Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bende sana katılıyorum ama olayın bide maddi boyutu var. Liv Tyler ne kadar gazetelere tv lere roportajlara cıkarsa o kadar film prim yapıyor bu acık bişey. pj filmi kitapla karşılaştırmayın dedi kendisi de lotr manyağı ama filminde bi maddi yükümlülüğü oldugundan böyle çevirdi filmi. ben şahsen filmden memnunum.kitabı ayrı filmi ayrı tutuyorum. ama Tom Bombadil olsaydı ilk filmde keşke. Kendinize bi sorun bakalım kitaplarda en gizemli karakter hangisi? Tom Bombadil...[hline]En önemlisi de böyle gülebilmek. Haha Ha! Sì man i yulman nin enquantuva? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 arwen,glorfindel'in yerine geçip nazgullerinde önünde at sürdüğünden beri gıcık oluyorum arwen'e ve arwenli sahnelere senin en sevdiğin karakter gimli yse en azından 3 filmde de görürsün benim en sevdiğim karakter boromir sadece ilk filmin yarısı kadar seyredebildim neyse ki daha ikinci filmin başında yüzünü gördüm de moralli girdim filme...:)[hline]CsnFrp Mosquito, 08 December 2003 22:18 tarihinde demiş ki: daha fazla uzatmamanın anlamı yok Infernal, 06 December 2003 14:15 tarihinde,csnfrp forumlarında demiş ki:Regulus sen önce nickimi doğru yaz bonepart kesildin başımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bence de gimli'nin hakkı yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 fakat neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ne demek neden, bu cüce istismarı nereye kadar sürecek ? senelerdir bu konu üzerine düşünür dururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 gerçekten ne çekti be abi cüceler filmin yıldızıyken bile filmde görünemiyorlar :( efsaneye göre IMAX kameraları cüce seviyesine inemiyormuş, evet 2015'de bu kadar kısıtlayıcı bir toplumda yaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 hobbit'de de öyleydi. cate blanchett hep ön plandaydı. neyse zaten lotr serisi yani. çok takmıyorum. ama üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 ahaha 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 adminlerden biri apartman yöneticisi gibi yazı assın. liseli dönemlerinden thread uplamayın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 burak ve emrenin postlar niye böyle olgun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 sıkıcı insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Lostlibrary diye bi site vardı lan unutmuşum ahah. Waybackte yazıları okuyamadım ama şu inciyi gördüm tekrardan said: "The presentation is great...wish I could read Turkish." Gary Gygax - AD&D oyunlarının yaratıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 cücelere hakkını vermiyorlar evet bence de. https://c1.staticflickr.com/3/2359/2445275634_ba9b595664.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 arcane said: adminlerden biri apartman yöneticisi gibi yazı assın. liseli dönemlerinden thread uplamayın diye. saklayacak neyin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 utandıracak sıkındıracak en azından 1000 mesajım vardır. biz de liseliydik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 bazen 2004 öncesi başlıklara rastlasanız da uplamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 liv tyler gençken ne güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 yıl 2015 olmuş hala başlık necrolıyanlar var vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 başlık tarihin tozlu sayfalarından bir daha çıkmamak üzere mühürlensin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar