Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Evr said:

nerden düştü aklıma bilmiyorumda son 1 saattir iyice hatırlamaya calısıyorum bulamadım
sanırım kardeşi falandı polis/itfaiyeci gibi bişi ölüyodu
yine sanırım bu kardeşi bunu hatırlatmak için işte heryere rozet numarası gibi bişiyi yada ölüm tarihiydi heryere yazıyodu işte stadyumda dev ekranda yazdırıyodu falan böle bişidi ya neydi baya baya eskiden izledim onu biliyorum hayal meyal hatırlıyorum buna benzer bişi hatırlayan varsa gece gece iyi olcak takıtım kafayı şimdi

Numara yazdırmak vs hatırlamıyorum ama Rescue Me adlı dizide başrolün kardeşi itfaiyeci ve ölüyordu diye hatırlıyorum.

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
şu filmi bilene +10 rep valla şahane olur sevinirim.

filmde daha başlarda bir adam ölüyordu, hayalet oluyordu. bir şekilde insanlarla iletişim kurup kendi bedenine dönmeye çalışıyordu.
komedi filmi olduğunu hatırlıyorum yani ghost değil.
ayrıca filmin başlarında bir asansör sahnesi vardı, adam asansör düşerken gidiyorum sanıyordu ama havada asılı kalıyordu, o sırada farkediyordu öldüğünü.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece yine bu saatlerde MGM Movies (kanalın adını öyle hatırlıyorum) kanalında bir film vardı. Film 3. dünya savaşı sonrasını konu almış. Filmin tam olarak adını hatırlamıyorum ama, içinde papağan ve dolap kelimeleri geçiyordu. Hatta bir çift papağana baba dolaba da anne diyordu. Mad Max ortamını kara mizahla anlatmış bir filmdi. Var mı hatırlayan?
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

uyurgezer said:

bende sorayım hemen aklıma gelmedi.
eski bir film hafif böyle 8 topu var bi tane bunlar amerika'da bi otoyoldalar. pipisiz bi adam vardı hatta.

var mı bilen bu filmi? yıllar önce cine5'te izlemiştim.

adamın şeyi yoktu di mi?

hatırlar gibiyim

interstate 60 mi ne ya
http://4.bp.blogspot.com/_4pzvNCAwu_o/S850o6vEX3I/AAAAAAAAACM/ctFnDKB7RI8/s1600/60.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Behlul said:

bi hayaletli filmde ben sorucam.

Şimdi adam hayalet oluyor bir şekilde, ve hayalet olduğunu üstüne gelen otobüs içinde geçip, en arkadaki şişman kadının kukisinden kafası geçince anlıyor. En aşşağı 10-15 yıllık bir film

Başroldeki adam zenci olabilir yanılmıyorsam

baya küçük çocuktum izlediğimde bu filmi ailecek gülmekten ölmüştük :) tey gidi zaman be.zenci adam da bill cosby idi .çok severdik bunun filmlerini. filmin adı : Ghost Dad
imdb link
Sosyal ağlarda paylaş

"
çocuğun teki bi oyun buluyo biyerden
oyun garip bi şey böle
uyarılar fln veriyomuş
gerçek bunların hepsi diye
sonra çocuk sallamıyo oynuyo
tabi ertesi gün bi bakıyo bi arkadaşı gebermiş
aynı oyunda öldürdüğü gibi
sonra ajanlar fln araştırıyo tabi
"

bi arkadaş sordu bende izlemiştim filmi ama hatırlayamıyorum adını falan. neydi bu bilen varmı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bi film vardı. Bir madde keşfediyolardı. Boyle zıpladıkça ivme kazanan kendi kendine. Her zıplamada daha yükseğe ve gittikçe hızlanıyodu. Sabit durduğunda uçuyordu felan. Yeşil bir maddeydi diye hatırlıyorum. Arabanın altına felan koyuyolardı. Uçan araba yapıyolardı. Filmi hatırlayan varmı ?
Sosyal ağlarda paylaş

EagleEye said:

"
çocuğun teki bi oyun buluyo biyerden
oyun garip bi şey böle
uyarılar fln veriyomuş
gerçek bunların hepsi diye
sonra çocuk sallamıyo oynuyo
tabi ertesi gün bi bakıyo bi arkadaşı gebermiş
aynı oyunda öldürdüğü gibi
sonra ajanlar fln araştırıyo tabi
"

bi arkadaş sordu bende izlemiştim filmi ama hatırlayamıyorum adını falan. neydi bu bilen varmı?

ilk 2 satırda

JUMANJI

diyesim geldi. hatta oha jumanjiyi nasıl unutur lolol dedim, failladım.

ne güzel filmdi jumanji.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...