Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Adventures of Tintin (2011)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
tüm çizgiromanlarını ezbere bilirim. çoçukluğumdan beri hepsini en aşağı 20-30 kere okumuş, okuma yazma bilmiyorken okutmuşumdur. hastasıydım çocukken. akşam uyumadan önce bir kitap filan okuturdum bazen.

ama filmin kurgusu değişik gibi göründü gözüme, nasıl olacak acaba. farklı olması bence daha iyi ama, merakla bekleyecek bir şey var =)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk çizgi romanlarım tenten serisiydi. yeri apayrıdır benim için. serideki tüm kitapları 15 - 20 kere okumuşumdur herhalde vakti zamanında. hala da açar okurum. babamın gençlik zamanlarından kalma, hürriyetten mi ne çıkan sayıları bile vardır elimde. tenten'in aksaray'a falan gittiği sayılardır bunlar.

baya merakla bekliyorum. trailerlar son derece iyi gözüküyor. aksiyon çizgi romanlardakine kıyasla biraz fazla olmuş, yani motorsikletli sahnelerde falan biraz abartıya kaçılmış sanki. fakat çok da göze batmıyor, animasyon sonuçta. çog iyi olmuş çog da iyi güzel olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenten'in her sayısı aynı kalitede değildir, bir Tenten Amerika'da, Afrika'da falan normalde okunmayacak acemi işi çizgiromanlar. Öte yandan, bir Turnusol Olayı, bir Kastafiore'nin Müchevleri, Ay'a Seyahat ne tatlar verir.

Kah Japonlar'ın domine ettiği Çin'e gideriz, kah Balkanlar'da taht mücadeleleri izleriz, bir macerada Güney Amerika'da darbeye katılırz. Daha insanoğlu Ay'a ayak basmadan Tenten V2'yle Aya gitmiştir, Yeti'yle, İnkalarla, uzaylılarla tanışmıştır. Ve tüm bunları güzel bir kurgu ve sosla, sürekli gülümseterek yapmayı başaran Hergé'yi takdir etmemek olmaz.

Fransız bir gazeteci yeniyetmenin 20. yüzyılın ilk yarısında geçen ve haftalık olarak mecmuada yayınlanan Tenten bugün evrensel bir değer haline gelmiştir. Hollywood versiyonunun aynı tadı vereceğini sanmam ama bu kötü olacak anlamında da gelmez. ÖSS paragraf sorusu tadında entry girdim ha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...