Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 inyormaynd said: Revangelis said: loveseat dediğin en arkaki grup olarak geçenler dimi çok uzak değil mi onlar gerçi hiç imax gitmedim anca kurtarıyo da olabilir ha bide bu 3d gözlükler standart dimi yeni almamıza gerek yok Yok yok ben de öyle diyordum love seat çok uzaktır diye tam ortada idim bir de en iyi görüşe sahip. okey o zaman öyle yaparım ben de çok teşekkür ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 said: >The original Grizzly Man, Beorn plays a key role in the dwarves' journey through the tangle of Mirkwood. But on screen the shapeshifter, who lives a reclusive life away from men, orcs and Werner Herzog’s camera crews, will also gets his paws dirty dealing with some orcish miscreants. “I started with a severe torture scene,” explains the man who plays him, Mikael Persbrandt, a Swedish actor best known from Susanne Bier’s In A Better World. >While talking to Empire in September, Ian McKellen hinted that the White Council’s assault on Dol Guldur, in which Gandalf, Saruman, Elrond and Galadriel and Radagast take on the Necromancer’s foul forces, might not end well for the Grey Wizard. Obviously he won’t expire, but could he be taken out of action for a while? “There was a mocked-up doll of Gandalf that Cate [Blanchett] was carrying — she obviously couldn’t carry me — and we decided to call it Michael Gambon,” McKellen said. >“Smaug doesn’t engage with [Bilbo] the same way Sméagol does,” explains the man who voices him, Benedict Cumberbatch. “He’s on much more of an ego trip. He likes to feel dominant at all times, and often because of what he’s capable of, he is.” >Just as Azog didn’t appear in Tolkien’s book, Bolg is a new character but plays a big part, leading orcs, wargs and bats into the Battle of the Five Armies. >It appears that Dain Ironfoot, the tougher-than-tungsten lord of the dwarves of the Iron Hills, will rock up to the Battle of the Five Armies astride a combat-hog. “I ride into war on a wild pig!” says Billy Connolly >In it, explains Richard Armitage, the eagles get to prove that they’re more than just Middle-earth’s taxi service. “There’s a manic fight in the air,” he told Empire, “in which eagles are fighting vampire bats.” dergi röportajlarından toplamışlar öyle 2. ve 3. film ile ilgili şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 applev0dka said: degistrdm bileti g'den I'ya gectm sdsfs en güzel sıra I. önü boş biraz. iyice yayılarak izleyebiliyorsun. uzaklık olarak da en iyisi diyebilirim. IMAX için konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Loveseati tek gecerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 biride çıkıp demiomu kuşlar konusunda "tolkien öle istemiş çünkü" ya da "kuşların kesin bi işi vardı o arada" die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 kuşlar güneye göç etmiş o ara sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 cook cok iyi film olmus ya. sinavlarim yuzunden bu kadar gec izledigime uzuldum. imax gidin kesinlikle .. cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Dün CKM Budak'ta gittim tekrardan. 3D'si IMAX'ten çok daha iyiydi ve görüntü netti. Yani filmin IMAX olmadığını anladım direk. Real D kullanıyor IMAX harici Cinemaximum'lar, RealD 3D teknolojilerinin en iyisi olarak kabul ediliyor. IMAX 3D'den iyi kesinlikle bunu anladım yaptığım testlerde :D. Çok daha fazla keyif aldım izlerken filmden. Budak'ta gidecek olanınız varsa bu sefer son sırayı tercih etmeyin ama, 3-4 sıra önünü tercih edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben de 2. izleyişimde rexxin küçük salonunda izledim, ona rağmen daha iyi geldi imax'ten. rexx de reald 3d idi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Rexx'te xpand 3D var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bayıldım tek kelime ile filme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=nEwzFF4HeB8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 adamın suratını yumruklayasım geldi. hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi sarki güzel şiir güzel adamda kötü söyelemez zaten xd ama richard cok iyi solemis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 hakkaten süper olmuş yine. lotr kadar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 bugün izledim, efsane olmuş.the fellowship of the ring ayarında, diğer filmleri daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Film efsane.Cidden çok iyi olmuşta neden 3D NEDEN NEDEN NEDEN????.İstinye parkta izledik imaxte yer olmayınca girdik mecburi.Bazen gözlüğü çıkardık renklerin kararıklığından gına geldiği için. 3D FİLM İSTEMİYORUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Filmi izledim de soyle bir postlara bakinca ne Moria dan flashback i hatirladim, ne de yuzugun hayvanlar uzerindeki etkilerini. Ben mi gozumle izleyemedim acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=TfUb_0pq7ZU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 sharky said: Filmi izledim de soyle bir postlara bakinca ne Moria dan flashback i hatirladim, ne de yuzugun hayvanlar uzerindeki etkilerini. Ben mi gozumle izleyemedim acep ? Moria dan flashback o kapidaki savas sahnesi iste. defiler orc un kolu falan kopuyor. dedesi ölüyor falan ya orasi. hayvanlar olayina ornek hatirlayamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Haa dogru tamam tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 hayvan olayi radagastin ormanda gordukleri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 elesso said: Xenus said: http://inciswf.com/hobbit.swf hahaha ghfdhf şunun hastası oldum ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Robert_Poche said: elesso said: Xenus said: http://inciswf.com/hobbit.swf hahaha ghfdhf şunun hastası oldum ya :) filmin özeti olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar