi kendilerine göre farkları ve avantajları var. ) Kısaca WOW ile karşılaştırınca PVE'si daha rahat, stres yapmadan, keyifle takılabiliyorsun. Moria Expansion yoksa Moria'ya giremezsin doğal olarak. Oyun Free olunca da Moria'yaya girmek için expansion alman gerekecek. Expansion'u para ile alırken ayrıca puan ile de alabileceksiniz. BETA kapanınca sistem şu anki normal oyun serverlarına aktarılacak.Reset felan atamazlar bu saatten sonra. Betadan sonrada karakterler kalacak deniyor. Ama sonbahara ( Ekim ) daha var ne olur bilinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 bütün explerimi almak lazım ayrı ayrı? yoksa accountu upgrade edebiliyomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Oynadıkça alırsınız. Misal ben hala Moria'da takılıyorum. Book questlerimi bitirmedim. Mirkwood'a gitmeye ihtiyaç duymadığımdan 3. Expansion'u almadım henüz. Ha dezavantajı yok mu? var tabi. Max levelim 60 da kaldı mesela almadan 65'e artmıyor.Level 61'de açılacak trait slotlarım var, açılmadı. Ordaki itemler daha iyi onları alamıyorsunuz vs vs. Zaten yeni patchle Isengard felan açılacak o zaman alırım. Şu an o bölgelere gitmek için almak zorundasınız. FREE olduğu zaman yine almanız gerekiyor ancak bunun için hem parasını verip alabilirsiniz hemde oyunda geçerli olacak olan "Turbine Points" lerle de expansionları aktif edebiliyorsunuz. Accountu Upgrade ederken zaten parasını verip almış oluyorsun. Ha burda box almışsın ha siteden digital almışsın. Account Upgrade'den kastın Free -> Premium -> VIP ise VIP de Expansion için para ödemene çok gerek kalmıyor. VIP üyelere her ay Turbine bir miktar points i kendiliğinden veriyor. O puanlarla expansionu aktif edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2010 anladım çok saol yardımların için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar