Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Monday Night Combat vermiş 3 günlük steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2011 darksiders var haftasonu indirim 10 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 darksiders güzel mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2011 Gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2011 Post Apocalyptic Mayhem Alıp oynayan var mı? Nasıldır ? Bir Carmageddon tadını verir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2011 Bi arkadaş oynamış ama beğenmemiş. Kalite olarak çok basit ve hiç Carmageddon tadı vermedi diyo. Tam 7$'lık fiyatına layıkmış yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Quel-Thul said: RISK: Factions deneyen var mı bu oyunu, güzele benziyo alıp orijinal risk oynayacaksanız alınır, yoksa kendi senaryosu falan tırış. Midweek Madness - 75% off Batman: Arkham Asylum™ GOTY Edition http://store.steampowered.com/news/5159/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2011 ikinciye satıyolar batmani böyle indirimle, ellerinde kaldı diyeceğim ama çok saçma lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://store.steampowered.com/sub/7653/ Gothic Bundle da var, ama değer mi ki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 steamde indirim bitmiyor ki arkadas, ne kadar paramiz verse ceplerine indirdi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Sereglin said: http://store.steampowered.com/sub/7653/ Gothic Bundle da var, ama değer mi ki bilmiyorum. aynen ya kötü mü acaba gothic 4 bi yorum yapın oynayanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gothic 4'ten uzak dur, baya leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gothic 2'den daha iyi 3d rpg oynamadım daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 ben oynadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Silphatos said: gothic 2'den daha iyi 3d rpg oynamadım daha Ben mi engel oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 razzRaziel said: Midweek Madness - 75% off Batman: Arkham Asylum™ GOTY Edition http://store.steampowered.com/news/5159/ Su saatten sonra batman bedava olsa steam libraryde gozuksun diye eklerim heralde. Artik oyunun bir esprisi kalmadi. Bence bu gibi indirimleri 1 yasina girdigi an yapmalilar oyunlarda. 2-3 yil sonra multisi olmayan oyunun fiyati dusse bile pek itibar gorecegini sanmiyorum. [3] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Batmanin şu an hakettiği indirimli fiyat 2.50, 3.75 falan. 7.5 dolar çok fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 gothic3'ün ek paketimsi şeyi nasıl güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ya ev arkadasim gothic 3 oynuyodu bugün izledim yani cok boktan oyun ya gülme krizine girdim. ya da arkadasim cok kötü oynuyor. gerci isin komik yani zaten adamin cok rahat bir sekilde cok kötü oynayarak dünyalari devirebilmesiydi. sol tusa bas sol tusa bas gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 gothic 1-2 dışında dandik zaten seri, senin arkadaşa bunlardan birini oynat ilk orc npc'yi öldüremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Bunu aldım şimdi: http://store.steampowered.com/sub/6375/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben de onun gothic 1'lisini aldım dün gece. N/A niye diyo gerçi anlamadım, benim aldığım da aynısı olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 yav bir şey sorucam, desktop'ımda steam üzerinden oynadığım bir oyunu ( rift - mmo ) laptop'a yeni baştan indirmeden-patch yapmadan sadece steamapps klasörünü atarak oynayabilir miyim ? geçenlerde denedim laptop hiçbir tepki vermedi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Gerek yokki öyle birşeye. Laptop'a kopyala "Non-Steam Games" den ekle oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Aynı yere kopyalar sonra özelliklerinden Verify yap oyunu. Sorun çıkmaması lazım. Edit: Pardon Steamden almışsın oyunu sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar