aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sana ozel muamele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şükrü yardım lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yok burayi ben hallettim, sen kahvedki cocuklara soyle hazir beklesinler, tartismali filan bi konu olursa gelirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beni yan mahalleden yolladılar o film'i kotülerlerse bize haber ver dediler bişey olursa soylermisiniz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 beni de yönetimden yolladılar, bu başlıkta trollemeler olursa bize haber ver geliriz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 küçükken bi film izlediydim bembeyaz bi çocuk vardı yıldırım yakalıyodu göğsüyle böyle çocuğu dövüyolardı itip kakıyolardı falan nedir bu film? hakkında başka bişey hatırlamıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Powder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 vanille bundan sonra foruma değil direkt sana sorcam ne merak etsem cevabı sende oluyo. sana inandım sana güvendim asdafasd sağolasın budur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bir film vardı sanırım shakespeare'in bir eserinden. işareti domuz olan faşist bir rejimi anlatıyordu, baş karakter Hitler'i andırıyordu. adı neydi o filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bir dizi vardi : yil 80 sonlari, motorsiklet var, tirin arkasindan cikiyor galiba, acaip gaz birsey, simsiyah motor ve kask kullanan olumune cool biri. :D her seyrettikten sonra bisikletlerle cikip o adami canlandirirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bi film vardı Eski çekilmişti üçlemeden oluşurdu kıyametle alakalıydı sanırım stephen king romanlarından uyarlamaydı.Şeytan bi kızı ayartmaya çalışıyordu mahşerin atlılarıda geçiyordu filmde hatırlıyan var mı bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Batman miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Aket-Atum said: bir film vardı sanırım shakespeare'in bir eserinden. işareti domuz olan faşist bir rejimi anlatıyordu, baş karakter Hitler'i andırıyordu. adı neydi o filmin? animal farm? feci salladim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Abilify said: Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o? lord of the ring - return of the king sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 mahuahauuahua bu ne yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Blood Diamon. Esir alınan zenci; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Abilify said: Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o? Basroldeki adam kurabiye yiyordu yaslı birkadının evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2010 Abilify said: Abilify said: Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o? Basroldeki adam kurabiye yiyordu yaslı birkadının evinde. Matrix I ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2010 bir film vardı canı sıkılan düdüp düp düdüp. canı sıkılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 kerim said: Aket-Atum said: bir film vardı sanırım shakespeare'in bir eserinden. işareti domuz olan faşist bir rejimi anlatıyordu, baş karakter Hitler'i andırıyordu. adı neydi o filmin? animal farm? feci salladim ama evet feci salladın. Animal Farm Shakespeare değil George Orwell :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Ayrıca Kurtlar Vadisinde Laz Ziya'nın adamının cesedini boğaza bırakırken arkadan Hatasız Kul Olmaz'ın çaldığı sahneyi arıyorum. Bulana büyük ödül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Bone said: - Bir dizi vardı, HBB döneminde yayınlanıyordu bu. Bilim ve deneyler hakkında bir diziydi bu. Badda bing badda boom diyerek mi ne öyle bir şekilde bağırıyordu sunucu sürekli. Bilimsel şeyler anlatılırdı, şov gibi bişiydi. badda bing, badda boom: beakman's world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Aket-Atum said: Ayrıca Kurtlar Vadisinde Laz Ziya'nın adamının cesedini boğaza bırakırken arkadan Hatasız Kul Olmaz'ın çaldığı sahneyi arıyorum. Bulana büyük ödül. http://www.youtube.com/v/0KM_oiBgsVA Aha buldum ödül ne demiştin?:P 7. dakikanın sonlarında baslıyor sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marifaritiko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 8-10 yıl önce tvde bilim kurgu tadında bi film izlemiştim. tek aklımda kalan olayı; insan kılığına girmiş uzaylıların şehirde dolaştığı ve istedikleri zaman dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi çok yükseklere zıplayabildikleri. böyle tırt bi açıklamaya rağmen hangi film olduğunu hatırlayan olursa bilsin ki o çok güzel bi insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar