Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DTP ye kapatma davası açılmış

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat PKK silah bırakırsa bizde çok olumlu adımlar atacağız demiş. PKK silah bırakırsa bizde operasyonlara son veririz demiş. Genel af sinyali veriyorlar. Hükümet ayrı telden yargı ayrı telden çalıyor.
Mesaj tarihi:
bu sorunun büyüyüp bu yerlere gelmesinden ,bunu kışkartanlardan, halkımızı kandıranından ,iki ucu bilmem neli değnek haline konuları getireninlere o kadar dualar ediyorum ki hiç sormayın .
Mesaj tarihi:
Husker said:
AKP'li Dengir Mir Mehmet Fırat PKK silah bırakırsa bizde çok olumlu adımlar atacağız demiş. PKK silah bırakırsa bizde operasyonlara son veririz demiş. Genel af sinyali veriyorlar. Hükümet ayrı telden yargı ayrı telden çalıyor.

hükümetin sözü var ama bu kadar sıcak bi ortamda ses çıkartmaya korkuyorlardı, biraz vakit geçince şimdi hafiften dürtmeye başladılar.
Mesaj tarihi:
dtp'nin ve pkk'nın istediği de zaten işin bu noktaya gelmesi. parti kapatılıp birkaç azıtmış ismin milletvekillikleri düşürülse aihm'nin türkiye aleyhine bağlayıcı kararlarıyla hem prestij kaybedeceğiz hem de sempatizanları gözünde dtp ve pkk güçlenecek. yok davayı düşürüp silahla karışık siyasetlerine göz yummaya devam etsek bu sefer de bu tarz siyasetin meşruluğuna kapı açmış olacağız.
çok ince düşünülmüş tuzaklar bunlar. bu işin sonunu hayır göremiyorum. bu tezgahın oyuncularına da hayır gözükmüyor da aradan geçinen başkaları olacak. ellerini ovuşturuyorlardır seyrettikleri yerden onlar şimdiden.
Mesaj tarihi:
kapatsinlar da pkk hic silah birakmasin diyenler, bir devletin ve onun esas sahibi olan milletin onurunun bir avuc capulcu tarafindan ayaklar altina alinmasina goz yuman vatan hainleridir.

ama 3 duble raki sonrasi ilimlilikta devam edin =/
Mesaj tarihi:
Sufi said:
dtp'nin ve pkk'nın istediği de zaten işin bu noktaya gelmesi. parti kapatılıp birkaç azıtmış ismin milletvekillikleri düşürülse aihm'nin türkiye aleyhine bağlayıcı kararlarıyla hem prestij kaybedeceğiz hem de sempatizanları gözünde dtp ve pkk güçlenecek. yok davayı düşürüp silahla karışık siyasetlerine göz yummaya devam etsek bu sefer de bu tarz siyasetin meşruluğuna kapı açmış olacağız.
çok ince düşünülmüş tuzaklar bunlar. bu işin sonunu hayır göremiyorum. bu tezgahın oyuncularına da hayır gözükmüyor da aradan geçinen başkaları olacak. ellerini ovuşturuyorlardır seyrettikleri yerden onlar şimdiden.

pkk ile adi ayni cumlede gecen, koreleasyonu olan bir kurulus vakif ve hatta ismin turkiyede barinacagi tek yer cezaevleridir. aslinda o bile fazla ama idam cezasini kaldirdik =/
Mesaj tarihi:
Dela o zaman sen sorunu nasıl çözmeyi düşünüyosun? Dtpyi destekleyen kürtler birden bire aa biz vazgeçtik davamızdan mı diyecekler? Hapishanelerde işkence dönemini yeniden başlatıp seve seve mi vazgeçirteceksin? Nedir senin fikrin bana ciddi bi çözüm önerisi getir.
Mesaj tarihi:
said:
kapatılıp birkaç azıtmış ismin milletvekillikleri düşürülse aihm'nin türkiye aleyhine bağlayıcı kararlarıyla

Ne gibi bağlayıcı kararlardan bahsediyorsun? Türkiye'nin hangi parti kapatma davasında AİHM Türkiye'yi haksız buldu?
Mesaj tarihi:
Sen adamların politik mücadelesinin önünü kesersen "eh peki madem" diyip oturmayacaklardır. IRA mesela silah bıraktı fakat politik kolu devam ediyor.

Ayrıca "democracy = idiocracy" mantığına katılmama rağmen bu yapılanın anti-demokratik olduğu da bi gerçektir.

Vatan hainiyim ben. Çünkü objektif bakıyorum. Ne kürt ne türk tarafından.
Mesaj tarihi:
Kapatılsın.Açık kalması gibi birşey sözkonusu bile olmaz.

Dağa çıkacaksın.Teröristlerin elini sıkacaksın.Sonra yine halkın meclisine gireceksin.

Van da miting düzenleyeceksin.Mitinginde terör örgütünün yavşak başının resimleri açılacak.
Milletvekili dağda olan kocası için "PEKEKELİLERİNDE Bİ AİLESİ VAR UNUTMASINLAR" diye haykıracak
Benim vatanımda benim toprağımda

ve bu parti kapatılmayacak.
Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7715642.asp?gid=180&sz=81588

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7715201.asp?gid=180&sz=81588

hoş bu tür haberler daha önce de çıktı belediye başkanlarının yaptıkları açıklamaları biliyoruz artık milletvekilleri de açıklama yapıyor bu kadarı küstahlıktır bence
+kaçırılan askerlerimizi kurtarmaya giden milletvekilleri o masada neye imza attı açıklasınlar ne yazıyordu ne sıfatla imza attılar yarın bir gün daha da kötüleri yaşanabiliyor
hoş çözüm parti kapatma mı bence değil dtp pkk nın partisi değil partideki pkk yandaşlarını ayıklamak gerekiyor meclisten başlayarak tabii sayın canım başbakanım buna izin vermediği için parti kapacanak gibi
  • Yeni Oluştur...