Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sprite'dan acımasız gerçekler +16

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
LucifeL said:
abi nasıl kızsa o da reklamın başında arabada kucağa oturyor bi kız bi erkeğe bu kadar nasıl güvenir ki?

dipnot:bi şekilde güvenir o erkek gaysa :D

gay olması gerekmez
welcome to real world
Mesaj tarihi:
LucifeL said:
abi nasıl kızsa o da reklamın başında arabada kucağa oturyor bi kız bi erkeğe bu kadar nasıl güvenir ki?

dipnot:bi şekilde güvenir o erkek gaysa :D

benim var bu tarz bir arkadaşım,ki 6 yıldır da arkadaşım reklamdaki gibi bir durum da değil.
Mesaj tarihi:
ama benimde bi sürü çok iyi kız arkadaşlarım var ama ben onlar içn böle düşünmüyorum...düşündüklerim var ama onlarıda arkadaş olarak değil her an yazılabilitemin yüksek olduğu dişi kişilik statüsüne sokuyorum
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
ama benimde bi sürü çok iyi kız arkadaşlarım var ama ben onlar içn böle düşünmüyorum...düşündüklerim var ama onlarıda arkadaş olarak değil her an yazılabilitemin yüksek olduğu dişi kişilik statüsüne sokuyorum
bırak ya
Mesaj tarihi:
Aiko said:
adamınbiri said:
bırak ya

valla bak:D
Mesaj tarihi:
ehehe sprite bir de evlilik çağındaki kızlarla iligili acımasız gerçekleri yazsa :D

2. video tersine dönüyor. bu sefer sürekli kızlar erkeğin peşinden koşmaya başlıyorlar. nedeni belli "arz-talep" meselesi. :P

"beni ailenle ne zaman tanıştıracaksın"
"sanırım hamileyim"
"bu bir evlilik teklifi mi?"
"çocuğumuzun adını ne koyalım"

sprite böle reklam yapsın sıkıyorsa :P
Mesaj tarihi:
@adamınbiri
-rep veriom aga sana 3.güne girdik hala izliyorum izletiyorum
mana mana dilime takıldı yav 3gündür sürekli tüm versiyonlarını izledim :F
http://www.youtube.com/watch?v=hTkGXuiT55w&feature=related
bu da güzel bi arkadaş demişti o :F buradaki tipi daha komik
Mesaj tarihi:
Yalnız Jaan da artık kim tarafından nasıl reddedildiyse öyle bi bilenmişki adam, para kazanıp evlenme çağına gelince siz benim peşimden koşucaksınız ulen! diye sağlam bi gaz yapmış.. :)
  • Yeni Oluştur...