Bone Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Anket hazırladım bir adet. Kendinize zaman tanıyın, tum soruları cevaplayabildiğinizde mesajını atabilirsiniz. 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? 16- Hobileriniz nelerdir? 17- Fobileriniz nelerdir? 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey?
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? tahta :p
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? mavi. 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? siyah. 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? güzeldir muhabbetim. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? çabuk sinirleniyorum. 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? kızlar falan. hehe. yok sessiz bi yerde sevgiliyle bi tatil. nefis. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? denizi olsun yeter. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? müzik. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? hıyar. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? ilk yumruğumu ilkokul 2 de yedim. dişimi kırdı hayvan. e güzel bi etki değil tabi. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. *limp bizkit&linkin park, offspring falan. *old school heavy metal. *heavy metal *black metal 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? peynir tatlısı. e güzel. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? rakı. alıştık artık. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? iskender. ohh tereyağlı falan. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? pek aram yok mitolojiyle. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? abi söliyim mi? hehe. kod yazıyorum büyük ölçüde. 16- Hobileriniz nelerdir? abi kötü bi soru yahu bu. 17- Fobileriniz nelerdir? uzaylı, böcek. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? sokrates. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? piçak. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? panter. 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? su. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? akrep. var. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? V. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Matematik. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? banji jamping.
malik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] said: 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? 16- Hobileriniz nelerdir? 17- Fobileriniz nelerdir? 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? 1-toz pembe 2-kırmızı 3-herkesle geçinebilmek 4-kafaya takabilirim bazen bazı şeyleri . 5-deniz kenarı,sessiz sakin ve eğlenceli . 6-istanbul gibi bir yer . 7-ilgilenmem. 8-çöm. 9-kız olayı lisede. hayatımı değiştirmiştir ,yani en azından yönlendirmiştir . 10-türkçe pop ,türk rock ,yabancı rock ,yabancı ve türkçe metal ,türkçe hiphop trip-hop ,alternatif yabancı ,jazz ve elektronik müzik ,türk sanat müziği 11-fıstıklı kadayıf ya da kadayıf dolması .birincisini dünyanın en güzel yapan yerinde yememden dolayı ,ikinicisini de anneciğimden dolayı .tadından tabi bi de. 12-ice tea mango-şeftali,kola ya da yüzde yüz nar suyu .tadından seviyorum . 13-patates kızartması ,köfte ,mercimeğin içinde olduğu her şey. seviyorum çok bilmiyorum. 14-yok. 15-oyun oynarım ,internete giyerim ,derslerimle ya da ihtiyaçlarımla ilgili şeylerle uğraşırım . 16-sevdiğim şeyleri hobi olarak yapabilmem için zaman lazım ve bunu ayıramıyorum .seyahat hobim var ,gezmek istiyorum her yeri . 17-sevmediğim insanlarla takılma zorunda olmam diyelim. 18-einstein ,bjork , hayrettin karaman ,abdullah gül ,barış manço ,acun ılıcalı 19- sniper serisinden herhangi bir tane . 20- hayvan olmam abi . 21-toprak ve su diyeyim. 22 -akrep burcuyum ,uyuşan çok özellik var . 23-bugs bunny :P 24 -fizik 25-evlenmek .[/spo]
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yazmaya başladım ama 9. sorudan sonra üşenip bıraktım arkadaş
tellos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? sarı-turuncu karışımı 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? sarı 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? sakinlik 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? kıskançlık 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? bi çeşit yok hepsi güzel tatillerin 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? güzel Türkiye,ama belirli bi süre Nice'de yaşardım herhalde 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? hepsi, hepsi çok klasik sorular yav 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? normal yurdum ögrencisi işte. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. türkçe pop,rock,tsm,şimdi hepsi var işte. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? künefe. güzel yapanı olursa kendimden geçerim çok mutlu eder beni,nedenide tuzlu katıldıgı için agır bi bal etkisi ortadan kalkıyo süper bişe oluyo 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? rakı. acayip mutluluk verir keyif verir tadıda hiç fena deil. özel bi mutluluk veriyo adama. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? barbunya pilav yogurt. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? ? 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? internte girerim işte. 16- Hobileriniz nelerdir? çok klasik ama abi:( 17- Fobileriniz nelerdir? yok 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Şerif Mardin 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? bıçak 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? adsdf 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? su 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? aslan, evet baya var 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? tellos var 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? matematik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? dünya turu olabilir
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yazanı bilmemde okuyan 3-5 kişi okuduktan sonra bayar :D [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 12:35 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Koyu mavi 2- Koyu mavi 3- "Ben demiştim" dememi 4- Tembelliğimi 5- 24 yıllık hayatımda 2 ay tatile çıktım , ne diyon sen?? 6- Eğer ev + aç kalmamama yetecek kadar param olacağını düşünürsek Seul / Güney Kore yada Kyoto / Japonya 7- Sinema 8- Ortanın az biraz üstü , ama sessizliğinde radikalliği saklı bir adam herhalde 9- Kafama esti birgün koşup son anda uçan tekmeyle kapıyı kırarak kızlar içerdeyken kızların soyunma odasına dalmıştım ama ilginçtir , hiç iz bırakmadı bende 10- *Orta-3'e kadar sadece türkçe pop / Snap , Ace of Base , Modern Talking ve benzeri "Disco Dünyasından" müzikleri , bilimum breakdance parçaları *Lise 1 ve 2 boyunca sadece Marsilya usulu hiphop (Akhenaton Ethnic vs) *Lise 3 ve sonrasındaki birkaç yıl sadece Rai *Sonrasında Allahına kadar JPOP , Anime , oyun müziği vs 11- Şam tatlısı ama özel bir nedeni yok , çünkü şireli tatlılar beni tiskindiriyor.Mecburen yiyorum 12- Soğutulmuş Sensun gerçi birinci tercihim mandalinalı Yedigün ama artık onu üretmiyorlar.Şekerli şeyleri severim çünkü. 13- Kendi yaptığım ton balıklı ve sarmısaklı makarna ile tabii ki "Pizza time!" çünkü sadece bunları yapmayı biliyorum 14- Hephaistos herhalde , en işe yarayan şeyleri ürettiği halde en nefret edilen aile üyesi olduğundan 15- DVD çekerim 16- Anime , DivX vs 17- Kendimden 18- John Locke 19- Beam Rifle 20- Tavşan herhalde 21- Su 22- Burçlara inanmam ama tüm özelliklerim tutuyor , Koç 23- Demir Maskeli Adam herhalde 24- Biyoloji 25- Tatile çıkmak ama asla yapamam , biliyorum [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 12:37 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? gri 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? kızıl 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? birşeyi bikaç açıdan birden düşünmek 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? arada bir düşünürken ayrıntılara saplanıp kalmak, işin bokunu çıkarmak, bi de tembellik 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? bütün yaz evde oturdum, mesela. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? daha az kalabalık bi yerde (şehir olarang.) 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? resim yapmayı severdim bi ara 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? düdük 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? (skip this question) 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. her zaman aynı şeyleri tekrar tekrar dinleyebilen bir insan oldum, geçmişte de şimdi de, ama eskiden yalnızca 2-3 grup dinliyorken, şimdi çoğu türden bişeyler dinliyorum. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? eskiden profiterol severdim, artık sevmiyom. hiçbi şey sevmiyom. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? kola içiyom en çok. çünkü formulü gizli, ne zaman içsem bir gizem perdesinin kıvrımları arasında kaybolurcasına yolculuk ediyorum 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? annemin kıymalı makarnası çünkü annemin kıymalı makarnası 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? xena. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? wow 16- Hobileriniz nelerdir? bilmem odunum ben 17- Fobileriniz nelerdir? yok sanırım. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? aklımda bi tane yok 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? bu saçlarla peluş oyuncak olurum ben anca 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? zebra 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? hava 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? farklı farklı durumlarda burcumun özellikleriyle uyuşuyorum hep, sanırım 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? robert langdon 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? hiçbiri 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? düşünmedim
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Gri. 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Kahverengi. 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Boş zamanlarımda süper huylarımı sıralamak. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Yorgunluk. Huy bu. 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Sakin. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Huzurlu, ıssız ve sessizliği dinleyebilecegim heryer olur. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Resim/müzik? arada kaldım ben. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Silik. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Pas. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. 14 yaşından önce falan müzik hastası bir insan değildim. Sonra yavaş yavaş sertleşti, yumuşadı, sonra harman oldu bunlar. post rock oldu, progressive oldu, metalci olduk, kafalar salladık. Klasik karıştı işe, yumuşadık, sonra birden sertleştik yine. and so on. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Güllaç. Serin, saf, baymaz. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Kahve ve kola. Neden sorgulamadım. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Değişken. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Cerberus. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? WoW 16- Hobileriniz nelerdir? Çizim, okumak, frp, vs. 17- Fobileriniz nelerdir? Boşluk. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Çok. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Katana. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Baykuş. 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Hava. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Koç burcuyum. Neydi özellikleri bilmiyorum ki. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Fizban rules supreme. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Fizik. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Dünyayı gezmek.[/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 13:51 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]1- kırmızı. 2- mavi. 3- on marifet on parmağıma gelecek şekilde yerleştirmek. 4- bunu yaparken birine bile ağırlık verememek. 5- sakin bi deniz kenarı. 6- japonya'da. 7- müzik. 8- değeri anlaşılamamış biri. 9- böyle etkileyici bi olay olmadı. 10- herşey pop ile başladı, sonra sertleşti. şimdiyse klasik müzik de var, blues da var, rock'n roll da var. çeşitlilik. 11- sütlü tatlıları severim, sade ve hafif gelir. 12- portakal suyunu severim. nedenini bilmiyorum. 13- taze fasulye. 14- minotaur 15- internet için kullanırım 16- müzik ve çizimle uğraşmak, bilgisayar oyunları. 17- beynimin yıkanması. 18- m. k. atatürk. gerçekten inanılmaz. 19- elektrikli testere. 20- tembelhayvan. 21- su. 22- akrep burcuyum. akreplerde biçok garip tip olurmuş. buna inanırım. 23- arathorn oğlu aragorn. 24- fizik. 25- böyle bişey yok.[/spo]
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çok uzun be bone, uzun da cevaplar istemişsin bazılarına. bir deneyeyim dedim ama yaz yaz bitmez şimdi. :p
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çok koyu lacivert koyu yeşil yalan söyleyebilme fazla sakin durmak=her şeyi içine atmak tercihen yurtdışında orman tarzı bir yerde kamp kurmayı tercih ederim Doğa ile içiçe bir yerde yaşamak isterdim Müzik Arkadaşların pek değerini bilemeyen, bazen çevreyi kıskanabilen, genel olarak öncü olmayı özel olarak sevmeyip, takipçilikte de sorgulamadan, mantığı kavramadan işi yapmayan, yemek yemeyi seven biri olarak tanımlardım. Ha bunun okulla ne kadar alakası var? Var var. Bir dostumun, aşık olduğunu söylediği hatunla takılmıştım. Sonucunda çevremdeki neredeyse herkes bir anda uzaklaşmıştı. İşte kafayı sıyırmak üzere olduğum bu dönemlerde bana yardımcı olan arkadaşım saolsun, en az neler olduğunu nasıl geçtiğini vs hatırlıyorum. Üstümdeki en çarpıcı etkisi, ne olduğumu kabullenmem oldu sanırım. Orta-okul'a kadar TV'de çıkan kantarkantarkantar'ı severdim. Bi de o sıralar şimdi adını hatırlayamadığım bir popcumuz daha vardı. Orta1'de bi arkadaşın gazıyla arabeske sardık. Paso söylüyoduk adamla abuk subuk güz gülleri filan çığırıyorduk. Daha sonra liseli bir arkadaşın sen ne dinliyosun dediğinde, "hmm, cool olayım" triplerine girdiğim için hard rock, metal dediydim ve adamın bana SlipkNot ve Marilyn Manson cdleri vermesi ile metale girdim direkt. Ardından linkin-park sonra blind guardian derken, melodic metale çektim kendimi. Daha sonra Opeth'i keşfedip ilk brutal vokali dinledim ve Death Metal'e geçip yaptım. Ammavelakin bu geçişteki asıl etken Death'dir bizzat. Daha sonra daha da sertleştim, swedish death filan kesmedi Grind ve Teknik Death dinlemeye başladım. 2hafta kadar grind dinledikten sonra hayatımdaki olaylar sonucu Doom Metal'i sever oldum. Daha sonra da progresif metal ve özellikle Porcupine (ama dream theaterdan nefret ederim!).Uzunca bir süre elimdeki Normal melodic death metal, heavy metal, progresif metal örnekleri yetti bana. Daha sonrasında Vampire The Masquerade Bloodlines adlı oyunun müzikleri sayesinde, Massive Attack ve Chiasm gibi grupların tadını aldım. Aynı akşam içerisinde, funk'ın da nasıl bişey olduğunu gördüm. Ardından Massive Attack gibi bişiler arayayım derken Air'di bilmem neydi vs, sonunda bildiğin chill-out elektronik dinler oldum. trip-hop'a iyice sardım, ancak bir yandan halen metal dinliyodum. O sıra prog metal grubumuzla cover kasarken 70lere giriştik biraz, Pink floyd, led zeppelin, santana filan bunların tadını aldım. En son Saykedelik rock ile eklentilerimi tamamladım sanırım. Ah pardon, en son olay: İtalyan ve italyada oturan bir arkadaşım, benden ( o kadar lafını ettikten sonra) biraz pop olmayan, gerçek türk müziği istedi. tamam dedim, zaten bende pop yoktu. Ancak tüm hard-diski aradım: 1 tane türkçe şarkı yok! Ve kendi kendimin gazıyle türkülere korkunç derecede sardım. Şimdi otu b.ku dinliorum. Krem karamela, çünkü hafif bir tatlı. Şerbet vs ağzımı çok bayar. Sufle de olabilirdi ancak krem karamela her türlü ezer Viski+Bira, çünkü pahalı olmasına rağmen verdiğim paranın karşılığını çok güzel hissettiriyor+Çünkü bulması kolay, susuzluğu giderir, ucuzdur, nostaljik metalci içkimdir ayrıca:D Tas kebabı, ancak yalnız babaannem yaparsa. Çok seviorum da nasıl açıklayayım ki nedenini? Diğerlerinden güzel bi tadı var!? Hiçbiri... Hmm ya da illaki bi cevap söylemek zorundaysan, ne biliyim... Ejderha Oyun oynarım Müzik, bilgisayar ve oyunları, internet, gitar, klavye, davul, iskambil kartı hebeleri, kenjutsu, kayak, sutopu, sualtı ragbisi, serbest atlayış, yazı yazmak, kitap oku, TV izlemeMEk, balık tutmak, skuba dalış, bisiklet, motorsiklet, çoğu outdoor extreme spor, başka ne biliyim, sigara:D Arılar idi yalan oldu o fobi. Ne zamandır büyük ve kara böcük görmedim, onlar sanırım. Kanatlılar tabi. Başka bilmiyorum Kimsenin hayatına öyle korkunç özenmedim hiç, ama sanırım böyle birini seçmek zorunda isek, Steven Wilson veya David Gilmour derim sanırım. Katana Kartal sanırım Su Akrep, kıskançlık/para konusu/sekse düşkünlük/sinsilik/bazen farklı(garip) -farklı garip derken o anlamda değil, diğer anlamda:D- şeylerden keyif almak Zaraki Kenpachi (Bleach) Matematik Yeni Zelanda'ya gidip orda bir orman tarzı bi yerde ahşap bir 3 katlı ev yapıp, dostlarımla ve sevdiğim kadınla yaşamak __________________________ Bunun bir çeşit sonucu falan varsa gönderebilir misin?
Arma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Lacivert 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Zor soru. Mülayimim. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Agrasifim 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Ailemle kampa gitmeyi severim. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Sessiz sakin küçük bir şehirde. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Mizah 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Çok hüçlenmişim.(fiziksel değil ruhen) 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? -İlkokulda bando takımındaydım. Güzeldi Eğlendim. Ödevimi yapmamıştım öğretmen anneme söylemişti. Çok utandım. Annem öğretmendi benim okulumda. -Orta okulda farklı bir ortamdı. En yakın arkadaşım İzmir e taşınmıştı çok üzülmüştüm. -Lise. En güzeliydi. Ortamamız süperdi eğlendim.(olay olmadı ama idare et) 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Türkçe pop, Türkçe Rock, Yabancı Pop, Yabancı Rock, Türkçe Rock, Yabancı Metal. Aha bu sıralama. Şimdi ise. Rock metal türkü falan işte. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Güllaç. Hastasıyım. Sadece ramazanda çıktığı için özlüyorum sanırım. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Kola. Ama kutusundan içmem şart. Bu aralar içmiyom. Bırakıyom. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Zor soru. Yemekleri severim. Izgara süperdir. Izgara çeşitleri diyelim cevaba. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Centaur 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Yalan yok. Oyun oynarım deli gibi. Forum gezerim. 16- Hobileriniz nelerdir? Pc, Müzik. Ayrıca arkadşlarımla vakit geçirmek. 17- Fobileriniz nelerdir? Köpek, arı sevmem. Birde boş durmayı hiç sevmem. Mutlaka bişilerle uraşmam lazım. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Sevmem öle şeyleri. Dİkkat etmiyom. Ettiysemde şu an aklımda yok. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Ok 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Bilmiyom. Soruyu sevmedim. 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Su 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Aslan. Hiçbir özelliğini bilmem. Burçlara inanmam. Tek bildiğim aslanım. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Zor soru oldu çok var. En iyisi Ben bu soruyu atlayım. 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Matematikte okuyorum. Ama cevabım fizik. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Düşünmedim hiç. Bitti.
Messor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Bordo 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Pratik zeka. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Detaylarla çok uğraşmak. 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Çok uzak bir ülkede yalnız başıma. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Tarihi çok karışık, her cins insanı olan ve denizi olan. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Resim 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Gözlemci 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? İlkokulda hoca tahtaya çekip "Erhandan şikayetçi olanlar parmağını kaldırsın" dediği zaman sınıfın %90 ının parmağını kaldırması. Bıraktığı etki: lfkdsjkglwfdsakf 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. İlkokul türkçe kaliteli görülen pop müzik. Orta 2 Full yabancı pop, rock. Orta 3 thrash/power metal. Lise 1-2-3 power/death/doom/gothic ve blackle sonlanan bir ilerleme. Şu an : özellikle thrash/heavy/power/ hariç gothic-black-death ağırlıklı metal + enstrumental + tüm müzik çeşitleri. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Kaymaklı ekmek kadayıfı. Orgazmik, o yüzden seviyorum. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? İçki: Votka Meşrubat: Taze sıkılmış portakal suyu. Sevmenin nedeni yok şimdi, güzeller. 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Hünkar beğendi. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Phoenix 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Surf. 16- Hobileriniz nelerdir? Davul çalmak, resim yapmak, film, gece karanlıkta denize girmek ( senede bi dönem tabi..). 17- Fobileriniz nelerdir? Pişman olmak. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Thomas Huxley 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Two-bladed blackstaff. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Kartal. 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Ateş. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Başak. Detaylara düşkün olmak. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? V (v for vendetta) 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Matematik. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Bilmem kaç kilometre yukarıdan kendimi serbest düşüşe bırakmak. [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 15:28 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ilkokulda vardi boyle defterler. birbirine verirdin doldururdun falan. resimler olurdun bir kenarinda.
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Bone, 27 Eylül 2007, Perşembe - 12:08 tarihinde demis ki: Anket hazırladım bir adet. Kendinize zaman tanıyın, tum soruları cevaplayabildiğinizde mesajını atabilirsiniz. 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? kırmızı 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? espiriliyimdir :P 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? utangaçlık 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? yatarak 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? brezilyada. 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? app. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? lise 2'de gezide sarhoş olup kızlı-erkekli biçimde kimin kimin üstünde olduğunun belirsiz olduğu bir gece yaşadım, iğrençti (yaşarken güzel, sabahı iğrenç). az daha okuldan atılıyorduk. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. ortaokul'da pop ve rap dinlemişliğim var 7. sınıfta paso green day ve punk gruplarını dinlerdim 8'de dream theater'la tanıştım. liseye başladığımda katatonia fanıydım :P bu sene black metal dinlemeye falan başladım :) 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? kuşgözü, çünkü çok tatlı değil. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? kola, çünkü kola kardeşim nedeni mi olur :D 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? mantı, küçükken anneannem yapardı hep. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? cyclops 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? internette gezerim 16- Hobileriniz nelerdir? bilgisayar, müzik dinlemek, arkadaşlarla gezmek vb. 17- Fobileriniz nelerdir? böcek, yükseklik. 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? yok. 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? +15 katana. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? husky cinsi köpek. 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? ateş. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? aslan, ama hiç uyuşmuyorum. aslanın tersine çok sakinimdir :) 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? spiderman :) 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? kimya. 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? aslıyı öldürmek.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? gri 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? gri 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? gri 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? gri 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? eeeeeeeeeeeeeh 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? 16- Hobileriniz nelerdir? 17- Fobileriniz nelerdir? 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey?
noxite Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: 17- Fobileriniz nelerdir? anket doldurmak.
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Gri 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Gri 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Kolay kolay panik olmamam 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Çok seri sinir yaparım 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Tatil yapmayı sevmiyorum 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? Güvenli ve sakin bir yerde yaşamak isterdim 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Müzik 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? ODUN 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Geçiyorum; 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. 14 küsüre kadar müzik zevkim yoktu, sonra rock, biraz heavy, daha ziyade nu metal, sonra melodeath üzerinden extreme metal suyu çıkana kadar, şimdi de ne bulursam düzgün. Ağırlıklı olarak teknik death ile stoner rock (çok alakasız evet) 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Tatlı pek sevmem, arada sırada biraz çukulata belki 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Alkollü olarak bira (genlerden sanırım), alkolsüz olarak limonlu ice tea (asitsiz ve güzel) 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Makarna 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Yok pek 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Surf sanırım 16- Hobileriniz nelerdir? Toparlayamadım şimdi, çok ta değil gerçi =P 17- Fobileriniz nelerdir? Böcek sevmem 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Yok 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Naginata (röh) 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Keçi 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Toprak 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Balık, yok 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? V 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Hukuk 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Buraya yazamayacağım bir kaç bünyeye sağlam birer kafa atmak. [/spo]
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Çok uzun oldu, spo yapalım [spo]1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Hmm yetemedim. Hiç bilmem renklerin anlamlarını. Turuncuyla maviyi severim ama. Mavi olsun 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? Bu da mavi olsun 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? Sakinim. Aslında değilim bazen gaza gelirim. Bilemedim. 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? Aptalım edit : yok vazgeçtim düzensizim. Gerçi aptal derken işte bu işlerimi vakitli yapmamaktan ve zaman mevhumuna sahip olmamaktan bahsediyordum. Her şey son ana kalıyor aake. 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? Gezerek. Arada denize gireyim arada dağ bisiklet vs. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? İstanbul iyidir. Bütün avrupayı gördüm ayrıca hehe 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? Sanat lölöler içindir, delikanlı adam sanatla ilgilenmez. Bak dergide okudum az önce, bienalde elemanın biri antreponun merdivenlerinden birine "cennete çıkan merdiven" etiketi koymuş böyle gerçek sanat şeysi gibi. Angutlarda çıkıp bakmışlar vauuvv işte ne eksperesyonist bi eser olmuş falan diye ahuahuhuahuah. Müzik dinlemeyi severim. 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Ezik 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? Aklıma geliyo bişeyler ama erkek üyeler banlanır böyle anılarını anlatırsa haha :p Yok lan şaka, sapık bi çocuk değildim. Ama babam bi kere ben kaçtığım sırada dersaneyi basıp hocalara fırça atmış. Evde de bana kızdı. Countera kaçmıştım hiç sallamadım eheh. 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. Hmm pek değişmedi aslında, avrupadan therion ve tot ayarında gruplar, türkçe özgün müzik ve halk müziği severim. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? Dondurmalı baklava yada dondurmalı kazandibi. 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? Ice tea şeftali sanırım. Böyle buz gibi ohh 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? Tantuni. Mersinde yaşamıştım bi 10 yıl kadar 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? Nymph. Bide pegasus. 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? Şu aralar tercüme :/ Normalde internet oyun eşit gider 16- Hobileriniz nelerdir? Yok 17- Fobileriniz nelerdir? Yok 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? Ursula Le Guin 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? Artistik bişey olayım. Bolas. Kukri de olabilir. 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? Armadillo 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? Tahta! Eheh. Toprak iyidir. Örter. 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? Yengecim. Burç falan inanmıyosun dimi abi? 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? Hmm Danilo olabilir. Delikanlı bi eleman 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? Kimya olsun 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? Önemli bişey yok aslında, banci camping yapmak istiyorum bi ara. [/spo] [ Mesaj 27 Eylül 2007, Perşembe - 17:21 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Çok umdum okul/lise hayatındaki hedeniz sorusuna ''Zeki ama tembel'' yazmanı axe. Kakara kikiri yapıcaktım seninle. Hayat bana zalim bir oyun oynadı axe. Lan party yapalım kk?
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 1. Altın sarısı gibi bi şey 2. Bordo 3. Dikkat 4. Çabuk sinirlenme 5. Yeşil ağaçlarla dolu, puslu dağlarla çevrili bi dağ evinde kafamı dinleyerek 6. Üstteki cevaptaki gibi bi yerde 7. Resmi severim 8. Çocuk 9. Lisede ayağımdaki kösele ayakkabıyla yerdeki bi silgiye vurayım demiştim. Sağ ayağımı kaldırdım, vurmaya hazırlandım. Ayağı indirirken sol ayağım kaydı. İki ayak da yerden kesilince havada kaldım ama sağ ayağı hareket ettirmişim bi kere. Onun kuvvetiyle havaya iyice kalktım, hafifçe dönerek yere çakıldım kıç üstü. Sınıftakilere bi bakiym, gördüler mi acaba, dedim; milletin gülmekten suratı kızarmış. Hatırlar hatırlar gülerim. 10. Ortaokuldayken her şeyi dinlerdim, hazırlık ve lise 1'de belli bi tarz oturtmaya başladım. Soft rock-power metal tarzı şeyler dinledim. Lise 2 ve 3'te melodeath, power metal ve biraz da soft rock dniliyodum. Mezun olduktan sonraki 1 senelik össye hazırlanma evresinde önce thrash, sonra heavy'e geçiş yaptım. 2,5 senedir heavy, thrash ve groove metal, hard rock, biraz hair metal, nadiren jazz ve blues dinliyorum. 11. Çikolatalı su muhallebisi. Sebebe gerek var mı :P 12. Su, gazoz, viski. Viski ilk içtiğim içki türü. 13. Bulgur pilavı. Sebepsiz, karşılıksız bi sevgi bu sdfsdf 14. Ejderha 15. Boş boş otururum 16. Oyun, müzik, bilgisayar bilimleri, vs. 17. Hobi/fobi soruları 18. Tassadar (g33k alert!) 19. Sniper falan heralde 20. Aslan (ya da görüntü itibariyle ayı sdjfsjdfs) 21. Ateş 22. Aslan, rahatına düşkünlük 23. Tasslehoff Burrfoot 24. Matematik 25. Yok
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 said: Xhunarion 27 Eylül 2007, Perşembe - 13:25 tarihinde demis ki: 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? Silik. Birbirimize çok benziyoruz lan ahah. Evlensek mi ne..
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo] 1- Dünyaya bakış açınızı bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? -Yeşil 2- Kendinizi bir renk ile ifade etmenizi isteselerdi ne derdiniz? -Siyah 3- Kendinizde en sevdiğiniz huyunuz? -Anlayışlı olmam 4- Kendinizde en beğenmediğiniz huyunuz? -Kolay sinirlenmem 5- En çok nasıl bir tatil yapmayı seversiniz? -Sessiz, sakin. 6- Seçme şansınız olsa, nasıl bir yerde yaşamayı isterdiniz? -Sakin 7- En sevdiğiniz ve ilgilendiğiniz sanat dalı? -Resim 8- İlkokul/ortaokul/lise zamanınıza bakarak, kendinizi nasıl tanımlardınız? -Sessiz ve sakin. 9- İlkokul/ortaokul/lise'de unutamadığınız bir olayı anlatınız, bu olay üstünüzde nasıl bir etki bırakmıştır? -Hatırlamıyorum 10- Geçmişten bugüne müzik zevkinizi sıralayın ve bu değişimleri anlatın. -Pop-Metal-Jpop-Belirsiz.İlk başta doğal olarak müziğe yeni başlıyan biri olduğumdan pop ile başladım fakat FRP'ye biraz adım attıktan sonra Metal'e eğilim iyice çoğaldı.Ardından Animeler ile birlikte J-Pop geldi.Şimdi ise belirli bir türe eğilim göstermiyorum. 11- En sevdiğiniz tatlı nedir, bunu neden seversiniz? -Sütlaç.Annem çok güzel yapıyor ondan :D 12- En sevdiğiniz içki/meşrubat nedir, bunu neden seversiniz? -Fanta Limon.Kola gibi gazı kaçmıyor :D 13- En sevdiğiniz yemek nedir, bunu neden seversiniz? -Toretellini. 14- En ilginizi çeken mitolojik yaratık? -Titanlar 15- Bilgisayar'da en çok ne yaparsınız? -Anime izlerim 16- Hobileriniz nelerdir? -Basketbol, Anime, Manga, Japonca, Japon Kültürü 17- Fobileriniz nelerdir? -Futbol 18- Görüşleri/felsefesi/yaşantısı/hayatı en çok ilginizi çeken bilim adamı/sanatçı/filozof/politikacı/ünlü vs? -Öyle biri yok 19- Bir silah olsanız ne olurdunuz? -Kelepçe 20- Bir hayvan olsanız ne olurdunuz? -Kuş 21- Toprak mı, Hava mı, Su mu, Ateş mi? -Toprak 22- Burcunuz nedir, burcunuzla uyuştuğunuzu düşündüğünüz özelliğiniz var mı? -Başak.Uyuşmadığım özellik nerdeyse yok. 23- En çok beğendiğiniz hikaye/roman/masal/çizgi roman kahramanı? -Himura Kenshin 24- Fizik mi, Kimya mı, Matematik mi, Biyoloji mi? -Fizik 25- Ölmeden önce mutlaka yapmak istediğiniz şey? -Dünya turu yapmak. [/spo]
Öne çıkan mesajlar