KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 "Agildir" az önce tell attım yine bir türlü denk gelemedik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Dur gireyim şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 KillerLord'la görüştük oyunda :D SSleri koysana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 şimdi bu hangi klasörleri atarsak başka bilgisayara direk girip oynanır ya wowdaki gibi patches klasörü yok varda bomboş içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 ne oluo lan asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 of dışardan girince patide sapıtık işler yapıyor anlamadım :S neyse usbde yanımda full klasör oyun herşeyi ama başka bilgisayara atıp oynamayı beceremedim nasıl yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Farinthir nirilerdesin :) dün girmedim koşturmaca vardı gecede fazla kaçırmışız :) oyundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 c içinde olan ana klasörü at çalışır başka birşeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben AION cikmadan once tekrar bir giriyim bakiyim ne durumda dedim.. O polis jobu seklindeki clublar.. Asla degismeyen armor tipleri.. Beni cildirtiyor.. Oynayamiyorum ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 yok yok ayar çekmek lazımdı bi kaç hallettim çalıştı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 ee dreagloth geliyordun en son? killerlord senide görmüyorum bayadır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 laurelin'de oynuyorum ben de, mirkwood çıktı bi bakalım dedim bırakamıyorum, bikaç güne yapacak bişe kalmayınca heyecanını kaybedecek tabi yine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 snowbourne gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ordaydım zaten başta, daha sonra karakter transferi ile laureline geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 isim ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Laurelin'de Phoebee, hikayesi de şöyle; Snowbourne'da Melek isimli karakterimi aktarınca gerizekalılar isim seçerken aktardıkları karakterin ismini sıfırlamadan önce klonladılar. Sonra hangi ismi istiyosunuz deyince ben yine Melek dedim bu isim var dediler, valla yoktu siz yediniz o boku dedim inanmadılar mecburen Phoebe ismini aldım çok sevdiğim merhum kedimin adıydı : ama onu da tam alamadım o da varmış, sonuna iki e koydum ben de, tabi şu anda sunucuda level 46 bir klon karakter var Melek adında (level 46'da geçmiştim) geçtiğim tarihten beri oyuna girmişliği yok "nedense"... aklıma geldikçe sövüyorum codemasters'a zaten, Turbine çok çok daha başarılı amerikada, adamların forumlarına oyun accountunla girip karakterini güncelliyosun falan bi sürü şeyler var codemastersın hayal bile edemeyeceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 cikan butun mmo'larin avrupa servis saglayicilari kocaman bir FAIL'dan ibaret oldu son 5 yilda.. her zaman amerikaya bakip, ah keskem ah keskem cekiyoruz.. yazik yani.. bir tane adam akilli sirket cikmaz mi, amerikali sirketlerin seviyesinde servis vericek, yok anladigimiz kadariyla bu kadar yildir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet turbine>codemasters hemde baya baya yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kutu var bende hedıye geldı napım şimcikk nerde ne açam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 snowbourn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Skirmishe girdim bugün ilk kez ve inanılmaz zevkli olmuş. Ve deli gibi xp geliyor. Siege of Gondamon özellikle farma bağladım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 daha dur skirmish botuna level aldıkça, yeteneklerini geliştirdikçe daha da coşacak, ama bir süre sonra baymıyor değil tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 mines of moria 8 euro'ya satılıyor g2play'de. Alıp single player oyunmuş gibi 1-2 ay takılasım geliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tsRWLtt2KuM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar