Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Skillcoil GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Baggio said: Baskasinin skilli bi derece de, soyle 20 30 tane skill cikartsalar yeni, ordan herkes 2-3 tane secebilse kafasina gore, biraz taktik cesitliligi olur oyunda. Suan herkes hangi classin hangi specinin ne yaptigini az cok biliyor, taktikleri resmen "ezberliyor", olay anlik hatalar ve geara kaliyor tamamen. bunu official forumlara yazdın mı? ilginç bir fikre benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 murtyy said: ombakkombak said: Warrioruma FlashHeal, Priestima Plate Armor isterim. mana yok nasil bascan heal sorarim sana:) Rage ilen basacam abicim. O şekil isterim Flash Heal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bone said: Baggio said: Baskasinin skilli bi derece de, soyle 20 30 tane skill cikartsalar yeni, ordan herkes 2-3 tane secebilse kafasina gore, biraz taktik cesitliligi olur oyunda. Suan herkes hangi classin hangi specinin ne yaptigini az cok biliyor, taktikleri resmen "ezberliyor", olay anlik hatalar ve geara kaliyor tamamen. bunu official forumlara yazdın mı? ilginç bir fikre benziyor.. harbi çok iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bu fikri kullanan bi mmo hatırlıyorum sanki? Yoksa yanlışmı anımsadım bilemiyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 wow'a pek uymaz o sistem şu aşamada, tümden değiştirilmesi gerekir sınıfa özgü spell ve talentları. sıfırdan tasarlanırken konması lazım, warhammer'da olacak mesela değişik sınıfların ortak taktikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Rogue'a WF alırdım, ya da instant pyroblast xD Ambush pyroblast gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ad3m said: Bu fikri kullanan bi mmo hatırlıyorum sanki? Yoksa yanlışmı anımsadım bilemiyorum Daoc'da Master Level meselesi vardi ama orada da hemen hemen belliydi kimin ne yapicagi. 8 tane ML vardi cunku, her classa 2'ser tane restricted'di, birini secebiliyodun anca. Onlar da alisilmisti kaliplasmisti artik, PvP yapan Bard Sojourner secmeye mecburdu mesela. Dolayisiyla dedigim gibi yeterli sayida kombinasyon saglanmiyodu, gene tahmin edilebilir oluyodu. "Has adamda bubble cikti lahn" gibi bi tepkiyi gene elde edemiyodun mesela :p "Zephyr ne zaman atacak acaba" diye tetikte bekliyodu insanlar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 mageıme felguard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mighty_THoR said: resto shaman a buble+ES=immortality >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 lock uma blink isterdim cok.ama duvarlarin icinden gecebilsin.. yada stealth falan ama cok sacma olurdu o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 ad3m said: Bu fikri kullanan bi mmo hatırlıyorum sanki? Yoksa yanlışmı anımsadım bilemiyorum guild wars diyesim geldi. istediğin kombinasyonu yaratıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 warrior a 2handerları one hand kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 öyle bi skill mi var? benim haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Druidime purge versinler, sonra gor samatayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bari priest dispel isteseydin çok daha şamata olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 paladine travel form Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 paladine spellsteal, ohş rogue'uma da bubble dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Purge istiyorum ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 fear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mage e heal ofc. veya instant fearda olabilir. divine shield e de hayir demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 shamanıma charge, warrioruma wf isterüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Warlocka bubble isterim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 warrior rage full olsun isterim. abartmanın manası yok ne öyle bubble mış healmiş .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 hunterlara mortal strike verdiler...dispell verdiler...ama yetmedi ben stealth istiyrim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar