Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Grapevine tekniğini dilimize "mal direği" olarak çevirmek istiyorum. Şimdi şöyle oluyor. http://www.youtube.com/watch?v=xvI6f_IzDY8 Bu videoda gördüğümüz gibi, ayağımı o pozisyonda bir direğe geçiriyoruz, kayarak yere oturuyoruz ve bunu yaparken yanımıda kimsenin olmadığını farkedince 1 gün sonra yapılan arama çalışmalarında inanılmaz ağrıyan bir ayak ile bulunuyoruz ya da bulunamıyoruz orada ölüyoruz:) O yüzden bunu tek başınıza yapmayın, yanınızda birisi bulunsun, hakkaten çıkamıyorsunuz. Bakkalın orada bir tanıdığa yaptırdım, altında kot vardı, ehehe bayağı eylenceliydi en sonunda kurtarın laayn diyordu kurtardık, ben denedim işte, şort giyiyordum bayağı da esneğimdir çıkmayı başardım. Bunu kimlere yapabilirsiniz, okul ortamında birisini bayrak direğine kitliyebilirsiniz mesela, felaket eylenceli olur. Beden hocanızı gaza getirip yaptırabilirsiniz. Yanlız video çekin telefonla falan koyun buraya ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ha bir de geriye düşerseniz ölebilirmişsiniz ona da dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hede yanlıs anlamısım [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:10 tarihinde, Olivies tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ne kadar mal bişidir bu böle ya yarın deniycem kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kendini geri atarsa neden oluyorki, belimi kiriliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Oheh bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kemikıl harbi delisin bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ellerinle kendini yukarıya doğru ittirip çok kolay kurtulunabilinir. Kurtulanabilinmez mi yoksa ? deneyelim bakalım biyerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ahaha yarın sokaklar kendini ağaca kitleyen insanlarla dolucak senin yüzünden chemical. of şunu lisede okurken bileydik iyi eğlence çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Hahah yok çıkamıyorsun bir yolu var onu da söylemiyim :b Kendini yukarı çekemiyorsun çok ağır oluyorsun ellerinle havaya kaldırınca ayakların boşalmıyor gene ellerin o kadar uzun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Videonun sonundaki dayinin kurtuldugu gibi mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: of şunu lisede okurken bileydik iyi eğlence çıkardı *olasılıkları düşünür* valla ya..oof of. Gazları gaza getirip baş aşağı asardık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Çıkabilmek için ayaklarını bileklerden birleştirmen lazım bağdaş kurarmış gibi değil.. Sabit dururken kilit, kendini yukarı çekerken unkilit böyle böyle çıkarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Chemical yolunuda söyle de bari, ben dayanamam denerim yalnız başıma, sonra ertesi gün gazetelere kapak olmayalım -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 denicem ve kurtulcam çok büyük ihtimalle :P video da koyarım :D şimdi de denemek var aslında şu önümde duran salkım söğütte de tırs tırs :D edit: lannnn kurtuldu adam :S http://www.youtube.com/watch?v=BTDp05tRMq8 [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 00:40 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Neler buluyor adamlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Demekki farklı pozisyonlar can yakabilirmis... (!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 off denemem lazım.. konulur mu simdi bu buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bunu kız arkadaşıma yapÇam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 oha. sadfsfsd. yarın deneticem :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Ferrero üye § 16 Ağustos 2007, Perşembe - 03:26 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Bunu kız arkadaşıma yapÇam. Oheh adamdaki fantaziye bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 mail direği gibi okudum aklıma western filmlerde tren üstünde kavga ederken direklere takılan tipler geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu arada söylemeyi unuttum. İsmi süper bulmuşsun. Mal direği lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar