Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ibnelik ruhuna işlemiş adamın, durduramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 iyilik de yaramıyor ulan, imkansız şeyler için yorulma diye yardım ediyoruz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 canımsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 NFS bundle'ı da alasım var, 35$. Shift 2 düşünüyordum 30 dolara, onu alacaksam bundle alırım daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Ben deus ex'leri oynamamistim. Alayim mi? 90mis metascore o kadar iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 ben deux exleri yine böyle bi idirimden kapmıştım ama oynamadım hiç sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam. 2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Silphatos said: oynayın olm süper oyun deus ex, çıktığı zaman ortaokulda mal gibi oynamıştım anlamadan sonradan 2-3 kere daha bitirdim, klasik tam. 2.yi ben de oynamadım gerçi 3 çıkmadan bi bitirmem lazım 2yi aldim pack'i hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 DareJedi said: Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim. 3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo. ruse buna değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GERGE said: Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para. birazdan hallederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 GERGE said: Bunu bana gift edebilecek olan var mı: http://store.steampowered.com/app/24470/ Yarın bankaya para yatırınca başka bir oyun ile öderim geri. Vermedi kart ama cebimde duruyor para. Df halletmediyse bende gift verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 LethE said: DareJedi said: Anelor said: R.U.S.E.' u almadığıma pişmanım :( 10$ oyunun nesinden cekiniyorsunuz ya :) Bas tusa 3 gun sigara icme al sana oyun. Indirim zamaninda acaba alsammi dedigim hic olmadi icimde kalacagina libraryde kalir daha iyi diyerek direk basarim. 3 gün sigara içmezsen zaten bırakmış kadar oluyosun 4. gün içmeye çalışınca o ilk paket baya zorluyo. ruse buna değmez. tamam işte 4üncü gün başka bir oyun daha alacaksın bu şekilde sigarayı bırakmış oluyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Çok yüklendi insanlar kırıldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 düzelir birazdan bitmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 bitsni abi indirim falan ayıp lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 dur abi 29 görev daha var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 barbu said: indirimler bitti mi? 10una kadar değilmiydi. steam ekranımda yaz indirimi ile iligli hiç birşey kalmamış. hatta eski indirimler gözüküyor. bug filan mı ben de onu sorcaktım tam heh ek: geri gelmiş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 treasure hunt iconuna tıklayın :D zaten bugün ticketını o sayfayı bulanlara veriyo :D ps: tüh be trollücektim ne güzel :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 l4d 2 4 dolar olmus almayan alsın alcak oyun yok bu sefer yarın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 L4d2 5 dolar olmuş. sonra "ay görmedim duymadım" diyen oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 zheh... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar