Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bir dizi vardi :

yil 80 sonlari, motorsiklet var, tirin arkasindan cikiyor galiba, acaip gaz birsey, simsiyah motor ve kask kullanan olumune cool biri. :D her seyrettikten sonra bisikletlerle cikip o adami canlandirirdik.
Mesaj tarihi:
Bi film vardı

Eski çekilmişti üçlemeden oluşurdu kıyametle alakalıydı sanırım stephen king romanlarından uyarlamaydı.Şeytan bi kızı ayartmaya çalışıyordu mahşerin atlılarıda geçiyordu filmde hatırlıyan var mı bunu?
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

bir film vardı

sanırım shakespeare'in bir eserinden.

işareti domuz olan faşist bir rejimi anlatıyordu, baş karakter Hitler'i andırıyordu.

adı neydi o filmin?

animal farm?

feci salladim ama
Mesaj tarihi:
Abilify said:

Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o?

lord of the ring - return of the king sanirim
Mesaj tarihi:
Abilify said:

Bir film vardı biri zenci adamı esir alıyolardı arkadasları kurtarmaya gidiyodu helikopterle falan neydi o?

Basroldeki adam kurabiye yiyordu yaslı birkadının evinde.
Mesaj tarihi:
kerim said:

Aket-Atum said:

bir film vardı

sanırım shakespeare'in bir eserinden.

işareti domuz olan faşist bir rejimi anlatıyordu, baş karakter Hitler'i andırıyordu.

adı neydi o filmin?

animal farm?

feci salladim ama

evet feci salladın. Animal Farm Shakespeare değil George Orwell :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bone said:

- Bir dizi vardı, HBB döneminde yayınlanıyordu bu. Bilim ve deneyler hakkında bir diziydi bu. Badda bing badda boom diyerek mi ne öyle bir şekilde bağırıyordu sunucu sürekli. Bilimsel şeyler anlatılırdı, şov gibi bişiydi.

badda bing, badda boom: beakman's world
Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

Ayrıca Kurtlar Vadisinde Laz Ziya'nın adamının cesedini boğaza bırakırken arkadan Hatasız Kul Olmaz'ın çaldığı sahneyi arıyorum. Bulana büyük ödül.

http://www.youtube.com/v/0KM_oiBgsVA

Aha buldum ödül ne demiştin?:P 7. dakikanın sonlarında baslıyor sahne.
Mesaj tarihi:
8-10 yıl önce tvde bilim kurgu tadında bi film izlemiştim.

tek aklımda kalan olayı; insan kılığına girmiş uzaylıların şehirde dolaştığı ve istedikleri zaman dizlerini içe doğru kırıp çekirge gibi çok yükseklere zıplayabildikleri.

böyle tırt bi açıklamaya rağmen hangi film olduğunu hatırlayan olursa bilsin ki o çok güzel bi insandır.
  • Yeni Oluştur...