KahnX Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 http://img99.imageshack.us/img99/502/21qb0.jpg ayar vermeyin çok pis kınarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 15-20 dk ya bi top atışı nedir yaa ohanesburger menu bide hocanın yorumu harika yakıt ikmalini sen yapıyosan helal olsun ahfuaehufaehufhae:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 bunu yapan insan olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Bunları mı okuyorsun. Çık çık çk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Yemek yiyordum :S ama eheheh biz lisedeyken bu adama absürd mektuplar yollama planları yapardık. Onlar gibi olmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 başlıkta 26 yazılmış,kınıyorum. ilgi çekmek için sayı dahada abartılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 6 saat oral seks mi yapmış diyeceğim o olacak ? bunlar boşalmanın nası bişe olduğunu biliyor mu ? o 21 başka bişe olmasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 boşalmayı neyle karıştırmış olabilirler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 her şey olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 adamınbiri said: boşalmayı neyle karıştırmış olabilirler ki?şaka gibi gelebilir ama o konuya girmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Arkadaşa helal olsun, kıza geçmiş olsun, haydar hocamızada edebiyat gücünden dolayı tebrikler bu arada boşalmayı başka bir şeyle karıştırıp kendini kısır sanan çok insanımız var anadoluda. öyle birşeyse vay halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 soylu biri ahuefldkigş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ana kendimi cahil hissettim neyle karıştırılabilir abi :D cidden merak ettim ÖM atın buraya yazılmıyacak bişeyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ya haydarin cevaplara bakin o kopartio zaten olayi.adamda biliyo yalan dolan bu hikayeler oda ba$tan savma takilio : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 adamınbiri said: boşalmayı neyle karıştırmış olabilirler ki?çıkan damlaları saymış olmasın asasafsafsasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haydari said: adamınbiri said: boşalmayı neyle karıştırmış olabilirler ki?şaka gibi gelebilir ama o konuya girmek istemiyorum. evet öğrendim ve tepki vermek istiyorum;OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 6 saat nedir be abi ayıp günah bu kadar da işkembeden sallanmaz ki ? hayır konu cinsellik olunca neden bu kadar abarıyor milletimiz anlayamıyorum lol. havlayan köpek ısırmaz deyip geçmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 esay diye rumuz olurmu lan. ahahahhsausahahaashah evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Gerçek olabilir. Böyle bir hastalık var, ama hastalar genelde kısır oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 cengavermiş bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 arada bi denk geldiğinde gülmek için okurum bu adamın köşesini, ilginç cevaplar verir iyi güzel.. ama bu buram buram sahtelik kokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 kingpin said: ...havlayan köpek ısırmaz deyip geçmeli... anlamadım şimdi, ısırsa bile seni niye alakadar ediyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 haydarın bu yazılara hastayım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 söz konusu abiye helal olsun diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Çocukken mesir macunu kazanına düşmüş maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar