Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ibnelik ruhuna işlemiş adamın, durduramıyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iyilik de yaramıyor ulan, imkansız şeyler için yorulma diye yardım ediyoruz :(
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 NFS bundle'ı da alasım var, 35$. Shift 2 düşünüyordum 30 dolara, onu alacaksam bundle alırım daha iyi.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben deus ex'leri oynamamistim. Alayim mi? 90mis metascore o kadar iyi mi?
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben deux exleri yine böyle bi idirimden kapmıştım ama oynamadım hiç sdf
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam. 2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Silphatos said: oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam. 2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi aldim pack'i hadi hayirlisi.
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DareJedi said: Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim. 3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo. ruse buna değmez.
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GERGE said: Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para. birazdan hallederim ben.
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GERGE said: Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para. Df halletmediyse bende gift verebilirim.
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 LethE said: DareJedi said: Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim. 3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo. ruse buna değmez. tamam işte 4üncü gün başka bir oyun daha alacaksın bu şekilde sigarayı bırakmış oluyosun :)
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Çok yüklendi insanlar kırıldı...
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 barbu said: indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı ben de onu sorcaktım tam heh ek: geri gelmiş şimdi
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 treasure hunt iconuna tıklayın :D zaten bugün ticketını o sayfayı bulanlara veriyo :D ps: tüh be trollücektim ne güzel :(
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 l4d 2 4 dolar olmus almayan alsın alcak oyun yok bu sefer yarın artık
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 L4d2 5 dolar olmuş. sonra "ay görmedim duymadım" diyen oluyor...
Öne çıkan mesajlar