Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 tutarlı olanını bilmem de, bu gün yolda gelirken (muhtemelen sevgilisinin) arkasında motosiklete binmiş, şortlu alternatif takılan bir türbanlı gördüm. Savım nedir? Gördüğünüz gibi bu kişiler de insan, blue çağına girip saçma sapan anlam verilemeyen tutarsız hareketler içersine girebiliyorlar.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Apache said: Atatürk ne kadar sağlam temellendirmiş 47 yıldır vuruyorlar hala bitmedi şu cumhuriyet. (tu)
Passanger Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Hacettepe üniversitesinde rektör adaylığı için seçim yapılır. Yök kendine gelen listeden 3 kişiyi seçer çankayaya yollar. Ancak elenen adaylardan biri A.b.d. ikametli sümüklünün adamıdır. Ve cumhurbaşkanlığı yöke yazı gönderir tüm listeyi yollayın. Aslında cumhurbaşkanının böyle bir yetkisi yoktur. Sümüklü burun hacettepeyede girmiştir. Kaynak: Cuma günkü cumhuriyet. Teyyooooooooooooooooooooooooooooooo :)-D
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 TESEV'in araştırması tam tersi diyordu
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Passanger said: Hacettepe üniversitesinde rektör adaylığı için seçim yapılır. Yök kendine gelen listeden 3 kişiyi seçer çankayaya yollar. Ancak elenen adaylardan biri A.b.d. ikametli sümüklünün adamıdır. Ve cumhurbaşkanlığı yöke yazı gönderir tüm listeyi yollayın. Aslında cumhurbaşkanının böyle bir yetkisi yoktur. Sümüklü burun hacettepeyede girmiştir. doğruluğunu bilemem ama zira cumhurbaşkanlığı konusundan benim de en korktuğum bu rektör önermesi durumuydu. millet amaan bi önermesinden ne olacak sonuçta yök var falan diyordu ama böyle şeyler olabiliyorsa hiç iç açıcı değil. bir rektörün üniversiteyi nasıl etkileyebileceğini söylemeye gerek yok herhalde, hatta dekanın bile.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bu daha hiç bişi yaa yakında malezya korkucak acaba türkiye olurmuyuz diye
Freyja Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Türk askeri Malezya'ya darbe yapsın! Yaşar Paşa yeni Malezya Cumhurbaşkanı olsun başbakanlık makamına da Kenan Evren i alsın. Biz de korkmayalım artık Malezya olmaktan!
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 adamınbiri said: bu daha hiç bişi yaa yakında malezya korkucak acaba türkiye olurmuyuz diye
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 adamınbiri said: bu daha hiç bişi yaa yakında malezya korkucak acaba türkiye olurmuyuz diye abooo
byzasz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 daha azdır gibime geliyor.. Yada okadar çok kız varmı büyüyen..
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Sayı artmamıştır sadece algıda seçicilik bence.
Apache Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 TESEV zamanında sayıları azaldı ama sosyal alanda güçlendiler artık falan demişti.hadi len demiştik.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ombakkombak said: otobüsü kaçırmış yarım saate gelir demokrasiyle geliyo o otobüsle değil
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 türban la başörtüsünü farklı şeyler olarak algılanmasından yola çıkan bir anket te komik olmuş
µh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Esas komik olan türbanla başörtüsünü bir tutmak..
ombakkombak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Viktor Pastafaryanizm de örtünme varmı?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 türkiye nüfusuna oranla düşünecek olursak çok büyük bir rakam olduğu söylenemez ancak nasıl oluyorda seçim sonuçlarında bu rakam daha büyük çıkıyor...
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 1 05.12.2007 STAR ÖZLEM YILMAZ 2 05.12.2007 TARAF KURTULUŞ TAYİZ tartışmaya devam edenler için kaynak olsun. evet, medyada SU'dan çaldım.ben tartışmaya girmiyorum, sadece mySU'da görünce tartışanlara kaynak olsun diye sunmaya geldim @asinanyavuz diye başlayıp cevap vermeyiniz.
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Xaenin said: 84 yılda Çankaya'da türbanlı sayısı 0'dan 1'e çıktı deseler yetermiş bazı şeyleri göstermek için . cuk... bence gayet acik
Slat Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Bende sokakta yürürken neden eskisinden daha çok midem bulanıyor diyordum (td)
Öne çıkan mesajlar