Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Herkesin alıp 3 saat sonra bıraktığı oyun olarak tarihe geçicek galiba magicka. Oyun motorunu adam gibi yazsalarmış, birde steamden multiplay desteğiyle falan canavar olurmuşta, şu anki hali ile 2$ oyun olarak kalıyor işte. Edit : Dungeon defenders da indirime girmedi hala, kaç ay oldu. Yıl başında giricek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Dungeon Defenders'a HERGÜN update geliyor ya, oyun ilk çıktığında 1. GB falandı şimdi 3 GB. Naaptılar bu kadar bilmiyorum, şayet oynamadığım için sonra oynamak üzere sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Tower defence oyununa pvp getireceklerdi. Ona uğraşıyorlardır ki hiç ısınamadım şu oyuna zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bir indirim haftasi daha... Oddworld pack + Orc Must Die + TDU2 direk kaptim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Portal 2 10 dolar. Edinmeyen kaçırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ShadowFax said: Portal 2 10 dolar. Edinmeyen kaçırmasın. yılbaşında belki daha da ucuzlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 -66% portal 2 için yeterli bir indirim gibi sanki. yılbaşında ya da wintersale'de olsa olsa -75% görürüz, o da $2.5 ediyor anca. riske atmaya bile değimez açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Zaten kendi fiyatini hak ediyor oyun, daha da yuzsuzluk yapmak istemeyip aldim ben portal'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 "bedava portal 2 vericez" geyiği dönüyodu ya, şimdi indirip yapıp olabildiğince çok kişiye 10 dolara çakıp sonra bedava vermesin bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 orc must die kaptım bende, portal 2'ye de sağlam bir indirim mutlaka gelir ileri de diye bıraktım. Ben asıl başka nelere bu kadar iyi indirimler gelecek merak ediyorum, onları bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 skyrim yılbaşında ucuzlar mı acaba,çok merak ediyor ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hiç sanmam şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 DarKRideR said: orc must die kaptım bende, portal 2'ye de sağlam bir indirim mutlaka gelir ileri de diye bıraktım. iyi indirim işte olm, beleşe mi dağıtmalarını bekliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 portal 2 tamam çok güzel de yılbaşında kesin aynı indirim gene gelir daha iyisi gelmese bile, şimdi meşgulüm zaten heh. dnf fena değilmiş ama, çok kötü dendi filan ama nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Portal 2'yi de 10$'a almıyorsanız ve "daha ucuzunu" bekliyorsanız "fakir" tag'ının yanında "fukara tagınıda söylemlerimize ekleme zamanı gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 daha ucuzunu/aynısını bekliyorum, neden dersen l4d2'yi 25'e alıp 4-5 ay oynamadıktan sonra 6$ oldu heh. hemen anında oynamayacaksam yılbaşına ay kala mantıksız bence. :p bir de tonla indirim var, hangi birine baksam şaşırdım. mass effect 5$. lol bu ne, şimdi wishlist'ime bakıyorum herşeye %50 indirim. azıcık irade zayıf olsa hepsini alıvericem ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Dungeon Defenders 7.49$ olmus 4-Pack 22.49$ pack almak isteyen varsa bana donus yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oddworld 3.74 $ oynamayan varsa denesin kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 oddworld oynamadım, sanırım oynamam. Witcher 2'de 28 dolar falan, 1'i daha oynamadım ama dursun istiyorum arşivde. Fakat bekleyeceğim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 dolar 1,85 iken bu indirimlerin pek esprisi olmuyor :) yani 10$ altında değilse şayet. Ama Oddbox kesinlikle alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bone said: DarKRideR said: orc must die kaptım bende, portal 2'ye de sağlam bir indirim mutlaka gelir ileri de diye bıraktım. iyi indirim işte olm, beleşe mi dağıtmalarını bekliyorsun? para yok hacı assdasdf o yüzden minimumda tutuyorum alacaklarımı özellikle 5 dolara kadar merak ettiğim bütün indie oyunları almayı planlıyorum. Limbo indirimi olsa ya mesela şöyle asdf bilsem böyle indirim gelecek harcamazdım mayışları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 eve onlineye başlayayım diyordum indirime girmiş alıverdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 DarKRideR said: para yok hacı assdasdf o yüzden minimumda tutuyorum alacaklarımı özellikle 5 dolara kadar merak ettiğim bütün indie oyunları almayı planlıyorum. Limbo indirimi olsa ya mesela şöyle asdf bilsem böyle indirim gelecek harcamazdım mayışları Limbo 5$ olmus zaten mujde vereyim dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 LA Noire 25 dolar olmuş. Oynayasım var çok ama kasıyor mu çok acep? PS3'e mi alsam? Yoksa PS3'te de GTAIV gibi leş mi grafikler? Optimizasyon iyi ise PC'de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Two wolds 2 nasıl oyun yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar