Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Kojiroh said: Portal 2 için 50$ bana çok fazla geldi açıkçası. Zamanında beleşe bile dağıtılmış bi oyunun 2.si daha hesaplı olmalıydı, 30$ falan. single da skidrow iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 skidrow +1 50$ ne yaw, ucuzlasın alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ben de aynen öyle düşündüm ve bi arkadaşımdan destek aldım bu konuda. Teşekkürler SkidRow, seni ta Lotus zamanından severim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 skidrow çok güzel oyunlar yapıyor gerçekten. çok beğendiğim bir firma benim de ama bayadır single player oynamadığım için uzak kaldım biraz kendilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 portal 2yi benden alana yanında half life2, episode:1, episode:2, portal, amnesia, AaaaAaa oyunlarından ikisini veriyorum yok mu hala almak isteyen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 half life2, episode:1, episode:2, portal abi bunların yanına tf2'yi de koy zaten portal2'nin yarısından daha ucuz fiyatı. daha iyi tekliflerle gelmelisin :) hos ben portalı sevmiyorum, o yuzden beni musteri potansiyeli olarak dusunme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 malesef tf2 yok elimde fazladan daha ne teklifi abi zaten steamden almayı düşünen varsa benden alsın diyorum işte, 2 ekstra oyunu olacak fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Steam paskalya olayını fıs geçti herhalde, bir etkinlik olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 harbi ha adam sanki ikinci el cd satıyor. mis gibi steam portal 2 alcaksınız yanında da 2-3 oyun beleş. bu teklif varken gidip steamden almak saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ya abi ben yanlıs anlamısım olay. sanki karsılıgında portal2 istiyor sandım bi an. ee oyleyse supermis abi teklif. portalı sevip de orange box'ım olmasa alırdım direk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Fate of the World oynamış olan var mı ? çok mu basit acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Revangelis said: portal 2yi benden alana yanında half life2, episode:1, episode:2, portal, amnesia, AaaaAaa oyunlarından ikisini veriyorum yok mu hala almak isteyen arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 birbirimizden görüp çoşmayalım, kuralları okuyalım. (kojiroh'a değil, mesajı kalkanlar anladı) Kojiroh said: Portal 2 için 50$ bana çok fazla geldi açıkçası. Zamanında beleşe bile dağıtılmış bi oyunun 2.si daha hesaplı olmalıydı, 30$ falan. fallout 2 de bedavaya dergiyle verildi, üçüncüsü de 30$ olsa mıydı? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 iyi de 7 saat oyun süresi var ve puzzleları çözdükten sonra anlamı kalmıyor yani tekrar oynanabilirliği sıfır diyorlar. E kusra bakmayın abi öyle bi oyuna 50 dolar verilmez yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben bu tekrar oynanabilirlik olayını genelde anlamıyorum zaten ya. fallout, dragon age vs gibi farklı karakterler yaratabileceğin bir oyun değilse kısa süre sonra tekrar oynayıp ne zevk alıyor insanlar bilmiyorum. hele etkileyecilikte, hikayesinin payı yüksek oyunları bir daha niye oynanayım, biliyorum oyunda ne olacağını. onları unutmak pek mümkün değil. ama portal'da mesela 3-4 sene sonra çözümleri unutursun ister istemez ve yeniden oynayabilirsin sanki. daha iyi bir hafızan varsa herhangi bir shooter'a göre bile yeniden oynanabilirliği çok çok daha düşük olur portal'ın tabii o ayrı. tek olayı bulmaca çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ARMA2 ve Arrowhead'de %80lik indirim başlamış, kaptım bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Anomaly: Warzone Earth tavsiye ederim, bayaa keyifli bi oyun http://store.steampowered.com/app/91200/ tower defans gibi ama bu sefer saldıran taraftayız, unitlerin yolunu belirliyoruz, unitleri upg. ediyoruz vs. güzel strateji ogeleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 sabonis said: fallout, dragon age vs gibi farklı karakterler yaratabileceğin bir oyun değilse kısa süre sonra tekrar oynayıp ne zevk alıyor insanlar bilmiyorum. hele etkileyecilikte, hikayesinin payı yüksek oyunları bir daha niye oynanayım, biliyorum oyunda ne olacağını. onları unutmak pek mümkün değil. gameplay'in kendisi 'yeterince' (bayağı) güzelse, "ah şimdi niye bitti ki, hep devam etseydi şu oyun" dedirtiyorsa, birebir aynı oyunu oynamaktan gayet muazzam haz alırım. oyun dediğim şeyi bitirmek için oynamıyorum ki, keyif almak için oynuyorum. hani kimi filmi seyrederim, konuyu vs'yi gördüm tamam, bir daha bakmam. ama kimisini de 20 yıl sonra bile tekrar tekrar açıp seyrederim. verdiği keyifle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesela ben portal oynayamıyorum şuanda. Portal 2 konusunda böyle spoiler içinde konuşulunca sinirlerim bozuluyor "oynayamıyorummmm" diye. Ayrıca HL2 olsun arada yükler oynarım baştan. Birde popüler kültür tabi. Millet "abi Portal muhteşem yav" diyor, bende okay.jpg takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ben bi oynadıgım oyunu bi daha oynayamıyorum film veya dizileride 2. kez izleyemiyorum hafızaya reset atmam lzm yoksa keyif vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bende sabonis gibiyim, bitmisse bitmistir, unutma ihtimalimde pek yok zaten, ama strateji vs de durum tabiiki degisik ama rpg lerde adventure oyunlarinda falan oyun bitmisse ... bitmistir. unutmussam zaten oyun o kadar eskidir ki acip tekrar oynanmaz duruma gelmistir teknolojisinden dolayi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Valla ben dönüp eskileri oynadığım çok oluyor. Bu aralar Baldurs gate + sotc expansion'unu oynuyorum. Sonrada karakteri aktarıp BGII'ye geçeceğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 bi şey sorucam, steam'de bi serinin üçüncü, dördüncü oyunu falan çıkarken veya çıktığında eskileri indirime giriyor mu. var mı genel olarak böle bi olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 kural yok ama genelde pack mack yapip ucuza satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 l4d2 inmiyo lan kim kaldırdıysa artık inmio namıssız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar