Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

steamde indirim varmış , ne alsam ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anelor said:

R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :(

10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim.
Mesaj tarihi:
oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam.
2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/

Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam.
2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi

aldim pack'i hadi hayirlisi.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Anelor said:

10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim.

3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo.
ruse buna değmez.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para.

birazdan hallederim ben.
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Df halletmediyse bende gift verebilirim.
Mesaj tarihi:
LethE said:

DareJedi said:

Anelor said:

3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo.
ruse buna değmez.

tamam işte 4üncü gün başka bir oyun daha alacaksın bu şekilde sigarayı bırakmış oluyosun :)
Mesaj tarihi:
indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı
Mesaj tarihi:
barbu said:

indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı

ben de onu sorcaktım tam heh

ek: geri gelmiş şimdi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...