Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkesin alıp 3 saat sonra bıraktığı oyun olarak tarihe geçicek galiba magicka. Oyun motorunu adam gibi yazsalarmış, birde steamden multiplay desteğiyle falan canavar olurmuşta, şu anki hali ile 2$ oyun olarak kalıyor işte.

Edit : Dungeon defenders da indirime girmedi hala, kaç ay oldu. Yıl başında giricek galiba.
Mesaj tarihi:
-66% portal 2 için yeterli bir indirim gibi sanki. yılbaşında ya da wintersale'de olsa olsa -75% görürüz, o da $2.5 ediyor anca. riske atmaya bile değimez açıkçası.
Mesaj tarihi:
orc must die kaptım bende, portal 2'ye de sağlam bir indirim mutlaka gelir ileri de diye bıraktım.

Ben asıl başka nelere bu kadar iyi indirimler gelecek merak ediyorum, onları bekliyorum.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

orc must die kaptım bende, portal 2'ye de sağlam bir indirim mutlaka gelir ileri de diye bıraktım.

iyi indirim işte olm, beleşe mi dağıtmalarını bekliyorsun?
Mesaj tarihi:
portal 2 tamam çok güzel de yılbaşında kesin aynı indirim gene gelir daha iyisi gelmese bile, şimdi meşgulüm zaten heh. dnf fena değilmiş ama, çok kötü dendi filan ama nasıl sizce?
Mesaj tarihi:
daha ucuzunu/aynısını bekliyorum, neden dersen l4d2'yi 25'e alıp 4-5 ay oynamadıktan sonra 6$ oldu heh. hemen anında oynamayacaksam yılbaşına ay kala mantıksız bence. :p

bir de tonla indirim var, hangi birine baksam şaşırdım. mass effect 5$.

lol bu ne, şimdi wishlist'ime bakıyorum herşeye %50 indirim. azıcık irade zayıf olsa hepsini alıvericem ahah
Mesaj tarihi:
Bone said:

DarKRideR said:

iyi indirim işte olm, beleşe mi dağıtmalarını bekliyorsun?

para yok hacı assdasdf o yüzden minimumda tutuyorum alacaklarımı

özellikle 5 dolara kadar merak ettiğim bütün indie oyunları almayı planlıyorum. Limbo indirimi olsa ya mesela şöyle asdf

bilsem böyle indirim gelecek harcamazdım mayışları
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

para yok hacı assdasdf o yüzden minimumda tutuyorum alacaklarımı

özellikle 5 dolara kadar merak ettiğim bütün indie oyunları almayı planlıyorum. Limbo indirimi olsa ya mesela şöyle asdf

bilsem böyle indirim gelecek harcamazdım mayışları

Limbo 5$ olmus zaten mujde vereyim dedim :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...