Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 vardı hocam kimse cevaplayamadı sorumu. evde var artık. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 oha adam summon oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 abi sahibi geldi, abi tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Lidriel said: vardı hocam kimse cevaplayamadı sorumu. evde var artık. öle işte mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Goering said: 18 yaş sınırı var. bira 2.500.000 ya da 3.000.000'du hatırlamıyorum. vay arkadaşş.. neymişiz ne olmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 vay be 2004-2005 güzel zamanlardı. gece hayatının zirvesi, sonra bir gün RTE asmalımescit'e arabasıyla girmeye çalıştı. tek gecede istanbul gece hayatı bitmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Bira fiyatını yazdıktan iki hafta sonra 6 sıfır atilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 O günlerin son parlak şaşalı olayı 2010 Sonisphere'di. Ondan sonra bi daha yüzü gülmedi ortamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 3 liraya bira mi olurmuş ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 2.5 liraya 50lik hatırlıyorum ankara'da barda. hey gidi. sigara da 2.75 miydi neydi. bakkalda kaç paraydı lan bira acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) On 14.01.2004 at 19:39, Goering dedi ki: İçeride ortam çok güzel de bulunduğu yer pek tekin değil, onu belirteyim.. On 14.01.2004 at 19:20, Goering dedi ki: arka sokak ve ex-bronx'un yan binasında Pendor'un binasında VIRTUAL diye bir yer açıldı sahibi arkadaşım 4 katlı canlı alternative müzik var 2. katta ( hücum kedi fln çıkıyor! ) 4. katta da elektronik müzik var 4. kat yastıklı diğer katlar normal... Yenil açıldı bu arada ! travesti transbirey sokağının çaprazı söylemler de değişti 15 senede sorry. Aralık 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 26 dakika önce, Laraken dedi ki: 2.5 liraya 50lik hatırlıyorum ankara'da barda. hey gidi. sigara da 2.75 miydi neydi. bakkalda kaç paraydı lan bira acaba 2005 - 2006 civarı Taksim'de 50'lik fıçı + tekila shot 5 liraydı öğrenci mekanlarında. Ayı balı bol bulunca götüne sürermiş hesabı arjantini fondipleme yarışı yapıyorduk Sanat'ta falan. Hatta o kadar geriye gitmeye gerek yok, 2013'te işe başladığımda 50'lik 5 lira, 70'lik 7 liraydı. Son 4-5 senede cılkı çıktı fiyatların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Asmalı için biz İzmir’den geliyorduk ya.. Nereden nereye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 1 saat önce, Laraken dedi ki: 2.5 liraya 50lik hatırlıyorum ankara'da barda. hey gidi. sigara da 2.75 miydi neydi. bakkalda kaç paraydı lan bira acaba adı lazım olmayan o metal barda vole şişe 2.5 ti, o da zamlandıktan sonra bir süre rembetikoda draught 50 lik 2.5 hatırlıyorum. bir de 312 nin sevimli(!) işletmecilerinin olduğu zamanlarda içtiğimiz 8-10 biraya "20 at yeter yea" dönemi var kiii sonrası zaten bira değil vergiye dönüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) Çift msj Aralık 8, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 4 dakika önce, Archangel_ dedi ki: adı lazım olmayan o metal barda vole şişe 2.5 ti, o da zamlandıktan sonra bir süre rembetikoda draught 50 lik 2.5 hatırlıyorum. bir de 312 nin sevimli(!) işletmecilerinin olduğu zamanlarda içtiğimiz 8-10 biraya "20 at yeter yea" dönemi var kiii sonrası zaten bira değil vergiye dönüştü rembetiko'yu diyorum olm zaten, keyif'ten barkod'tan önce gitmiyo muyduk oraya? efes şişe de 4 lira mıydı neydi keyif'te harbi. ama yook en çok birayı içmemiz lazım cebimizdeki parayla o yüzden vole sdfsd. 312 zamanları da güzeldi tabi, şimdi bakınca fiyatlara abaav. neyse yirmili yaşların başında ucuza içtik işte boşver dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) 22 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Asmalı için biz İzmir’den geliyorduk ya.. Nereden nereye. almanya'dan alman hollanda'dan hollandalı rusya'dan rus geliyordu baya yabancı insanla tanışıyordum gece klübünde, hsonu için geldik diyorlardı 5-6 kişilik gruplar hep. (kloster - indigo vs. bellow'u da gorurdum arada) hatırladığım kapananlar : ((( indigo, katharsis, kloster (ghetto), line bar, pendor, bronx, exbronx, kraft (?), mojo, kemancı, gitar cafe, beatles cafe, kulp, cambaz, hayal kahvesi ve babylon melekler kahvesi bile kapanmış. bonus: machine Aralık 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 istanbulda harbi harbi rock bar kaldı mı? kadıköyde sanırım birkaç mekan var ama denk getirememiştik hiç düzgün canlı müzik olan gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 (düzenlendi) genelde elektronik müzik var canlı rockbar konseptini line bar + kemancı'da bıraktım. bar'da canlı müzik en son nisan gibi irish pub'da dinledim, nevizade'nin çıkışında olan. yeni narmancı han'da da canlı müzik oluyordu pandemi'den önce. ama "harbi" rock taksim'de kalmamış olabilir. Aralık 8, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 @Laraken keyifte vole 2.5tl döneminden sonra rembetikoda 2.5 ti diye aklımda kalmış ama emin olamadım sen öyle deyince. yine de öğrencilik döneminin en akılda kalıcı biraları anıtkabir manzaralı parkta bana sorarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Machine ve indigo :((( insanlığın bittiği iki enfes mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 22 dakika önce, Archangel_ dedi ki: @Laraken keyifte vole 2.5tl döneminden sonra rembetikoda 2.5 ti diye aklımda kalmış ama emin olamadım sen öyle deyince. yine de öğrencilik döneminin en akılda kalıcı biraları anıtkabir manzaralı parkta bana sorarsan yav tabi o tartışılmaz, biralar da soğuk kalıyordu hem sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 taximum vardı dsafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2020 Haydar Rock Bar'da 2008de falan bile 50'lik bira 2,5 liraydı. Duruyor mudur acaba Haydar Rock Bar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar