SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abii süper gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 hasskle! çok iyiymiş bu.. abi bari bizim büyük dayı rahmetlik olmadan gelse de adamcağızı götürüp izletsek.. çoooook eski tarihli fransızca tentenleri var adamın, 80 küsur yaşında ölmeden tenten filmi ziletelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 güzel gözüküyor , en sevdiğim macera olan Ottokar'ın Asası'nı da çekerler umarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=f3Xwta_XIJo o yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kaptan Hadok başıbozuk demezse olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hay bin kunduz! fragman çok ümit veriyor. yalnız film mi animasyon mu bu, diğer karakterler insan gibi de tenten bildiğin animasyon gibi gözüküyor son sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=YEj3UsAl0K8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 abi düpondtlar ya kdsjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=qLkgH8ORfk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 en sevdiğim serilerden biridir. çok sevindir fragmanını gorunce. goruntulerde çok çok iyi gozukuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ben 9-10 yaşlarındayken kütüphanede bi bu kalıyordu dagınık magınık sene 1992 falan nefret ediyordum tenten den zaten baya cacık aksiyonlara giriyordu bi tom sawyer varken tenten kız işi geliyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 fragmanının bazı yerlerinde direk uncharted terk izlenimleri aldım, harika ötesi olmuş en son packshot girerken işte o sahne falan, diyaloglar harika ya, çok sevdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 gelsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tentenden nefret ederim fragman çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tüm çizgiromanlarını ezbere bilirim. çoçukluğumdan beri hepsini en aşağı 20-30 kere okumuş, okuma yazma bilmiyorken okutmuşumdur. hastasıydım çocukken. akşam uyumadan önce bir kitap filan okuturdum bazen. ama filmin kurgusu değişik gibi göründü gözüme, nasıl olacak acaba. farklı olması bence daha iyi ama, merakla bekleyecek bir şey var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 hafız 44. sayfanın 5. satırında ne yazıyo ezberden söyle bakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Fistan said: ben 9-10 yaşlarındayken kütüphanede bi bu kalıyordu dagınık magınık sene 1992 falan nefret ediyordum tenten den zaten baya cacık aksiyonlara giriyordu bi tom sawyer varken tenten kız işi geliyordu +11111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 ilk çizgi romanlarım tenten serisiydi. yeri apayrıdır benim için. serideki tüm kitapları 15 - 20 kere okumuşumdur herhalde vakti zamanında. hala da açar okurum. babamın gençlik zamanlarından kalma, hürriyetten mi ne çıkan sayıları bile vardır elimde. tenten'in aksaray'a falan gittiği sayılardır bunlar. baya merakla bekliyorum. trailerlar son derece iyi gözüküyor. aksiyon çizgi romanlardakine kıyasla biraz fazla olmuş, yani motorsikletli sahnelerde falan biraz abartıya kaçılmış sanki. fakat çok da göze batmıyor, animasyon sonuçta. çog iyi olmuş çog da iyi güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 said: ilk çizgi romanlarım tenten serisiydi Ne büyük bahtsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Tenten'in her sayısı aynı kalitede değildir, bir Tenten Amerika'da, Afrika'da falan normalde okunmayacak acemi işi çizgiromanlar. Öte yandan, bir Turnusol Olayı, bir Kastafiore'nin Müchevleri, Ay'a Seyahat ne tatlar verir. Kah Japonlar'ın domine ettiği Çin'e gideriz, kah Balkanlar'da taht mücadeleleri izleriz, bir macerada Güney Amerika'da darbeye katılırz. Daha insanoğlu Ay'a ayak basmadan Tenten V2'yle Aya gitmiştir, Yeti'yle, İnkalarla, uzaylılarla tanışmıştır. Ve tüm bunları güzel bir kurgu ve sosla, sürekli gülümseterek yapmayı başaran Hergé'yi takdir etmemek olmaz. Fransız bir gazeteci yeniyetmenin 20. yüzyılın ilk yarısında geçen ve haftalık olarak mecmuada yayınlanan Tenten bugün evrensel bir değer haline gelmiştir. Hollywood versiyonunun aynı tadı vereceğini sanmam ama bu kötü olacak anlamında da gelmez. ÖSS paragraf sorusu tadında entry girdim ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ben filmden pek umutlu değilim, hele ki Spielberg'in eli değmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 abi yapımcı - peter jackson yönetmen - spielberg senaryo - moffat (coupling) müzik - john williams e yok artık ahah. tentenin fanları atlamişlar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar