DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Renkler ve zevkler tartışılmazmış derler :) Ben hiç oynamadım şahsen ama heryerden o kadar puan alması kesinlikle bir orjinalliği olduğunu gösterir zere yapan firmada sonuçta EA, Blizz yada Activision gibi büyük firmalar değil para yedirme şansı düşük :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Witcher çok güzel oyun ya. Witcher'i beğenmeyen insan genel olarak RPG türünün bu tip ortamlarda kullanılmasını sevmiyordur muhtemelen. Dragon Age sevip de Witcher sevmeyen adam da var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 son bir haftadır kıbrıstayım da, ilginç indirimler oldu mu bu sıralar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ohooooo, adamlar dünyayı sattı son bir haftada. son günlerde tekrar yaptılar sık sık gerçi, iyi de oldu hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bone said: son bir haftadır kıbrıstayım da, ilginç indirimler oldu mu bu sıralar? abi nası ya yılın en büyük indirimi geçti bitti ? :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kıbrısta internet olmadığını çıkarabilir miyiz bu sorudan ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 DareJedi said: Aslinda hic para harcayasim yokken 90TLye yakin para yatirmis oldum. Aldiklarimda spoiler icinde. Steam List! @Bone isine yararmi bilmem ama resimdeki oyunlarin tumune verdigim para 53$ ki almadigim onlarcada guzel oyun vardi indirimde olan 8 dolara CoH set gibi fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 BONE NERDESİN SEN YAV, l4d2'ler, borderlands'ler sensiz kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bone senin indirime mi ihtiyacın var sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Steam sayesinde hepimiz sana yetiştik bone :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yetişemedik ama hepimiz güçlerimizi birleştirirsek iskeletor'la.. pardon, bone'la kapışabiliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Holy said: Witcher çok güzel oyun ya. Witcher'i beğenmeyen insan genel olarak RPG türünün bu tip ortamlarda kullanılmasını sevmiyordur muhtemelen. Dragon Age sevip de Witcher sevmeyen adam da var mesela. En sevdiğim oyun türü RPG ve withcer tarzı oyunlar ama witcherdan nefret ettim resmen , chapter 2nin ortasında sildim oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Sam said: yetişemedik ama hepimiz güçlerimizi birleştirirsek iskeletor'la.. pardon, bone'la kapışabiliriz! gölgelerin gücü adına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 chronicles of riddic : assault on dark athena var indirimde 5$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 iyi mi ki, alayım mı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Offf efsane oyun, direk aldım ya süper oldu süper. Hastasıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 içinde ilki de varmış, sadece onun için bile alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bu steam ne kadar seksi bir olay beni aydınlatın pls arkadaşın accountu ile girip download ettim bende olmayan bi oyunu, ardından ben de almaya karar verdim aldım. öbürünü silip yeniden download etmem gerekecek mi? yoksa steam denen seksi ve akıllı program "vay çakal sen daha önce download etmişin, gel hemen oyuna gir" deyip algılayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok algılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 vay çahal gir hemen oyna diyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dl 1 kere etmen yeterli. sonradan login olduğun hesapta varsa o oyun oynarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 steamapps klasorunden kendi login name'inin oldugu klasorun icine falan atman gerekecek download ettigin oyunu. herelde olur yani oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yok common games e atıyo. hesap değiştirsende yüklü gözüküyor, saihp değilsen "git satın al lan" diyo ama oyun duruyo orda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bişey yapmana gerek yok abi direk oynayabiliyorsun hesabında varsa o oyun. yoksa hareket çekiyor ama steam sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 hatta şöylesi bile oluyor, bilgisayarda başkasının hesabında olan bir oyunu senin hesabınla girince listede görüyorsun ama "sen oynayamazsın kardeşşş" diyor sana gösteririm ben diye hırsla gidip satın alıyosun indirmeden falan hemen oynuyosun ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar