Revangelis Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 bana da m&m clash of heroes için gelmiş %66 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2012 saint's row 2 yi kaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 hitman codename 47 yi 2.5 dolara alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 tomb raider eskileri çok severdim ama anniversary fln sarmamıştı. çok aksiyona dönük çizgisel oyun havasına sokmuşlardı. guardian of light'te o şekilde mi yoksa eski tarza yakın mı? oynayan bilen var mı? 3.75 dolar çok uygun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 top-down shooter tarzı bişi guardian of light Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 hitman blood money i oynanamıştım ya alıyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bana 5-6 tane assassin creed revelations %50 indirimi geldi gaza geldim aldım.Herkesemi geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bana niye hiç bir şey gelmiyor nan! Ya da geliyor da ben mi göremiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Deus Ex Deus Ex: HR ve dlcler Fallout 1,2,Tactics indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Falloutları alsam mı acaba ya, 9.98 euro para var steam acc.ta bioshocklardan refund geldiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 almazsan hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bende cd leri olmasına rağmen aldım ne diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 red faction armageddon 5 dolar http://bit.ly/H4j9pi steamworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 steam'deki augmented versiyonun farkı ne deus ex için? DLC'leri içermiyor sanırım, yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 hiçbir dijital augmented editionda dlcler yok zaten, sadece ost, comic, yapım belgeseli hedehodo var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Exclusive 40-page Artbook - Showcasing the concepts behind the world of 2027. Discover the origins of the design, the characters and the weapons of Deus Ex: Human Revolution 44-minute making-of chronicling the trials and tribulations of the Eidos-Montreal team Motion comic based on the first issue of the DC Comics adaptation Game soundtrack composed by Michael McCann E3 Trailer and animated storyboard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Dungeon Siege serisi indirimdeymiş. Ne dersiniz Diablo'ya kadar iyi gider mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 5 dakka bile gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 http://3.bp.blogspot.com/-yPvh7jbR6Lk/TsV8qq-Cb-I/AAAAAAAAAlY/YZzcsY5H7Og/s1600/mudo.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 odunda indirime girdiyse alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Bu mudodan ne kadar tekstil ürünü aldıysam hepsinde bikaç ayda solma problemi yaşadım. Mağazaya gidip şikayet edince fişini getir diyorlar, yahu üzerinde etiketinde yazıyor zaten markan, daha neyin fişi faturası. Üstelik başkalarından da duydum bu solma olayını. Bence bu kütükten de beter bir durum, o hiç olmazsa aleni bir durum ama bu tam bir sürpriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 öyle bir yazmışsın ki sanki değişim sırasında tek fiş-fatura isteyen yer mudo. her yerde var bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 steam değil ama yeni başlık açmaya gerek yok. buradan key alıp steam'e atma imkanımız var mı acaba? modern warfare 2 9.90TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 var, oyun steamworks zaten yani steam olmadan çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Silphatos said: hiçbir dijital augmented editionda dlcler yok zaten, sadece ost, comic, yapım belgeseli hedehodo var nasıl yok len bendekinde tactical hödöe böla var diğer dlc de olması lazım ama o sanırım avrupadan alırsanmı oluyomuş ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar