D@rkwish Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Evr said: nerden düştü aklıma bilmiyorumda son 1 saattir iyice hatırlamaya calısıyorum bulamadım sanırım kardeşi falandı polis/itfaiyeci gibi bişi ölüyodu yine sanırım bu kardeşi bunu hatırlatmak için işte heryere rozet numarası gibi bişiyi yada ölüm tarihiydi heryere yazıyodu işte stadyumda dev ekranda yazdırıyodu falan böle bişidi ya neydi baya baya eskiden izledim onu biliyorum hayal meyal hatırlıyorum buna benzer bişi hatırlayan varsa gece gece iyi olcak takıtım kafayı şimdi Numara yazdırmak vs hatırlamıyorum ama Rescue Me adlı dizide başrolün kardeşi itfaiyeci ve ölüyordu diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 yok yok o değil baya eski bir filmdi benim dediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2010 Romantik komedi tarzı bi film vardı. eski kız arkadaşlarının ruhları felan geliodu. az bilgi hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2010 Ghosts of Girlfriends Past? http://www.imdb.com/title/tt0821640/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 bruce lee nin bi filmi vardı bu tanıdığının restorantına gidiyodu orda bi kavga çıkıyodu sonra bunu kolunu bi bıçak kesiyodu ordan eliyle kanı alıp ağzına götürüyodu sonra coşturuyodu. bunun gibi bişeydi asfdas bnu bulana gofret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 ejderin dönüşü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 şu filmi bilene +10 rep valla şahane olur sevinirim. filmde daha başlarda bir adam ölüyordu, hayalet oluyordu. bir şekilde insanlarla iletişim kurup kendi bedenine dönmeye çalışıyordu. komedi filmi olduğunu hatırlıyorum yani ghost değil. ayrıca filmin başlarında bir asansör sahnesi vardı, adam asansör düşerken gidiyorum sanıyordu ama havada asılı kalıyordu, o sırada farkediyordu öldüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 ghost town mı http://www.imdb.com/title/tt0995039/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 o değil. 2008 değil 80'lerde veya 1990-91-92 gibi bir sırada çıkan bir film olması lazım. eski yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi hayaletli filmde ben sorucam. Şimdi adam hayalet oluyor bir şekilde, ve hayalet olduğunu üstüne gelen otobüs içinde geçip, en arkadaki şişman kadının kukisinden kafası geçince anlıyor. En aşşağı 10-15 yıllık bir film Başroldeki adam zenci olabilir yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bende sorayım hemen aklıma gelmedi. eski bir film hafif böyle 8 topu var bi tane bunlar amerika'da bi otoyoldalar. pipisiz bi adam vardı hatta. var mı bilen bu filmi? yıllar önce cine5'te izlemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 bi film vardi ak sakalli bir dede garip bi kopege burdan gecemezsin diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 uyurgezer said: bende sorayım hemen aklıma gelmedi. eski bir film hafif böyle 8 topu var bi tane bunlar amerika'da bi otoyoldalar. pipisiz bi adam vardı hatta. var mı bilen bu filmi? yıllar önce cine5'te izlemiştim. adamın şeyi yoktu di mi? hatırlar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Dün gece yine bu saatlerde MGM Movies (kanalın adını öyle hatırlıyorum) kanalında bir film vardı. Film 3. dünya savaşı sonrasını konu almış. Filmin tam olarak adını hatırlamıyorum ama, içinde papağan ve dolap kelimeleri geçiyordu. Hatta bir çift papağana baba dolaba da anne diyordu. Mad Max ortamını kara mizahla anlatmış bir filmdi. Var mı hatırlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 ShadowFax said: uyurgezer said: bende sorayım hemen aklıma gelmedi. eski bir film hafif böyle 8 topu var bi tane bunlar amerika'da bi otoyoldalar. pipisiz bi adam vardı hatta. var mı bilen bu filmi? yıllar önce cine5'te izlemiştim. adamın şeyi yoktu di mi? hatırlar gibiyim interstate 60 mi ne ya http://4.bp.blogspot.com/_4pzvNCAwu_o/S850o6vEX3I/AAAAAAAAACM/ctFnDKB7RI8/s1600/60.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bi film vardı, böyle bi kız falan maket evi mi ne vardı, evde ne yapsa gerçekte de bi kötülük mü geliyodu neydi o tarz bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Behlul said: bi hayaletli filmde ben sorucam. Şimdi adam hayalet oluyor bir şekilde, ve hayalet olduğunu üstüne gelen otobüs içinde geçip, en arkadaki şişman kadının kukisinden kafası geçince anlıyor. En aşşağı 10-15 yıllık bir film Başroldeki adam zenci olabilir yanılmıyorsam baya küçük çocuktum izlediğimde bu filmi ailecek gülmekten ölmüştük :) tey gidi zaman be.zenci adam da bill cosby idi .çok severdik bunun filmlerini. filmin adı : Ghost Dad imdb link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 " çocuğun teki bi oyun buluyo biyerden oyun garip bi şey böle uyarılar fln veriyomuş gerçek bunların hepsi diye sonra çocuk sallamıyo oynuyo tabi ertesi gün bi bakıyo bi arkadaşı gebermiş aynı oyunda öldürdüğü gibi sonra ajanlar fln araştırıyo tabi " bi arkadaş sordu bende izlemiştim filmi ama hatırlayamıyorum adını falan. neydi bu bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 stay alive, brainscan, the lawnmower man, evolver, ghost in the machine olabilir belki. o tipte bi sürü film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bi film vardı. Bir madde keşfediyolardı. Boyle zıpladıkça ivme kazanan kendi kendine. Her zıplamada daha yükseğe ve gittikçe hızlanıyodu. Sabit durduğunda uçuyordu felan. Yeşil bir maddeydi diye hatırlıyorum. Arabanın altına felan koyuyolardı. Uçan araba yapıyolardı. Filmi hatırlayan varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bi film afişi görmüştüm afiş beyazlı pembeli diye hatırlıyorum ve yanlış hatırlamıyorsam kafeste bi kuş vardı ya da kafeste olmayan bi kuş. bu filmi biln eden var mı? farkındayım abuk bi soru olduğunun ama bu film posteri satan insanlarda falan bulunuyo bu filmin posteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 http://en.academic.ru/pictures/enwiki/70/Flubber.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 filmimi bulun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 aquila said: http://en.academic.ru/pictures/enwiki/70/Flubber.jpg bu filmi o kadar severdim ki.. canım cekti ya simdi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 EagleEye said: " çocuğun teki bi oyun buluyo biyerden oyun garip bi şey böle uyarılar fln veriyomuş gerçek bunların hepsi diye sonra çocuk sallamıyo oynuyo tabi ertesi gün bi bakıyo bi arkadaşı gebermiş aynı oyunda öldürdüğü gibi sonra ajanlar fln araştırıyo tabi " bi arkadaş sordu bende izlemiştim filmi ama hatırlayamıyorum adını falan. neydi bu bilen varmı? ilk 2 satırda JUMANJI diyesim geldi. hatta oha jumanjiyi nasıl unutur lolol dedim, failladım. ne güzel filmdi jumanji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar