EharD Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Bununla ilgili bi çok düşünce var.. ama ben bi mantık erdiremiyorum bi kurban celladını nie sever ? yada sever mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cellad dediğin idamı fiziksel olarak infaz eden kişidir. kim niye sevsin bunu? -ohh siyahları da çekmiş daş olmuş daş. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 ne alaka lan, ya da doktor bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Stockholm sendromundanmı bahsediyorsun tam olarak ? Olsa olsa bu Stockholm sendromudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Siyasi gönderme olabilir. Sizi yok edecek partileri seçiyosunuz falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 [spo]baltana hayran tutuşuna hasta celladım hasan benim ol un dos tres.[/spo] cellatla kurban aynı dindense olabilir bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 rehine piskolojisi denen bişi var bildinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cellad diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sen celladın rehini deilmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hayir, kurbanisin. selam cellad kafayi koy baltayi indir kafa sepete cellad evine sen nereye allah bilir. sonuc olarak celladi tanimiyoruz, gormuyoruz, bilmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kurban emo ise sever,hatta öper bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 peki cellad sen gidicem diyince bırakıyormu seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 yahu senin celladla bi isin yok ki, celladin seninle isi var, celladda emir kulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 celladın neyini sevecen ki hade onu bırak hiç tanımadığın bi adamı niye sevecenki ilginmiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 çok güzel bir soru. uzun süre tartışmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Filmlerdeki gibi olmuyor infazlar. Sen odaya geliyorsun, adamın biri gelip kolu indiriyor gidiyor, aşık olacak zaman pek yok. Belki anlık olarak herifte iyimiş diyebilirsin ama daha büyük dertlerin var o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Geçen çok garip bir rüya gördüm. Böyle kalabalıktaydım, birini idam ediyorlardı. Asma yöntemiyle. Adamın altına platform yerine bir sandalye vardı. Cellad geliyordu, baltası var ama kullanacak yer yok. Bitirin diye bagırdı biri. Cellad ayagını gerdi, sandalyeye tekme atıcak, sonra öpücük sesi çıkararak fake attı abi adam. Hayatımda o kadar çarpık mizah anlayışlı cellad görmedim. Bu anımı sabırla dinlediniz, thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Ehard anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 kısmet bu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krmz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Şimdi, hayattan zevk almıyorsan ve ölümü istiyorsan, celladını sevebilirsin tabi mümkündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Celladim ancelina coli ise severm tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Cellad sizi sevecek mi bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım, gerçekte olmuş bir olay bir filan mı ki? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 cellad fantazisimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 BDSM'de çığır açtınız agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar