Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Artık oyun filmlerinin yapımcılarının karakterlere benzemeyen oyuncular koymasından sıkıldım.Onlara önerim , gelsinler oyuncularını burdan seçsinler.İkizden beter benzeyenler var zati. 2 dakika düşündüm bunları buldum.İşte birkaç örnek : -------------------- Genç "Big Boss" Ceza ------------------------- Noob Naibod ve Smoke Cankan ------------------------------ Old Snake --------------------------------- Gordon Freeman Hulki Cevizoğlu ------------------------------------- Bloodlines kapak kızı Hilal Cebeci ----------------------------------- Desmond (Gerçi oyununda olacak mı , tam olarak bilmiyoruz ama) Feridun Düzağaç
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Gordon Freeman süper olmuş, yardı. [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 11:21 tarihinde, Dregoth tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 cankan albüm kapağına mı yoksa feridun düzağaç ile desmond'un ikizlik derecesinde birbirlerine benzemelerine mi şaşıracağımı şaşırdım
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Bloodlines'ın kapak kızı gerçekten var, benzerine gerek yok yani =) Hilal Cebeci yan yana 3 tane o hatundan be sdf
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 tommy vercetti; [spo][/spo] sizce kim; [spo][/spo] --- vtm nosferatu; [spo][/spo] sizce kim; [spo][/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 13:09 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 @Durotan Tommy Vercetty olmamış çünkü sadece Türk'leri yazıyoruz bu topic'de. Neyse , devam edelim... ------------------------ Genç Big Boss Ceza ------------------------ Mr Crow Hayko Cepkin ----------------------------- The Assassin Deniz Akkaya Mario [spo] [/spo] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 15:47 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 15:52 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Gordon Freeman yanlış olmuş [spo] [/spo]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 lol evet gordon'un gerçeği babacum, kendi gözlerimle gördüm ikna oldum. filmi çekilirse onu oynatmaları lazım direkt.
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 gordon freeman direk babacum mostors ai gerek yok baskalarina
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 aahuausfa hagar süper olmuş çiçekli dona ayrıca rep denizin buz gibi sularından çıkan hagar hauhahadsfg
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bloodlines'daki kız olmamış. kim seçtiyse çok hatalı seçmiş. bir kere bloodlines'taki kızın saçı siyahtı hilal cebeci'ye göre de daha güzel ve seksiydi.
Durotan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 şebnem scheffer daha çok benziyo jeanet'e.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 bloodlines jeanette'in gerçek modeli erin layne ve işin ilginci vtm oynuyormuş oyun için anlaşmadan evvel. :p[ Mesaj 01 Ekim 2007, Pazartesi - 18:32 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
noxite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2007 Babacum daha çok benziyo Gordon a. yukardaki sarıs... neyse.
Öne çıkan mesajlar