Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi hakkaten ben de 3d izleyemiyorum mesela bildiğin bakamıyorum ekrana.gözümü acaip yoruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 of ya. misty mountains cold'u kim türkçeleştirdi lan :'( hiçbi yerde var mı bilmiyorum ama ben henüz gitmemiş olanlara orjinal dil bulursanız öyle izleyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 TONIGHT'S THE NIGHT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yarın gidiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 3d olabilecek en aptalca teknoloji, bütün seyir keyfinin içine sıçıyor, renkliden renksize geçişle vs karşılaştırmak çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red said: abi hakkaten ben de 3d izleyemiyorum mesela bildiğin bakamıyorum ekrana.gözümü acaip yoruyor Birde bu boyutu var. Onca adam 3D ye öyle bir giydirdik ki, yatacak yeri kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 17:30 IMAX yolcusu kalmasıııın! Kimler burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 şimdi geldim filmden biraz underrated kalmış ama gene güzeldi. asıl olay 2 ve 3 de olacak gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 3d istemeyenler sinema çekimi düşmeyecek korkusunda olanlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 samaella said: Anlatılan fantastik bir hikaye, mekanların %85i bilgisayar ortamında yapılmış. Adam seyirciyi daha içeri sokmak istiyor. Hatta bu dünyayla alakasız olan birilerini bile alıp götürmek istiyor. Buradan zeki demirkubuza pek bağlanamaz. Adam 3d çekti zaten RED le sanırım. Kimisi sonradan 3d yaptığkları için 2D versiyonları da var gibime geliyor. Ha LOTR 2D di olmadımı, gayet olmuştu zaten. Ama bunun trailerlarında bile fapfaplayan çoktu. olur mu canım 3d çekildi diye 2d neden olmasın. 3d dediğin posttaki olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Buraya hem bakayım istiyorum hemde spo görürüm diye bakmak istemiyorum çok arada kaldım layt! Anlamadım helecan bastı beni yarın gidicem ben daha :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 HarveyQuinn said: şimdi geldim filmden biraz underrated kalmış ama gene güzeldi. asıl olay 2 ve 3 de olacak gibi gözüküyor underrated'ın anlamını bi kontrol et istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Fistan said: 3d istemeyenler sinema çekimi düşmeyecek korkusunda olanlar heralde espriyse komik deil ciddiyse vahim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 xpand 3d ile 3d arasında ne fark var ona göre alayım bilet istinye parka gidemicem imax için cok uzak ayrıca 3dsiz olan neden dublajlı ya ayıp.dicem istanbulda yokmuş zaten normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 git bence istinyeparka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Gitmeyi çok istiyorum da pazartesiyi bekleyecekmişiz :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 öh 20 aralığa kadar dolu arkalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Harbiden ya ben de yer bulamadım sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Akhlaur said: Gitmeyi çok istiyorum da pazartesiyi bekleyecekmişiz :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 önce gelen alır bilet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 3d şakakları ağrıtıyo ya orası kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 samaella said: Kimisi plakların mp3 ten daha iyi ses verdiğine inanıyor. DJler mp3ten çalıyorlar bugünlerde ? Winamp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Plaklar orjinal ses rezonansına en yakın ses veren cihazlar. Daha guzel mi , bence evet ama tartisilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Saeros said: HarveyQuinn said: şimdi geldim filmden biraz underrated kalmış ama gene güzeldi. asıl olay 2 ve 3 de olacak gibi gözüküyor underrated'ın anlamını bi kontrol et istersen Nedemek istediğimi anlamadıysan kontrol etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 oooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar