-Neiloth- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ilki tvde gösterilirse bizim açımızdan kötü olur:) bırakın neyin ne olduğunu anlamasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ilkinde patenli gençlerden erkeğin kızın bacağına yaptığı hareket süper köpek gibi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi nasıl kızsa o da reklamın başında arabada kucağa oturyor bi kız bi erkeğe bu kadar nasıl güvenir ki? dipnot:bi şekilde güvenir o erkek gaysa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 "Yakın arkadaşı" diyor reklamda heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 LucifeL said: abi nasıl kızsa o da reklamın başında arabada kucağa oturyor bi kız bi erkeğe bu kadar nasıl güvenir ki? dipnot:bi şekilde güvenir o erkek gaysa :D gay olması gerekmez welcome to real world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 yalnız şu kendi etrafında dönen arkadaş bir içim suymuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Abi patenli olan bölümde cocuk hump'lamaya başladı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 LucifeL said: abi nasıl kızsa o da reklamın başında arabada kucağa oturyor bi kız bi erkeğe bu kadar nasıl güvenir ki? dipnot:bi şekilde güvenir o erkek gaysa :D benim var bu tarz bir arkadaşım,ki 6 yıldır da arkadaşım reklamdaki gibi bir durum da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 kutulu , reklamı görmesin arkadaşın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ama benimde bi sürü çok iyi kız arkadaşlarım var ama ben onlar içn böle düşünmüyorum...düşündüklerim var ama onlarıda arkadaş olarak değil her an yazılabilitemin yüksek olduğu dişi kişilik statüsüne sokuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 legen... wait for it its coming dery.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 OHa!. çok kaliteli... yayınlasınlan bunu televizyonlarda, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 adamınbiri said: ama benimde bi sürü çok iyi kız arkadaşlarım var ama ben onlar içn böle düşünmüyorum...düşündüklerim var ama onlarıda arkadaş olarak değil her an yazılabilitemin yüksek olduğu dişi kişilik statüsüne sokuyorumbırak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 abi 25. saniyeden 28e doğru izleyin orda elemanın bi bacak hareketi var ki oha ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Çok acımasız olmuş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Aiko said: adamınbiri said: ama benimde bi sürü çok iyi kız arkadaşlarım var ama ben onlar içn böle düşünmüyorum...düşündüklerim var ama onlarıda arkadaş olarak değil her an yazılabilitemin yüksek olduğu dişi kişilik statüsüne sokuyorumbırak ya valla bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Geçecen bu işleri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 friends with benefits kavramını türkiye de oturtalım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 ehehe sprite bir de evlilik çağındaki kızlarla iligili acımasız gerçekleri yazsa :D 2. video tersine dönüyor. bu sefer sürekli kızlar erkeğin peşinden koşmaya başlıyorlar. nedeni belli "arz-talep" meselesi. :P "beni ailenle ne zaman tanıştıracaksın" "sanırım hamileyim" "bu bir evlilik teklifi mi?" "çocuğumuzun adını ne koyalım" sprite böle reklam yapsın sıkıyorsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hayatın icinden bir reklam olmus sprite ı repledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 hehe 2 sini de cok tuttum. Zaten muppet show a ayri bir hastayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Abi sprite yüklenmişti browser çöktü bi açtım kaldırılmış yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 @adamınbiri -rep veriom aga sana 3.güne girdik hala izliyorum izletiyorum mana mana dilime takıldı yav 3gündür sürekli tüm versiyonlarını izledim :F http://www.youtube.com/watch?v=hTkGXuiT55w&feature=related bu da güzel bi arkadaş demişti o :F buradaki tipi daha komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Yalnız Jaan da artık kim tarafından nasıl reddedildiyse öyle bi bilenmişki adam, para kazanıp evlenme çağına gelince siz benim peşimden koşucaksınız ulen! diye sağlam bi gaz yapmış.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2007 ilk video süpermiş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar